ДОКТОР НЕСТОРОВИЋ О ТЕСЛИ И ХРВАТИМА: Немају кога да ставе ваљда! Дугују му извињење јер су му побили рођаке!

DOKTOR NESTOROVIĆ O TESLI I HRVATIMA: Nemaju koga da stave valjda! Duguju mu izvinjenje jer su mu pobili rođake!

23 avgusta 2021

Doktor Nestorović je u emisiji „Balkan info“ komentarisao to što je Hrvatska odlučila da na evro kovanice stavi Teslin lik.– Nemaju koga da stave valjda. Tesla nije iz Hrvatske, on je iz Vojne Krajine. Hrvati su odgovarali Pešti, a Vojna Krajina direktno caru – objasnio je doktor Nestorović.

Nestorović kaže da se Tesla sam izjašnjavao kao Srbin.

– Otac mu je bio pravoslavni sveštenik. Ja ne znam pravoslavnog sveštenika Hrvata – rekao je pulmolog.

Nestorović ističe i da bi Hrvatska duguje izvinjenje Teslama zbog zločina koje je nad njima počinila NDH za vreme II svetskog rata.

(Alo)

KOMENTARI6 komentara

 1. Srbija cveta says:

  Ne samo da mu duguju izvinjenje već i sve te rođake koje su pobili jer nađoše u Lici mnogo grobova zaklanih sa prezimenom Tesla. Tako bi i on završio da je ostao u Smiljanu. Hrvati ne žele da mu se izvinjavaju već da preuzmu slavu i veličinu Jednog takvog Srbina, jer oni stalno grabe tuđe i lepu našu pretvoriše u lepu njihovu. Poslednja želja Nikole Tesle je bila da mu na sahrani svira ratnička srpska pesma "Tamo Daleko", pa vi sad proniknite u srce i dušu Tesle Srbina, kada si dragane moj otišo u krvav boj. Nikola Tesla je imao te prave osobine nas Srba, hteo je da pomogne čitavom svetu i da ga oslobodi ratova i muka, da mu podari beskonačnu energiju i silu da bi tako učinio ratove i mržnju bervrednim i nepotrebnima. Doveo bi mir na zemlji tako što bi čitavu planetu podigao na jedan viši energetski nivo. Kapirate, takvi smo mi Srbi svima želimo sve najbolje a oni nas ipak zakolju, pa nas stave na novčić kao svoj trofej.

 2. Čist je ko Suza says:

  Otac mu je bio pravoslavni sveštenik ali mu je i majka iz svešteničke pravoslavne porodice i to ne samo jednu već devet generacija pravoslavnog sveštenstva po ocu i majci. Tesla je takođe trebalo da bude sveštenik tim pre što mu je stariji brat stradao nesrećnim slučajem, međutim Nikolu je Bog izabrao da bude čovek - gromovnik. Tesla je razumeo govor munja i gromova i kako sam kaže razgovarao je sa ovom silom Božijom. I želeo je da ovu silu podari besplatno čitavom ovom neukom svetu, a sam je umro siromašan u hotelskoj sobi. Primao je jedan deo penzione pomoći iz Srbije i jedan deo iz amerike. I nije se žalio na siromaštvo, jeo je malo kao ptica, nije bahanalio, a ogromnu ljubav je gajio prema golubovima kao i dan danas svako srpsko seljačko dete i domaćinstvo.

  • Apis carnica says:

   Da, volio je golube, a najviše je voleo jedno belo golobico sa sivim krilima..iz njenih oči je žarela svetloba-svetlost bez ekvivalence tadašnjeg časa.. kad je došla do njega zadnji put da umre .. i on je to znao. Bila je to njegova radost.. največa ljubav, i još je hranio tisoče goluba jer nikad neznaš...

 3. Gospodi Pomiluj says:

  Ovaj krvnički postupak grešnih ljudi je zapisan i u Bibliji, gde govori Bog: "Podižete spomenike prorocima koje ste prethodno vi sami i očevi vaši pobili. Vaša kazna biće pravedna jer sami svedočite protiv sebe."

 4. Karital says:

  Teško onom koga liječi Nestorović!

  • Dalmacija says:

   Vatikaneru, jesi li ti zaduzen od sluzbe da stalno visis na ovom srpskom portalu i pljujes po casnim ljudima?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *