ДОГОДИЛО СЕ НЕЗАМИСЛИВО – НАТО земље немају наоружање да ратују против РУСИЈЕ

ДОГОДИЛО СЕ НЕЗАМИСЛИВО – НАТО земље немају наоружање да ратују против РУСИЈЕ

16 октобра 2023

НАТО је уморан од Украјине, и више не може да пружи Украјини ништа ново, пошто су резерве муниције алијансе исцрпљене.

Ово је изјавио бивши официр америчких маринаца, Скот Ритер, у интервјуу новинару Денију Хајфонгу.Бивши обавештајац је уверен, да све земље војног блока, укључујући и САД, осећају недостатак муниције, а неке од њих више нису способне да изводе копнене операције великих размера.

„Полагале су се наде, да ће Украјина покренути контраофанзиву негде почетком маја, али они то нису могли да ураде. Мислим да је временски фактор играо улогу, заједно са довођењем ресурса који су им били потребни на линији фронта. Оружане снаге Украјине успеле су да покрену ову контраофанзиву 8. јуна.“

Над Украјином је вршен снажан притисак од стране НАТО-а, јер је НАТО детаљно назначио све, говорећи: „Ево, намеравамо то да урадимо, а ви морате да извршите“.

У НАТО-у расте замор, нека врста умора од Украјине. Суштина је у томе, да је НАТО потпуно испразнио своје резерве оружја. У стварности, имају мало тога преосталог што могу дати без наносења штете самом НАТО-у, без смањења његове борбење ефикасности.

Неки људи у неким земљама, као што је Немачка, рекли су да су то већ постигли, и да је Немачка заправо себе учинила неспособном да води велике копнене војне операције у Европи. Они немају ресурсе да то ураде.

Па чак и земље које тврде да имају нешто на лагеру – муниција ће им понестати за недељу дана, а можда и раније. Иначе, то важи и за Сједињене Државе.“

(webtribune)

KOMENTARI2 коментара

  1. persida says:

    Ovo je kao kad bi neko rekao da Ilon Mask nema pare da kupi burek.

  2. Gagi says:

    Ovo je neka druga ozbiljna prica. Zapad nema vremena, oni su navikli da turbo i za sekundu na berzi prave milijarde. Ovo psihicko rusko iscrpljivanje ih nervira i vec dobro izludjuje, nije to njihova psihicka konstitucija koja ih zadovoljava. Zbog toga prave nove lomove, da bi imali kokainski brzi uspeh i zadovoljili svoju bolesnu psihicku sustinu da negde pobedjuju. TO su teski psihicki bolesnici i zavisnici, jos gori su oni, koji idu njihovim putem i od njihove kolonizatorske kokainske okupacije "lepo" i besplatno zive. Doci ce vam narod glave, nikada to u istoriji nije bilo drugacije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u