ДОКТОР НЕСТОРОВИЋ о свему ономе што нико неће да призна, А ДЕШАВА СЕ УПРАВО САДА (ШОK ВИДЕО)

DOKTOR NESTOROVIĆ o svemu onome što niko neće da prizna, A DEŠAVA SE UPRAVO SADA (ŠOK VIDEO)

1 novembra 2021

Čuveni srpski doktor kojeg narod bukvalno obožava iznosi dug niz neverovatnih tvrdnji i dokaza koji svedoče o povezanosti SZO, ogromnog kapitala, korona epidemije i onog što se događa na terenu.Doktor kaže da redovno prati izvetaje o korona epidemiji u Hrvatskoj i da je zapazio da tamo Capak koji je šef hrvatskog stožera priča potpuno identičnu priču kao Predrag Kon u Srbiji.

On izvodi zaključak da direktive dakle dolaze iz jednog istog izvora koje poslušnici sprovode u ime farmako industrije.

Doktor objašnjava činjenice o koroni, maskama, ivermektinu, merama, izolaciji, lečenju, lekovima, uz obilje dokaza iz čitavog sveta.

Takođe objašnjava i činjenice o korona pasošima, za koje tvrdi da su nezakoniti.

Video je veoma koristan jer se u njemu nalaze sve one istine koje vam na zvaničnim srpskim TV kanalima nikad neće reći.

Treba napomenuti važnu činjenicu da su reči dr Nestorovića reči doktora koji se u praksi dokazao dok su svi oni koji se ne skidaju sa TV ekrana samo plaćeni propadatori farmako industrije koji nikad nisu lečili ljudi niti su ikad u životu napisali recept za lečenje ljudi.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI13 komentara

 1. rade says:

  Evo ga opet,sveznajuci doktor.Alkoholizam je opasna boljka.

  • Kalina says:

   Pa leči se

   • padre says:

    To!

  • Paster says:

   Komentar govori sve- o komentatoru. Treba imati elementarni IQ, pažnju i objektivnost da skontaju stvari.Ne mora se biti lekar.

  • Iliha says:

   Janicaru koliko te placaju ?

 2. Sančo Pansa says:

  Poštena priča, dr Nestorovića, i što je najvažnije veoma podkrepljena argumentima...

 3. Sančo Pansa says:

  Ozbiljni, razboriti i odvažni ljudi, svaka čast na sjajnoj emisiji!!!

 4. SiNiša says:

  Zašto bar vi, koji spadate u slobodne medije, ne ističete istinu? Tzv. kovid(i) je najbezopasnija bolest koja je napala čoveka zadnjih godina. Zašto? Zato što se preko 99% bolesnih IZLEČILO! Iz mojeg okruženja svi smo prezdravili bez ozbiljnijih posledica lečeći se od kuće. Umrlo mi je nekoliko rođaka po bolnicama lečeći se od uobičajenih bolesti najzastupljenijih kod starijih ljudi... Lečenje skupim i neučinkovitim lekovima i postupcima je preterano i sumnjivo. Ovolika panika zbog male opasnosti po zdravlje nije normalna.

  • padre says:

   Nikakve panike nema, to je samo disciplinovanje ljudi! Ima da nosiš masku, kad ja kažem, ima da se testiraš, kad ja kažem, ima da se pelcuješ i to toliko puta. dok ne kažem da je dosta! Ako pitaš zašto, zato što ja tako kažem!

 5. Bilo jednom u Ameriki says:

  Im shoked! No story, no more.

 6. I Love persida says:

  Si šefe, i šta sad, sve nam je to jasno i mi bi ih razbili ko lonče da u ovo nisu upleteni i moja firma i moj predsednik i kompletna vlada i vojska i milicija i svaka moguća institucija na svetu. A sila boga ne moli nego je sprovodi kako već i jeste a dolazi od Kneza Tame koji vlada iz vazduha nad sinovima nepokornosti Bogu. Pa ti sad vidi, da se digne kuka i motika protiv pušaka i vakcina? Ja bi radije čekao koronu nego vakcinu, ali oćeš udariće po plati, slobodi kretanja i po suvom hlebu i vodi pa ti vidi.

 7. Srbija cveta says:

  Neće Gara da primi vakcinu ne veruje u svetsku medicinu ali opet ona prima bocu na Sokocu. Bolje da nas potrpaju u stočne vagone pa sve na klanicu. Isto ti je to samo što će manje da se napatimo kao stoka, a oni inače sprovode imunizaciju krda.

 8. Gagi says:

  Zbog cega su se tako hitno pravile ove Covid bolnice, ako se znalo da je proizvedena vakcina koja ce pobediti Covid. Nije istina da danas jedino oboljevaju nevakcinisani, takodje u velikom broju oboljevaju i vakcinisani. Ovo trovanje je samo pocetak ustrojavanja svetske populacije, prvo ce krenuti sa Covid propusnicama za kafice, zatim ce to siriti na sve segmente drustva. Verujem da ni auto nece moci da se registruje ako se nema Covid sertifikat. A bolesnijih svakim danom sve vise i pored vakcinisanja, to nema veze, bitno je da se narod disciplinuje i ustroji u novoj svetskoj dominaciji koja se zove globalizacija. Takodje uopste nije bitno za ove jadnike koji vode "svoje drzave" i "svoj narod", ko drzi kljuceve te globalizacije, koje su to satanske i ljudorzderske organizacije koje unistavaju narode po svetu. Bitno im je da se izive u ovom zivotu u svoj svojoj vladarskoj narcisoidnosti i sami u neku ruku postignu tu neogranicenu satansku moc. Valjda ih to prinosenje neduznih ljudskih zrtava bozanski oplemenjuje kao nekad Asteke. Isto ce zavrsiti kao i oni, pobunice se priroda i Bog, proradice neki vulkan, morace se desiti neka kataklizmicna katastrofa koja ce to ludilo zaustaviti, kada vec narodi nisu u stanju da ovo ludilo sprece. Puno puta se u istoriji civilizacije dogadjalo da "proradi" nebesko sito, valjda ce se to dogoditi i sada jer je ludilo dostiglo neverovatne dimenzije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *