ДОKТОР НЕСТОРОВИЋ ИЗДАО KЊИГУ О KАРЦИНОМУ: “Толико тога што помаже, а не користи се и при томе је свима доступно”

ДОKТОР НЕСТОРОВИЋ ИЗДАО KЊИГУ О KАРЦИНОМУ: “Толико тога што помаже, а не користи се и при томе је свима доступно”

12 септембра 2021

“Моја жена ми је након читања књиге рекла да у њој има толико тога што помаже, а не користи се и при томе је свима доступно”, каже доктор Несторовић.Доктор Бранимир Несторовић изадао је нову књигу под називом “Kацином”, у којој пружа информације о томе како рано открити карцином, како се детоксиковати, које витамине користити, како смањити киселост организма и тд.

На питање новинара, како то да је он као пулмолог написао књигу о карциному, за БГ онлине, доктор Несторовић је рекао:

“Део знања које сам стекао током живота, школовања и лекарске праксе желео сам да поделим са оболелима и са људима који желе да се не разболе од ове тешке болести..

Моја жена ми је након читања књиге рекла да у њој има толико тога што помаже, а не користи се и при томе је свима доступно. Плацебо је фантастична терапија. Вера је увек пре лечења. Kад верујеш лекару, чуда се дешавају.

Желим да покажем да се у лечењу морају користити све методе које помажу. Оно што треба да научимо пацијенте је превентива, како да не добију канцер, а ако га добију како да у раној фази спрече прогресију и помогну себи.

У великом тумору малигне ћелије чине мали део тог тумора, док су највећи део тумора наше ћелије које тумор киднапује и прави орган за себе. Понаша се као 8. путник, паразит који расте унутар тела.

Узнапредовали карцином тешко може да се излечи, али може да се повећа квалитет живота и у тим околностима квалитетно да се проживи тај период живота. Не треба никад дизати руке, никад не треба губити наду,” каже доктор Несторовић.

(бгонлине.рс)

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u