ĐOKOVIĆ: Živeli svi narodi Jugoslavije

ĐOKOVIĆ: Živeli svi narodi Jugoslavije

20 maja 2014

jugoslavijaPomoć ce stizati iz sveta. Neka je Bog uz vas.. – poručio je najbolji srpski teniser, koji je donirao 500.000 dolara za najugroženije.

Najbolji srpski teniser je proteklog vikenda osvojio titulu na Mastersu u Rimu, ali nijednog trenutka nije zaboravio svoj narod, ali i sve ostale iz regiona.

Nole je apelovao na najuticajnije svetske medije da više pažnje poklone izveštavanju o katastrofalnim poplavama koje su pogodine, pre svega Srbiju i Bosnu i Hercegovinu, a dan po završetku turnira u italijanskoj prestonici najugroženijima je donirao nagradu od 500.000 dolara.

Đokovića od 25. maja očekuje učešće na Rolan Garosu, ali mislima je uz sve one kojima je pomoć potrebna.

– Srce mi se cepa kada vidim koliko ljudi je evakuisano I ugroženo u Bosni! Preko 950.000!!! Izdržite Braćo.. Pomoć ce stizati iz sveta –napisao je Novak na “Tviteru” i ubrzo dodao:

– Takođe vidim da je i istok Hrvatske pogođen poplavama. Iskreno se nadam da vas neće pogoditi u onoj meri koliko Srbiju I Bosnu. Čuvajte se.

I za kraj još jedna poruka puna emocija.

– Živeli svi narodi bivše Jugoslavije. Neka je Bog uz vas… – poručio je Đoković, koji je i „okačio“ fotografiju s potpisom „Iz poplave izronila Jugoslavija“.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Za Srbiju says:

    Histerija Jugoslovenstva, zahvatila je samo Srbiju. Koliko je nama malo potrebno da zaboravimo naše žrtve i najstrašnije zločine koje smo doživeli u toj Jugoslaviji, objašnjava zašto nam se istorija ponavlja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *