Додик: Односи Српске и Србије на најбољем могућем нивоу

Dodik: Odnosi Srpske i Srbije na najboljem mogućem nivou

26 oktobra 2016

dodik-78tff

Lider RS Milorad Dodik i ambasador Srbije u BiH Stanimir Vukićević ocenili su u Istočnom Sarajevu da su odnosi Srpske i Srbije na najboljem mogućem nivou.

„Upoznao sam ambasadora Vukićevića o našim naporima da Republiku Srpsku ojačamo i učinimo ekonomski stabilnom“, rekao je Dodik novinarima nakon sastanka, a prenose banjalučki mediji.

Dodik je naglasio da je Republika Srpska nakon lokalnih izbora dodatno politički stabilizovana i da Srpska uopšte nije politički polarizovana, kako su to neki zlonamerni pokušavali da predstave.

„Narod je jasno rekao i dao podršku određenim političkim snagama, sa SNSD-om na čelu, koji su osvojili veličanstvenu pobjedu na lokalnim izborima u BiH“, naglasio je Dodik, koji je i predsednik SNSD-a.

Dodik je istakao da se narod opredelio za politiku čuvanja Republike Srpske, a ne za politiku koju su u Sarajevu vodili predstavnici Srpske.

„Naši naredni koraci ići će u pravcu daljeg razvoja Republike Srpske i njene privrede i ekonomije“, poručio je predsednik Srpske.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *