ДОДИК ЗАПРЕТИО ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ: „Ако нам уведете санкције, уследиће жесток одговор Републике Српске!“

ДОДИК ЗАПРЕТИО ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ: „Ако нам уведете санкције, уследиће жесток одговор Републике Српске!“

21 октобра 2016

dodik01-3r4

Влада Републике Српске је на посебној седници утврдила и по хитном поступку у Народну скупштину упутила Предлог закона о Дану Републике Српске.

Према Предлогу закона, Дан Републике би се обележавао и празновао 9. јануара, као секуларни празник.

Председник Народне скупштине Недељко Чубриловић на захтев Владе сазвао је хитну седницу Колегијума за понедељак, 24. октобра, преноси РТРС.

Председник Милорад Додик рекао је да Закон представља изражену вољу народа преко Народне скупштине, која је донела одлуку о формирању Републике Српске 9. јануара, и референдума којим је речено шта народ хоће.

Додик је рекао да не очекује могућност усвајања резолуције о осуди референдума у Европском парламенту, нити било какве тешке оцене у Извештају о напретку БиХ.

„Ако Европска унија уведе санкције према нама, Република Српска ће изаћи из договора о спровођењу Реформске агенде. Било би бесмислено да Република Српска буде партнер ЕУ на спровођењу реформи а да је се истовремено санкционише“, нагласио је Додик.

KOMENTARI6 коментара

  1. Егоиста says:

    Баја, боље је козе чуват него бити председник било ког говнета данас у свим квазидржавама насталим од бивше Југославије. Ни једна не вреди ни 5 куна. Ја бих пре био козојебац него да ме сви редом јебу из Америке и Западне Европе, а помало и све се комшије јебу међу собом. Овакве наказе од руководства било које државе и било када у историји, није било нигде. Ако имаш коза на продају, јави. Одох у козачке чобане да душу своју одморим од ових кретена. А и од себе, тебе, и свих осталих козојеба на интернету.

  2. miki says:

    On se kurci a puca sve po nama . Je.e se njemu.

  3. Željko says:

    Tamo u BiH je veliki cirkus!"Predstavnik" Hrvata je bio najveći komunista i Jugoslaven , pisao isključivo ćirilicom , bio vođa navijača " Veleža " a sada " veliki Hrvat " , Bakir Izetbegović dobro mu je pokojni otac govorio da " bježi od politike " a on se ponaša sa suprugom kao par Čaušesku , Milorad Dodik , veliki komunista i Jugoslaven , potom Markovićev reformista , pa " dašak vjetra demokracije sa Balkana " , postao " najveći Srbin " i pri tomu umišlja sebi kako je netko i nešto a samo jedna neuplaćena rata od IMF ( MMF ) sa mrskoga Zapada mu i " njegov " narod ne bi imao kruha da jede!!Mislim da sam napisao dobar prikaz stanja u vama i nama susjednoj BiH!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u