ДОГОВОРЕНО! РУСИЈА НАОРУЖАВА СРБИЈУ НАЈНОВИЈИМ ОРУЖЈЕМ: Москва шаље бруталну опрему – војска ће бити никад јача!

ДОГОВОРЕНО! РУСИЈА НАОРУЖАВА СРБИЈУ НАЈНОВИЈИМ ОРУЖЈЕМ: Москва шаље бруталну опрему – војска ће бити никад јача!

12 октобра 2021

– Војска и полиција Србије ће, у складу са постојећим споразумима и уговорима, добити најновију опрему и наоружање из Русије – изјавио је министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин.Вулин није изнео детаље, али је рекао да ће војска и полиција Србије, на основу претходно закључених споразума и уговора са Руском Федерацијом, постати много јаче.

– О томе не можемо говорити док се не догоди. Али, апсолутно је сигурно да ће војска и полиција полиција куповати најсавременије технологије, између осталог и оне које производи Руска Федерација – рекао је Вулин.

Поновио је да ће Србија под садашњим руководством строго поштовати војну неутралност, да се неће придружити НАТО и неће подржати санкције Русији.

– Све док је Александар Вучић председник Србије и док сам ја у безбедносним структурама, Србија нецће постати чланица НАТО и строго ћемо водити рачуна о очувању наше војне неутралности – истакао је Вулин.

Поновио је да Србија никада неће подржати санкције Русији или антируску хистерију.

– Историја је показала да је свака русофобија такође србофобија. Никада се није десило да је неко напао Русију а да није напао Србију, то је правило – сматра Вулин.

Такође је рекао да ће Србија и Русија развијати сарадњу у борби против тероризма, трговине дрогом и организованог криминала.

KOMENTARI4 коментара

  1. Ivana says:

    Ma šta nama vredi sve oružje Rusije kad kukavički Srbi gledaju parove i slušaju vođu mir i samo mir dok okupatori ne dođu do Beograda. Srbiju vode izdajnici i sluge zapada a većim delom i hrvati petokolonaši kojih je prepuna Srbija. Hrvatska nekažnjeno svakodnevno pljuje po Srbiji. Izvozi svoju škart robu u Srbiju kuuje srpske njive i preduzeća dok je sve to zabranjeno za Srbe u hrvatskoj. Može li bednije i više izdajnički?

  2. milorad5 says:

    super, što pre stigne to bolje,ovi pajaci iz doba "bratstva i jedinstva" oko nas nam podmuklo,iza ledja,kuju planove kako da nam dodju glave i oni misle to zbiljno.Nisu to nikave "predizborne parole" niti "sakupljanje političkih poena na unutrašnoj političkoj sceni",to je ozbiljan, mračan plan tipova koji nas mrze i žele da nas pobiju i uzmu naše teritorije koje oni i dalje svojataju kao svoje.žVelika hrvatska i velika albanija nisu samo neke fantomske ideje oni rade i pripremaju to prvom pogodnom prilikom.Srpska armija je jedino što ih sprečava jer se već pokazalo da pregovori sa ustašama i šiptarskom mafijom nisu uopšte meogući,sem kad oni gube:)Vreme je da prestanemo sa pregovorima:)a za to nam treba džebane.

  3. Риста says:

    А шта фали АВу? Боље АВ него Тадић. Или замислите - Обрадовић, Милићка, Чанак, Бисерко...све то могу да нам увале ако оће, јер нас нико ништа не пита. А не пита ни ава. Нека њега, јер може да се деси чак да нам увале и Косовца а он је шћипетарски пријатељ. Е, то би нам тек пресело.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u