ДОКЛЕ ВИШЕ? Вучић има новог страног саветника!

DOKLE VIŠE? Vučić ima novog stranog savetnika!

25 oktobra 2016

Vucic-tan 678

Tim savetnika premijera Aleksandra Vučića pojačan je mladim američkim stručnjakom Zakarijem Herisom, koji je zadužen za specijalne projekte.

Dvadesetosmogodišnji stručnjak, iako mlad, ima veliko međunarodno iskustvo, radio je na konsultantskim i savetničkim poslovima u više država sveta, a angažovale su ga povremeno institucije iz Rusije, Turske, Saudijske Arabije, BiH.

Navodi se da je njegovo prvo zvanično pojavljivanje u svojstvu savetnika premijera bilo u našem konzulatu u Čikagu 12. oktobra, na poslovnom forumu „Srpske firme i srpski proizvodi u SAD – iskustva, izazovi i uzajanma podrška“.

Heris je završio fakultet za međunarodne studije na istraživačkom univerzitetu „Džon Hopkins“ u Baltimoru. Radio je mnoge studije iz oblasti privrede, ekonomije, energetike. U kabinetu je zadužen pre svega za uspostavljanje kontakata s američkim investitorima i vlastima, ali i za definisanje srpske strategije o nekim važnim privrednim i ekonomskim pitanjima.

KOMENTARI5 komentara

 1. ARTILJERAC says:

  Idi zajedno sa njim pa se leči. Ostavi nas na miru.

  • SamjuelDeCanto says:

   Taj njegov savjetnik je od osnovne škole učen da bude glavni špijun kod mnogih i sada se Vučić čudom čudi kako mu neki momci prodaju informacie za pare Amerima. Nismo valja toliko izludeli da u to poverujemo, zna se , bre, da kako zine svašta slaže. Neka Vuičić prouči načine kako to iz Putinovog kabineta već godinama ne može procjureti ni muva a kamo li neka informacija. To su stare ruske škole koje znaju šta rade, a o Vučiću nam govori koliko je on sam providan posle jučerašnjg kukanja na TV-ji. Nek se mane ćorava posla i neka ne zamajava ovaj izbezumljeni narod. Nije fer s njegove strane što zamajava one koji mu veruju. Oni koji mu ne veruju samo se zabavljau slušajući bajke i basne.

 2. Ivan Grozni says:

  Jel nam ovo Vucic pokazuje da pripada satanistima. Znak koji on pokazuje je satanisticki pozdrav. Kad su kaziprst i mali prst ispruzeni a srednji i domali savijeni.

  • Nikica says:

   Ako na Guglu ukucaš tekst "satanistički pozdravi- slike", videšeć takve pozdrave od mnogih poznatih ličnosti, ali i njegov.

 3. sanja says:

  To nije savetnik-to je namesnik koji drži ovo naše debilno dete u kazni i ono mora da izvršava šta mu se kaže. Napišu mu govor, on vežba pred ogledalom i kad dobro uvežba priča u kamere.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *