DOGORELO: Rasprodaju plodne oranice strancima i hvale se da je Krim ukrajinski

DOGORELO: Rasprodaju plodne oranice strancima i hvale se da je Krim ukrajinski

20 avgusta 2014

Prvi Srpski ustanakDogoreli su nokti i samo je pitanje ko će prvi, uterivači dugova na narod ili narod za Srbiju, za sebe i bez njih.

Vlada Republike Srbije, odnosno skup marioneta, usvojio je naredbu Zapada da rasproda preostale firme, one koje solidno posluju i one koje su prethodni opljačkali. PKB (Privredni kombinat Beograd), Azotara koja đubrovom može da snabdeva barem srpsku poljoprivredu, Petrohemija, brojni poljoprivredni kombinati koje već nisu preuzeli direktno stranci ili koje privremeno drže domaći tajkuni idu na prodaju. Rasprodaju se oranice, rudnici za eksploataciju uglja Resavica, Galenika, FAP i Ikarbus koje je Vučić navodno oživljavao sa sve izmišljenim partnerstvom sa Mercedesom. Ukupno 502 preduzeća su od 15. avgusta na dobošu jer je tako naređeno u Briselu, Vašingtonu i drugde. Sledeći su Telekom i EPS. Prodaju se Studio B, RTV Pančevo, Politika A.D, ma prodaju sve što žuti nisu stigli ili nisu hteli. Poklanjaju nacionalnu avio-kompaniju, sigurno ne zarad šeikovih osmeha i belih zuba. Pritom su nesposobni i da valjano odrade posao koji su zapadne gazde dale, pa se preračunaju, dobiju tužbu zbog predaje JAT-a…

Istovremeno Vučić hrabro opominje Amerikance kako on priznaje integritet Ukrajine uključujući i Krim! Pa nek vide! Na Kosovu i Metohiji Srbima nikad bolje. Kad su u vladi i skupštini sa Tačijem, Haradinajem i društvom onda će im biti bolje. Nek pitaju one zakopane koji su već imali priliku za saradnju sa tom gospodom.

Srpski narod ćuti, jer čeka se smanjenje penzija i plata u javnom sektoru a posledično pad potrošnje, gomilanje dugova naroda za račune i ko zna šta još. Đuti narod a vođstvo u poslednjih više od dvadeset godina nikad gore. Poslanici su tu samo da uzmu platu, isto i članovi vlade, državni sekretari i raznorazni najviši činovnici. Za vođu i njegovu mudrost postoje samo reči i uzdasi divljenja.

Šta je sledeće?

Hrabro i odlučno otimanje preostale privatne imovine naroda zarad naplate duga, što su regulisali već prethodnici ove vlasti. Vojska je dotučena a o njoj se brine stručnjak za vodovod u Užicu, neobnovu Obrenovca i keramiku — gospodin Gašić. Lažni doktoranti i neuspeli studenti okupljeni oko velikog vođe piruju sa ostacima državne i narodne imovine, dok narod čeka i ćuti, romori po kafanama i kućnim posetama. Dogoreli su nokti i samo je pitanje ko će prvi, uterivači dugova na narod ili narod za Srbiju, za sebe i bez njih.

P.S. Šta je između ostalog PKB:

PKB Korporacija je najveće poljoprivredno Društvo u Srbiji, ima pravni subjektivitet, svoju imovinu i delatnost.Osnovne kapacitete PKB Korporacije čine:

PKB Korporacija zapošljava 2.000 radnika. Proizvodnja PKB Korporacije čini glavnu sirovinsku bazu industrije mleka i mesa, stočne hrane, industijskog i drugog povrća, a predstavlja veoma značajnog proizvođača sirovine za mlinsko pekarsku industriju i industriju šećera i ulja u Srbiji.

PKB Korporacija se može smatrati genetskim centrom jer je i jedan od najznačajnijih proizvođača semena ratarskih kultura i priplodnih junica u Srbiji.

PKB Korporacija raspolaže sa 30.500 ha zemljišta od čega je:

zemljište u državnoj svojini – 23.000 ha;
zemljište u svojini društva – 7.500 ha.

(Dveri)

KOMENTARIJedan komentar

  1. goran says:

    Što se tiče JAT-a niste u pravu. Večiti gubitaš,na grbači naroda.Uvek u minusu,avioni su im se skoro raspali. PKB- društvo najvećih lopova.Odatle se krade nemilice počev od radnika do direktora.Napravili su farmu krava koja je kao automatizovana a u stvari ni blizu toga.Radnici se ubiše od posla.Muzilice ne rade kako treba, krave im seru po glavi dok čiste jer traka za čišćenje ne radi. U smeni rade tri čoveka a jedan je šef,koji ne radi ništa.Pomusti kravu sa ovom novom lopovskom tehnologijom je umetnost.A to je Đilasova tehnologija. Kradu krave,telad. Hrane za krave nemaju nego ih hrane trulom silažom.Ako neverujete idite tamo ili popričajte sa običnim radnikom. Deo semena za setvu pokradu i prodaju a umesto toga uvale neko staro seme. Zaštitu za biljke razvodnjavaju jer se i to krade. Tokom žetve se pokrade četvrtina useva. Koliko ima radnika u PKB-u koji su zaposleni a u stvari nema ih uživo. Šezdeset i neki. Otkaz dobijaju radnici u proizvodnji jer su višak. A zadnjih deset godina nijedan iz administracije nije dobio otkaz. I taj čuveni PKB treba dati nekom ko će raditi i neće biti gubitaš. Proverite pre nego što objavite ovakve gluposti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *