ДОДИК: Омаче се и Бакиру истина – Српска је заиста против уласка БиХ у NATO

DODIK: Omače se i Bakiru istina – Srpska je zaista protiv ulaska BiH u NATO

13 jula 2018

MILORAD Dodik, predsednik Republike Srpske ponovio je za „Nezavisne“ da RS nije za ulazak u NATO i podvukao da je privržena vojnoj neutralnosti.

On je – komentarišući izjavu Bakira Izetbegovića, predsedavajućeg Predsedništva BiH u Briselu da je u Dodikovim rukama aktiviranje MAP-a, ali i eventulni ulazak BiH u NATO – kazao da je i samom Izetbegoviću jasno da je RS privržena vojnoj neutralnosti.

Dodao je da je Izetbegoviću apsoluutno jasno da je to tako, ali bi to još trebalo da nauči Mladen Ivanić.

„Za nas u RS je neprihvatljivo da se vojna imovina prenosi na nivo BiH. To je izmišljotina Pedija Ešdauna koju je nama ovde uvalio pre 15 godina“, rekao je Dodik.

Rekao je da NATO ne možemo da prihvatimo jer se „mešao u rat ovde i bombardovao Srbe, ne samo ovdje u RS, nego i u Srbiji i da je to je naš stvarni motiv“.

„Šta je motiv Izetbegovića, ne znam“, rekao je Dodik.

Naglasio je da je Izetbegović otišao u Brisel da se „prodaje“ kao veliki državnik, a da zbog toga što ništa ne može da uradi na nekog drugog svaljuje krivicu.

„Ovaj put je Izetbegović tačno rekao, mi smo protiv i aktivacije MAP-a i protiv ulaska u NATO“, rekao je Dodik.

KOMENTARI7 komentara

 1. Velika Metla says:

  Razlika između Srba i ovih instant "naroda"balija,usRaša je upravo to što su oni UVEK sluge bili,i sluge će ostati,i što su Srbi slobodarski narod koji ne trpi okupatore,za razliku od balija i usRaša! I sasvim je normalno što mrze Srbe,jer ih slobodarski duh srbskog naroda neprestano potseća da su služinčad! Ništa meni ne smeta što su oni služinčad i konjušari,nego mi smeta što to traže da i mi radimo,jer dok god mi to ne radimo oni se uloge služinčadi neće nikada rešiti,a mi Srbi ćemo uvek biti tu da ih potsećamo na slugarenje! Dovoljna je samo fizička pojava Srba da tu bagru potseća na slugarenje,bez i da Srbi reči progovore!

  • Zaharije qSerak says:

   Ako neko pažljivo prati “priču i razmišljanja” seoskog lole Dodika,morace da primjeti ne tako davno da je isti bio za ulazak Bosne u NATO.Situacija se promijenila pod pritiskom Rusije,ali Dodik ne razumije,onu našu :”Nema piskicu,kafiću”.On je poznat po tome,recimo i kada je promijenio formulaciju za Srebrenicu.Sada mu je Izetbegović “kriv” za njegove rijeci!!Ja nemam neko posebno pozitivno mišljenje o Izetbegovicu,ali ovdje ni luk jeo,ni luk mirisao

   • Velika Metla says:

    Zaharije,VAŽNO je da ti imaš "pozitivno" mišljenje o Srbima! Srba je izginmulo u Prvom svetskom ratu od austro-ugara,od vas balija i usRaša 1/3 ! U Drugom ratu je Srba izginulo preko milion ipo,od istih prethodno pomenutih,i ti se NESOJU ne libiš reći da su Srbi ppobili svoje komšije,prijatelje..........! Ja od vas pomenutih ne očekujem ništa drugo osim onoga šta je bilo u prošlosti,a to je da dočekujete svaku bagru i belosvetsku petstokupljavinu koja će udarati na Srbe bilo gde da su ti isti Srbi! To ste pokazali SVAKI PUT DO SADA,pa ne vidim razlog što ne bi i sada,i UVEK! Nego,niste vi meni problem,nego su mi problem srbska bratstvo-jedinstvenička ghOvna,koja su vas spasila posle Drugog svetskog rata! A takvih imamo i danas,na moju veliku žalost,u srbskom narodu! E,samo su oni gori od vas!

    • Zaharije qSerak says:

     jesam li rekao nešto sto nije tacno? Naravno ne,jer samo podsjećam pacijente na Dodikova razmišljanja,intervjue,kazane rijeci......Ja samo želim da se ogradim od onih koji očekuju da svi Srbi moraju razmišljati isto.Svako ima svoje,a ja samo da ponovim/ ja nisam ni Musliman ni Bošnjak/,ako je to uopste vazno,a vidim da pojedincima jeste.

  • Pajo says:

   Ceka se "ZAHARIJE"i njegov komentar. On ce da nam pojasni i objasni. Da nije srba na balkanu, bilo bi blagostanje. KOJI SMRAD OD COVEKA, KONJUSAR BIJO I OSTAO.

 2. Barakuda says:

  Mi smo jednostavno za Nezavisnu Republiku Srpsku !!!!!

 3. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Bakir Von Izmetgejović :-)))

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *