ДОГОВОРЕНО! РУСИЈА НАОРУЖАВА СРБИЈУ НАЈНОВИЈИМ ОРУЖЈЕМ: Москва шаље бруталну опрему – војска ће бити никад јача!

DOGOVORENO! RUSIJA NAORUŽAVA SRBIJU NAJNOVIJIM ORUŽJEM: Moskva šalje brutalnu opremu – vojska će biti nikad jača!

12 oktobra 2021

– Vojska i policija Srbije će, u skladu sa postojećim sporazumima i ugovorima, dobiti najnoviju opremu i naoružanje iz Rusije – izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.Vulin nije izneo detalje, ali je rekao da će vojska i policija Srbije, na osnovu prethodno zaključenih sporazuma i ugovora sa Ruskom Federacijom, postati mnogo jače.

– O tome ne možemo govoriti dok se ne dogodi. Ali, apsolutno je sigurno da će vojska i policija policija kupovati najsavremenije tehnologije, između ostalog i one koje proizvodi Ruska Federacija – rekao je Vulin.

Ponovio je da će Srbija pod sadašnjim rukovodstvom strogo poštovati vojnu neutralnost, da se neće pridružiti NATO i neće podržati sankcije Rusiji.

– Sve dok je Aleksandar Vučić predsednik Srbije i dok sam ja u bezbednosnim strukturama, Srbija necće postati članica NATO i strogo ćemo voditi računa o očuvanju naše vojne neutralnosti – istakao je Vulin.

Ponovio je da Srbija nikada neće podržati sankcije Rusiji ili antirusku histeriju.

– Istorija je pokazala da je svaka rusofobija takođe srbofobija. Nikada se nije desilo da je neko napao Rusiju a da nije napao Srbiju, to je pravilo – smatra Vulin.

Takođe je rekao da će Srbija i Rusija razvijati saradnju u borbi protiv terorizma, trgovine drogom i organizovanog kriminala.

KOMENTARI4 komentara

 1. Ivana says:

  Ma šta nama vredi sve oružje Rusije kad kukavički Srbi gledaju parove i slušaju vođu mir i samo mir dok okupatori ne dođu do Beograda. Srbiju vode izdajnici i sluge zapada a većim delom i hrvati petokolonaši kojih je prepuna Srbija. Hrvatska nekažnjeno svakodnevno pljuje po Srbiji. Izvozi svoju škart robu u Srbiju kuuje srpske njive i preduzeća dok je sve to zabranjeno za Srbe u hrvatskoj. Može li bednije i više izdajnički?

 2. milorad5 says:

  super, što pre stigne to bolje,ovi pajaci iz doba "bratstva i jedinstva" oko nas nam podmuklo,iza ledja,kuju planove kako da nam dodju glave i oni misle to zbiljno.Nisu to nikave "predizborne parole" niti "sakupljanje političkih poena na unutrašnoj političkoj sceni",to je ozbiljan, mračan plan tipova koji nas mrze i žele da nas pobiju i uzmu naše teritorije koje oni i dalje svojataju kao svoje.žVelika hrvatska i velika albanija nisu samo neke fantomske ideje oni rade i pripremaju to prvom pogodnom prilikom.Srpska armija je jedino što ih sprečava jer se već pokazalo da pregovori sa ustašama i šiptarskom mafijom nisu uopšte meogući,sem kad oni gube:)Vreme je da prestanemo sa pregovorima:)a za to nam treba džebane.

 3. Ivke says:

  Mani me AV-a bre

 4. Rista says:

  A šta fali AVu? Bolje AV nego Tadić. Ili zamislite - Obradović, Milićka, Čanak, Biserko...sve to mogu da nam uvale ako oće, jer nas niko ništa ne pita. A ne pita ni ava. Neka njega, jer može da se desi čak da nam uvale i Kosovca a on je šćipetarski prijatelj. E, to bi nam tek preselo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *