ДОДИК ПРИМЉЕН У БОЛНИЦУ

DODIK PRIMLJEN U BOLNICU

21 decembra 2020

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik primljen je u Univerzitetski klinički centar RS, prenosi RTRS. Kako mediji prenose, Dodik se oseća dobro, iako ima obostranu upalu pluća, a u toku su pretrage.

Podsećamo, u subotu je iz Dodikovog kabineta saopšteno da se on nalazi u kućnoj izolaciji zbog kontakta sa osobom pozitivnom na korona virus.

Tada je rečeno da je Dodik testiran na Kovid 19, a rezultat testa je bio negativan.

KOMENTARI3 komentara

  1. M says:

    Da je dobro s Sorošom,sad bi dobil i dobar lijek!

  2. Rista says:

    Pa dobro. Svi precednici moraju da prođu kroz koronu, kao dokaz efika snosti korone. Samo ni jedan još nije strado, iako vakcinu nisu primili. Da nije to neka prelada a dragoceno zdravlje precednika je uvek u prvom planu interesovanja naroda. Na primer, ja sam plako kada je Tra...ma ne, mislim kada je Putin imao koronu pa Batko...Ne bi bilo fer da i naši precednici ne učestvuju u tim važnim događajima. Pogotovo ako spavaju brez gaća. Interesantno, samo još Si nije imao komonu. A i Kim nije. Njih čuvaju za zlu ne trebalo, ako na primer korona Batka, Trampa i Putina neda nikakve rezultate niti istorijske impresije. Dodik je dokaz da su svo ini, i mali i veliki, podložno testu korone.

  3. šiško says:

    Eto ti dodiče! A da si primio vakcinu protiv korone, sad bi mirno umro, a ne da se tamo mučiš i prevlačiš po bolnici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *