DOKAZ ILI NOVA NATO PREVARA? – NATO objavio dokaz o ulasku ruske vojske u Ukrajinu!

DOKAZ ILI NOVA NATO PREVARA? – NATO objavio dokaz o ulasku ruske vojske u Ukrajinu!

28 avgusta 2014

BwIkeI2IUAAEcE_Portparol NATO Alijanse, Oana Lungesku, na svom Tviter profilu je objavila satelitski snimak koji navodno dokazuje da je vojska Ruske Federacije ušla u Ukrajinu.

Prethodno je NATO saopštio da je na teritoriju Ukrajine ušlo hiljade vojnika Ruske Federacije, a zatim je Oana Lungesku objavila ove fotografije na svom Tviter profilu.

Ne postoji način da se utvrdi kredibilnost ovih fotografija, ali ono što plaši jeste što je ovo možda samo priprema za udar NATO alijanse na Rusku Federaciju.

SAD i NATO su već nekoliko puta kreirali lažne incidente i na osnovu nepotpunih dokaza otpočinjali sukobe i sprovodili tzv. vojne intervencije. Možda su ovo poslednji tvitovi pred Treći svetski rat.

Ruska Federacije je već jedne satelitske snimke SAD-a nazvala nedopustivim amaterskim pokušajem kreiranja lažne slike o događajima u Ukrajini.

(Pravda)

KOMENTARI3 komentara

  1. Spasoje says:

    To su samo "probni" baloni Nato alianse,da vide kako će Rusija reagovati.Uplašili su se da će izgubiti Ukrajinu,kao i Krim,pa moraju od straha nešto da pišu.

  2. poslednji mohikanac says:

    Nedopustivo je da jedan zvanicnik vojne masinerije na svom "privatnom net profilu" postavlja ovakve provokacije od kojih moze ispasti nesto zbog cega celi svet moze zazaliti.

  3. cvetko says:

    Kakva montaza iseckane slike i date u javnost.A to Nato jedva ceka neki razlog da bi cackao mecku gde ne treba.Moze da ga ta meca pojede kao svinja klip kukuruza.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *