ДОКЛЕ ЋЕ ЈЕЛЕНА МИЛИЋ, страни плаћеници и незналице попут ње имати простор у јавном животу Србије?

DOKLE ĆE JELENA MILIĆ, strani plaćenici i neznalice poput nje imati prostor u javnom životu Srbije?

23 januara 2016

100212_Nedelja_ponosa_II_8Posle gostovanja na RTS-u, servisu nazadne Srbije, u emisiji „Da možda ne“ internetom se raširio video u kom Miroslav Lazanski, čovek sa pregršt znanja, raspravlja sa Jelenom Milić o balističkim raketama. Jelena Milić je pokazala veliko neznanje i nije propustila priliku da u svom nacističkom maniru izvređa Ruse. Ona je branila Hrvate, naše vekovne „prijatelje i braću“, a pritom se smejala Lazanskom kao da je neki diletant.

Sonja Biserko, Sonja Liht, Nataša Kandić, Jelena Milić sve su to petokolonaši koji rade na potpunom rasturanju Srba i Srbije. Konstantnim pljuvanjem po svemu što sadrži prefiks srpski pokušavaju da promene svest Srba, i da ih ubedi da su divljaci, koljači, stoka, ubice…  Ovi nacisti konstantno zamenjuju teze i napadaju Srbe koji su nacionalno osvešćeni, koji znaju ko su, šta su i ko su im neprijatelji. On napadaju svakoga ko se bori za dobrobit srpskog naroda i označavaju ga kao nacistu. Ako im nešto zameriš odmah ćeš biti proglašen za zlotvora i ratnohuškača.

Svakodnevno se neki od ovih srbomrzaca javi da nam objasni da je sve ono što smo pogrešno. Da je pogrešna naša vera, naša istorija, naši dedovi, običaji i naša ljubav prema Rusiji. Pokušavaju da nas ubede da treba da ljubimo skute naših dželata, da treba da puzimo pred okupatorima i da trebamo da budemo ponosni zbog toga.

U već pomenutoj emisiji Jelena Milić je pokazala koliko je plitkoumna. Ona je pričala o temi o kojoj nema nikakvog pojma, a po nju gore je bilo to što je nasuprot nje stajao Miroslav Lazanski. Ona je pokušala da ubedi javnost kako su Rusi, tačnije Rogozin,  za rakete koje nabavlja Hrvatska uveli termin balističkih raketa. Pokušala je da „objasni“ narodu da to nisu balističke rakete i da nam od njih ne preti nikakva opasnost. Naravno ona nije znala da objasni zašto to nisu balističke rakete (nije ni mogla jer jesu), a kao argumentaciju u odbranu svoje tvrdnje navela je reči „budućeg ministra odbrane Hrvatske“. Taj čovek nije imenovan za ministra ali izgleda da ona zna da će biti, kako i da ne zna, svi oni rade na istom zadatku.

Izgleda da su stranci počeli da nas smatraju za totalne idiote. Nekada su kao svoje agitatore koristili ozbiljne ljude, obrazovane i pametne, a danas za to koriste svakakve budale. Sve ovo je dokaz da smo okupirani i da ćemo još dugo vremena to biti, do svog nestanka ako se ne trgnemo.

Pitanje je dokle će ovaj narod da trpi ova ponižavanja? Dokle ćemo da se pravimo ludi dok nam se sprema klanica? Dokle ćemo da trpimo omalovažavanje naše istorije, kulture, vere od ljudi koji niti imaju znanja, niti imaju obrazovanja, niti morala već se sve svodi na agresivnu retoriku u kojoj se svi rodoljubi označavaju za odstrel? Kada ćeš se urazumiti narode? Kada ćeš reći dosta? Kada će ovakvi ljudi, ako se mogu ljudima nazvati, zameniti gostovanja u televizijskim emisijama zatvorom?

(SRBIN.INFO/Ilija Vuksanović)

KOMENTARI19 komentara

 1. Derim says:

  Jbga em odvratno ruzna em glupa sta drugo da radi osim da laje i izdaje.

 2. frka says:

  Kokos koja ne zna sta su prava jaja,Uglavnom se frigidne zene bave politikom,,i one koje nemaju dovoljno kurca:))) Nimfomanke,,Ova je i jedno i drugo..zato je smece sludjeno i mlatara svojim mozgom ko maksim po diviziji,glupa i ruzna ,,fali joj paznje,,vjerovatno kao dijete je bila sustavno maltretirana.Jadnica,Ali svejedno..da sam bio na mjestu Lazanskog,,uhvatio bi je za nos i uvrno za 260 stepeni.

 3. miroslav says:

  Ma boli uvo ljude pricajuci o njih dvoje:))Gledaju parove,turske serije(ruskih nema),i pinkove buduce kurvice(Ceca ih iskusno regrutuje).Pardon! Pinkove zvezdice(ne-namerna greska).

 4. Ruske zakone sto pre says:

  Sto pre moramo i mi da, kao sto je to i Rusija uradila, zakonom zabranimo sve zapadno finansirane "domace" NVO i medije koji, po nalogu zapada, rade protiv nase drzave i naroda. Sto pre!

 5. Ruske zakone sto pre says:

  Moramo i mi da, kao sto je to i Rusija uradila, zakonom zabranimo sve zapadno finansirane "domace" NVO i medije koji, po nalogu zapada, rade protiv nase drzave i naroda. Sto pre!

 6. rEmA says:

  Dok god ih ne proteramo... Šta je sa vama ljudi? Jel vi vidite ko nam upravlja državom??? Vojvoda Ž. Mišić se prevrće u grobu kad vidi za šta i koga se borio.

 7. teletabis says:

  E kamo lepe sreće da samo ova ne zna ništa samo o raketama. Naš je problem što mnogi ovakvi ne znaju ništa ni o onome što kobajagi rade. Zato nam ovako "dobro" i ide.

 8. Baja says:

  E neka je neko sredio i ovo Lazanskog.

 9. Batina says:

  Baja, utera ti slon do jaja.

 10. namćor says:

  Gledao sam emisiju. I da nije bilo tuzno, bilo bi urnebesno smesno. Zena, koja se u naoruzanje razume "kao Marica u kriv krastvac", objasnjava Lazanjskom, da to nisu balisticke rakete, jer nemaju (ili imaju malu) bojevu glavu. Divim se Gospodinu Lazanjskom (iako o njemu imam podeljeno misljenje) kako je otrpeo i vrlo joj dostojanstveno dao do znanja da je ona, u stvari, ona Marica iz predhodnog teksta.. A sada, ozbiljno: Ljudi, vreme je i krajnji zeman, da se u Drzavi Srbiji donese ZAKON, kojim ce sve nevladine organizacije MORATI da dostave podatke o izvorima svog finansiranja. I da se, one, koje su finansirane iz inostranstva ZABRANE! A ova izdajnicka bagra posalje u Padinjak da vade repu ili sta god...Na mnogo dugo vreme i konfiskovanje imovine. NEMA kompromisa sa izdajicama. Ne izdaju oni samo Drzavu. Oni izdaju i boli ih donji deo ledja za narod koji pati.

 11. Jevrem says:

  Ali,VRLO VAŽNO---SVAKA zemlja ima ZAKON,koji govori o tome koliko filmova,serija,uopšte sadržaja za emitovanje uključujući muziku na radiju i programe na televiziji,MOŽE BITI IZ SAMO JEDNE ZEMLJE!!!

 12. Kulak says:

  Jelena Milić je hrvatska lobistica.Golema opasnost za Srbiju.

 13. miroslav says:

  Bas je slatka.A ima i dobar prihod.Ako nije udata,ne cekajte momci!Man' te se politike!

 14. Derim says:

  Miroslave ti si krac na biciklu.

 15. miodrag stević says:

  ALIJANSA NIJE VIŠE ŠTO JU I ONI SVAKI KRITERIJUM U PRIMANJU PLAĆENIKA. PA VALJDA JE AGENTURA( ŠPIJUNAŽA), ILI AGITACIJA INTELEKTUALNI POSAO. OVAJ AKREP GA JE SIGURNO DOBIO ŠIREČI NOGE. ALI, NIJE ATRAKTIVNA NI U TOM POGLEDU. ISFRUSTRIRANE OSOBE, POGLEDAJTE SAMO NAŠTA LIČE: SONJA BISERKO, SONJA LIHT, NATAŽA KANDIĆ - AKREP DO AKREPA. TU JE PSIHO-PATOLOGIJA U PITANJU, FRUSTRACIA,KOJU LEČE NJIMA JEDINIM LEKOM -IZDAJSVOM. NE ZNAM DA LI JE SRBIJA NJIHOVA DOMOVINA ILI SU NAKVOČENE OD CIA-E, DA OVDE ŽIVE ,RADEŽI ZA NJIH, UBIJAJUĆI NAROD KOJI IM JE PRUŽIO GOSTOPRIMSTVO. UKOLIKO JESU SRPKINJE, OSIM LIHTOVE- ONA JE JEŠOVANKA, TREBALO BI IH LINČOVATI NASRED TERAZIJA. MOĆDA SU VAM POZNATI SLUČAJEVI, KAKO JE NAROD POSTUPAO SA KOLABORATKINJAMA. PROSTITUTKAMA KOJE SU SEKSUALNO OPSLUŠIVALE OKUPATORE. OVE KUČEKE SU UPRAVO TO. VALJDA ĆE DOĆI V REME DA IM NAROD NAPLATI ISTOM MEROM. ALI PRVO TREBA SREDITI ONOGA KOJI IH PROTEŽIRA I SVE TO ZNA ,ALI KURVA KAO I ONE ĆUTI-VUČIĆ, NAJVEĆI IZDAJNIK SRBIJE, OVO SU NJEGOVE - VESTALSKE DEVICE. INKVIZICIJA JE JERETIKE SLALA NA LOMAČU.

 16. namćor says:

  Miroslave, i gljiva ludara je slatka. Kazu da je, cak, najukusnija (oni koji su preziveli). Znas, ima nekoliko likova na nasoj politickoj sceni za koje se moze reci da su "zlo u ljudskom obliku". I samo je jedan muskarac (jer, ostali su nedefinisani) i sve ostalo zene: Natasa Kandic, Jelena Micic, Zorana Mihajlovic....Zamisli da se sa njima na pustom ostrvu? Mene bi, licno, tesilo to sto znam da plivam..

 17. zIKO says:

  ...kod nas bi zdrav seljacki um rekao; neotesana guska uvek je kaljava pa bilo gde da je....

 18. Dragon says:

  Jelena Milic i svi drugi poput nje su uzeli 40 judinih srebrenjaka. Njima ce doci kraj kad u Srbiji na presto dodje car, ali ne ni Obrenovici ni karadjordjevici, vec Nemanjici.

 19. Lune says:

  Hm,hmm...dokle ce Vuk Draskovic,Jelena Milic, Ceda Jovanovic....veliki je to i "kompaktan spisak", CIA masinerija, Jelena sama za sebe je nista,ali je deo sistema..!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *