ДОКТОР НЕСТОРОВИЋ: Кризни штаб изгубио сврху, бесмислени су

ДОКТОР НЕСТОРОВИЋ: Кризни штаб изгубио сврху, бесмислени су

19 јануара 2021

Пулмолог др Бранимир Несторовић, од почетка епидемије познат по комичним и контроверзним ставовима на рачун коронавируса, почео је озбиљно да критикује и своје колеге из Kризног штаба.Овог пута, гостујући у емисији “После ручка”, он је оценио да је постојање Kризног штаба за борбу против коронавируса бесмислено.

Kризни штаб је изгубио сврху. Ово што сада раде је потпуно бесмислено. Оно што говоре звучи крајње нелогично. То мере, до осам, до девет, до седам, до три… То нема никакву сврху – навео је Несторовић коментаришући мере које предлажу његове колеге.

Упитан да ли је „отишао“ или је „најурен“ из Kризног штаба, Несторовић је рекао да је у питању „нешто између“, али да се не каје јер је био тамо.

– Успели смо да пребродимо страх. Сад се људи више не плаше. Већина људи је прележала, већина се не плаши. Тај први период смо добро прегурали, али ово што се сад ради ми се не свиђа, али добро – навео је Несторовић.

Пулмолог је додао и да је велика студија која је рађена недавно на 191 земљи показала да не постоји разлика у смртности између „закључаних“ и земаља које то нису.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Риста says:

    Док сам ЈА бијо тамо, урадили смо добар посао а кад сам ЈА напустијо… разиђите их да ЈА опет дођем и поново урадим добар посо. Јел видите да имате вакцине? Ма пуно сам урадио и не кајем се. Поцркајте бе ако вам се не свиђа!А зна ОН да нам се не свиђа, али то је бијо огороман рад и мора да се цени. Ај ДР иди продаји књигу "Психологија короне и мојего светого живота". Олакшај нам мало. Скини се брате мили већ једном. Првих пар пута још некако смо те и отрпели, али задњих дваес пута све теже и никако. Почео си нит да смрдиш нит миришиш. Све нешто нутрално ко да се мало кајеш што више ниси у групи моћних вампира.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u