ДОДИК: Сме ли бар неко од бошњачких политичара да се извини Србији

DODIK: Sme li bar neko od bošnjačkih političara da se izvini Srbiji

9 jula 2024

Političko i medijsko ludilo koje je zahvatilo političko Sarajevo postaje nepodnošljivo i ta histerija koja se stvara protiv svega što ima veze sa srpskim narodom, Srbijom i Srpskom odavno je prešla granice normalnog, poručio je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

„I šta sad?! I šta sad kad je i (Elmedin) Konaković priznao da je ulazak kadeta Vojske Srbije bio u skladu sa zakonom“, upitao je Dodik na platformi Iks.Upitao je i postoji li uopšte politička struktura u Sarajevu s kojom se može razgovarati.

„Poštuje li neko Ustav i zakone ove sklepane BiH i sme li možda bar poneki pojedinac od bošnjačkih političara poslati poruku, izvinjenje Srbiji za ovu nezapamćenu sramotu koju su priredili zemlji u koju se zaklinju? Pitam se ima li (Denis) Bećirović bar malo ljudske pristojnosti, kad već nema političke, i s kim on to misli živeti u BiH, sa Srbima i Hrvatima ili sa Šmitom i sličnim nedobronamernim strancima koji su, po ko zna koji put, pokazali da su nekompetentni i nedobronamerni“, naveo je Dodik.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *