ДОДИК ОПЕТ ОДРЖАО ЛЕКЦИЈУ амбасадору САД

DODIK OPET ODRŽAO LEKCIJU ambasadoru SAD

31 avgusta 2017

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je da teme koje konstantno komentariše ambasadorka SAD u BiH Morin Kormak izlaze iz okvira njenih ovlašćenja i dobrog ukusa, te je pozvao da prestane da se meša u unutrašnja pitanja u BiH.

– Njeni komentari ne prate ni javno proklamovanu politiku nove američke administracije koja kaže da se SAD neće mešati u unutrašnja pitanja drugih zemalja – rekao je Dodik.

Osvrnuvši se na saopštenje Ambasade SAD u BiH od srede, u kojem stoji da je blokiranje usvajanja globalnog fiskalnog okvira „neodgovorno i da ide na uštrb građana BiH“, Dodik je istakao da RS ne blokira globalni fiskalni okvir koji je dogovoren sa MMF, na koji je pristala i Srpska, ali da svakako neće prihvatiti njegovo povećanje koje ide direktno na štetu Republike Srpske, prenela je RTRS.

KOMENTARI4 komentara

 1. Zaharije Serak says:

  To samo kod Vas moze biti "lekcija " ili "oduvao ".Onaj ko je upropastio entitet,finansijski pred kolapsom,ali to nije vazno.Ima se moze se.Kada dodje da se ide otici ce u majcicu Rusiju,kao sto je uradila familija Milosevic.Toliko o postovanju Srbije evo godinama ne zele da je isporuce.Naravno uvijek je svako dobro dosao sa parama.A ovce?Ovce neka slusaju pastire,jer oni najbolje znaju sta je dobro za njih!

 2. Kosovac says:

  Najzad se našao Srpski političar sem Šešelja, koji se ne plaši da kaže istinu nekom Amerikancu. Ova „ambasadorka“ Morin Kormak baš i ne može da se ubroji u ljude, ali ipak i to treba uračunati Dodiku u pozitivne poene………. Ipak je ova Morin Kormak samo bleda kopija karakondžule Hilari Klinton, srećom da je Donald Tramp učinio dobro delo pa je eliminisao tu strašnu osobu i skinuo je sa grbače cele međunarodne zajednice.

  • Čutura says:

   Inače je Šešelj jedna persona koju ni u njegovoj kući ne uzimaju za ozbiljno,čovek koji je sa svojim kumom Draškovićem tipičan primer komunističke i udbaške agenture iz prošlog veka...u ozbiljnim zemljama takve osobe se čuvaju u posebnim ustanovama. Što se Dodika tiče on je ona tipična bosanska lopina i muljara a problem nacije je u neobrazovanosti pa im ovi mediokriteti dodju za idole i odosmo dole.

   • Kosovac says:

    @ Čutura, ….. Hajde priznaj osnovu tvoje ljutnje na Šešelja i Dodika, nije ovo što si iznapisao. Krivo ti je što oni vređaju Amerikance, pa ti u njihovo ime uzvraćaš, udbaš, lopina, muljara….. Sada ću ja tebe da izvređam, pa ću ti reći da je Morin Kormak krmača, a da su najveće lopine i razbojnici Amerikanci. Jedino nisu udbaši. Možda te i nisam uvredio, možda ti obožavaš takve Amerikance i uživaš u njima, a Šešelj i Dodik ti kvare sreću.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *