ДОДИК: Не прихватамо наметнута решења

DODIK: Ne prihvatamo nametnuta rešenja

12 marta 2018

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je juče da RS neće prihvatiti nijednu odluku visokog predstavnika u BiH koja se odnosi na izborni zakon BiH, makar se ona odnosila samo na Federaciju BiH.

– Visoki predstavnik ne može ništa da nametne – rekao je Dodik novinarima u Istočnom Sarajevu.

Prema njegovim rečima, situacija u vezi sa izmenama izbornog zakona podseća na slične situacije tokom poslednjih dvadeset godina, kada se odugovlači s postizanjem rešenja, a onda „Bošnjaci traže od visokog predstavnika da nametne rešenja“.

(Kurir)

KOMENTARI3 komentara

 1. Zaharije qSerak says:

  Ja bih volio da se tako desi.Kako je Kosovo otišlo iz Srbije nerazumijevanjem političke situacije u Rambueu,tako će se desiti i sa R.S. Ako gos.Dodik misli da će negiranjem medjunarodne zajednice direktno nepoštivanjem Daytona sačuvati i ojačati R.S. to se neće desiti.Naprotiv neće važiti Dayton i onda dolazimo u situaciju sukoba.Koliko god izgledalo suludo Srbija neće moći pomoći,a ni Rusija.Ona će vrlo brzo imati problema malo većih sa Amerikom,naravno sa Engleskom i ja se ne bih kladio na Rusiju.Oni su na Balkanu,jer je gos.Putin procijenio da se u pravom trenutku moze dobro trgovati

  • Idi begaj:) says:

   ZEKRIJA OKORELI SENDVICAR,hahahahahaaaaaaaaaaaaBWAhahaaaaaaaaa...

   • Zaharije qSerak says:

    U svome ne znanju,nemogućnosti da odgovoriš nešto sto ima smisla ostaje ti samo “hahahahaBWAhaha......

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *