ДОДИК: Шта би Британци? Да се препаднем и да питам – на коју адресу да дођем да ме ухапсе?

ДОДИК: Шта би Британци? Да се препаднем и да питам – на коју адресу да дођем да ме ухапсе?

31 марта 2024

ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик рекао је да је добио упозорење о намери његовог хапшења, иако је нејасан разлог за такво поступање – да ли је то са намером његовог политичког склањања или дестабилизације ситуације.

– Ми знамо да Британци покушавају да убаце своје јединице које шетају по свету, а тог дана речено ми је, наводно у најбољој намери, а знајући ко је човек и одакле долази и да је чак послан то да уради, да би било најбоље ако се то деси да не пружамо отпор, јер они имају налог да пуцају. Мислим: шта сад, треба да се препаднем или да кажем „Извините, а где је адреса на коју треба да се јавим, где да дођем, да не морате ви да долазите по мене“ – рекао је Додик за ТВ Прва.Он каже да је ту „нешто потпуно избачено из контекста, због нервозе око Украјине и избора у Америци“.

– Они се баве нама, одлучују о људима на Балкану, а не причају са њима – рекао је Додик.

Он је рекао да је проблем Републике Српске са Западом то што се Српска 20-30 година бори против њиховог настојања да сруше Дејтонски мировни споразум.

Додик је рекао и да Запад наставља са причом о наводној кривици Срба, али да српски народ егзистира упркос свему што су странци учинили да Република Српска нестане.

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u