ДОДИК О Шефику Џаферовићу

DODIK O Šefiku Džaferoviću

13 oktobra 2018

Izabrani srpski član u Predsedništvu BiH Milorad Dodik rekao je za današnje „Novosti“ da će svaki put kada bude video Šefika Džaferovića u Predsedništvu, svaki njegov predlog gledati kroz činjenicu da je bio svedok smaknuća Srba i da je imao mogućnost da to spreči, a da to nije uradio.

„I ništa se u mom stavu nije promenilo u odnosu na raniji zahtev SNSD-a, kad smo tražili da odgovara za ratne zločine“, rekao je Dodik povodom ulaska Džaferovića u Predsedništvo BiH kao predstavnika Bošnjaka.

Dodik je rekao da njemu niko ne može da pripiše da se tako ponašao prema muslimanima.

Džaferović je u ratu bio načelnik Centra bezbednosti u Zenici, koja je bila i zona Sakiba Mahmuljina i gde je delovao i ozloglašeni odred „Mudžahedin“, koji je odsecanjem glava pobio na desetine Srbija, rekao je Dodik.

„Šta da radimo, on je izabran i ja tu ne mogu ništa… Ali, neću zaboraviti to što je uradio“, rekao je Dodik.

KOMENTARI5 komentara

 1. Kulak says:

  Josif Visarionovič Džugašvili Staljin je jednom prilikom rekao:Nije važno ko glasa,već je važno ko broji glasove. Kad se govori o izborima i izabranima u tzv.parlamentarnim demokratijama to treba stalno imati na umu.

 2. Dražen Jovan Petrović says:

  Taj đafer,džafer,šefik ili kako li se već zove je islamski mitoman.Uz to je i ratni zločinac.Oni su ga nažalost većinom ili namještenom većinom izabrali.Dobro je što mi Srbi znamo koji mu je cilj.Znamo i ko je neprijatelj.Sve znamo.Znamo i kako ćemo s njim.

 3. Milivoj Trbojevic says:

  Dodiku ti samo stitis hrvate u bosni uzeo si politiku slobodana milosevica

 4. mister x says:

  U toku rata stari DB-ovac sefik,nije ubio ni jednog srbina,i to tvrde svi zenicki srbi!Ali dodikov narko kartel jeste,i taj spisak je poduzi:Boban Blagojevic,Ing.Milan Vukelic,Nikola Djurovic,Nikola Arbutina,David Dragicevic!Srbijo sram te bilo da i dalje,o ovoj jajari dodiku zboris lazi i u zvijezde ga ukivas!

  • Ti si sa X nogama says:

   M'rsssss sefikov BALIJANDERU,sibee BRE!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *