ДОДИК ПРИМЉЕН У БОЛНИЦУ

ДОДИК ПРИМЉЕН У БОЛНИЦУ

21 децембра 2020

Српски члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик примљен је у Универзитетски клинички центар РС, преноси РТРС. Како медији преносе, Додик се осећа добро, иако има обострану упалу плућа, а у току су претраге.

Подсећамо, у суботу је из Додиковог кабинета саопштено да се он налази у кућној изолацији због контакта са особом позитивном на корона вирус.

Тада је речено да је Додик тестиран на Ковид 19, а резултат теста је био негативан.

KOMENTARI3 коментара

  1. M says:

    Da je dobro s Sorošom,sad bi dobil i dobar lijek!

  2. Риста says:

    Па добро. Сви прецедници морају да прођу кроз корону, као доказ ефика сности короне. Само ни један још није страдо, иако вакцину нису примили. Да није то нека прелада а драгоцено здравље прецедника је увек у првом плану интересовања народа. На пример, ја сам плако када је Тра...ма не, мислим када је Путин имао корону па Батко...Не би било фер да и наши прецедници не учествују у тим важним догађајима. Поготово ако спавају бrез гаћа. Интересантно, само још Си није имао комону. А и Ким није. Њих чувају за злу не требало, ако на пример корона Батка, Трампа и Путина неда никакве резултате нити историјске импресије. Додик је доказ да су сво ини, и мали и велики, подложно тесту короне.

  3. šiško says:

    Eto ti dodiče! A da si primio vakcinu protiv korone, sad bi mirno umro, a ne da se tamo mučiš i prevlačiš po bolnici.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u