DODIK NOVINARU – Ajde me nemoj za*ebavati (VIDEO)

DODIK NOVINARU – Ajde me nemoj za*ebavati (VIDEO)

13 februara 2014

Dodik psujeNa pitanje novinara o zahtevima opozicije, koju čine radikali, novi socijalisti, kao i SNS, koji su između ostalog, zahtevali ostavke, odgovorio mu je: ‘Aj nemoj me za.ebavati’

Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske i SNSD, najjače stranke u tom entitetu BiH, na pitanje novinara o zahtevima opozicije odgovorio mu je: „Aj nemoj me za.ebavati“.

Pitanje Dodiku je postavljeno posle sednice Izvršnog odbora SNSD, na kojoj je raspravljano o protestima u Federaciji BiH i prevremenim izborima. Dodik je rekao da mu nije jasno ko su predstavnici tih partija (radikali, novi socijalisti, SNS) koji traže ostavke.

– Ko je, majke ti? Aj nemoj me za.ebavati! Kakva je to opozicija? Hajde da budemo ozbiljni. Spremni smo, ako opozicija misli da u Republici Srpskoj treba održati prevremene izbore, da odemo u parlament i donesemo tu odluku, održimo izbore, ali to bi značilo da moramo i u oktobru da idemo na izbore – rekao je Dodik.

Kako je zaključeno, SNSD će podržati raspisivanje vanrednih izbora ako SDS pokrene inicijativu i podnese je skupštini. Dodik je rekao i da neće prihvatiti „podmetanje SDP koji želi da spasi sebe pokušajem unitarizacije BiH kroz prizivanje vanrednih izbora“.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *