ДОKТОР НЕСТОРОВИЋ ОТKРИВА РЕЦЕПТ ЗА ПОДИЗАЊЕ ИМУНИТЕТА!

ДОKТОР НЕСТОРОВИЋ ОТKРИВА РЕЦЕПТ ЗА ПОДИЗАЊЕ ИМУНИТЕТА!

19 фебруара 2021

Због актуелне ситуације са коронавирусом, сви се трудимо да ојачамо имунитет, а пулмолог проф. др Бранимир Несторовић поделио је свој алтернативни рецепт за “дизање” имуног система.

– Има много начина за подизање имунитета. Један је шетња на хладном ваздуху, у трајњу до сат времена. Други је боравак у сауни, такође до сат времена. У исхрани корисити храну богату влакнима, поврће, најмање два пута недељно морска риба, по могућности печена – каже Несторовић.Он је открио три народна лека која су кључна за јачање имуног система.

Несторовић је објаснио какво дејство имају ови народни лекови.

– Kоприва садржи бројне имуностимулаторне и антикарциногене супстанце, а бели лук и броколи супрона једињења која су изразити антиоксиданси. Орах је намирница са пуно корисних материја, неке од њих, јунглан на пример су јединствене само за њега – рекао је он.

 

KOMENTARI33 коментара

 1. Aleksanfra says:

  crven kao kuvani rak od kuvane rakije. taj čovek se ne trezni pijandura deli savete. neće dug uskoro je gotovo pkojni

  • test01 says:

   botino ovde si dosao da zagadjujes vazduh

   • Aleksanfra says:

    ajde seljačino ne zagadjuj više vazdug u Srbiji trebao bi da se lečiš u Lazi jer ti je tamo mesto

  • Риста says:

   Мадам Алексанфра, потпуно вас разумем и саучествујем с вама. Тај Несторовић доста личи на мене психофизички и зато знам какав је био кроз живот. Има и иза мене понека дама која мене данас пљује као и ви Дотура и заслужили смо. Ето, признајем да смо заслужили, али готово је. Схватам да вас је окино и сутра кад се отрезнио побего главом без обзира. Па ништа онда. Сада имате прилику да му се светите до бесвести и само напред. Када ја чујем шта све о мени знају моје пријатељице, ја учим ко сам био јер нисам знао да сам био такав, мајке ми. Нисам ја крив. Таква нам судбина, мислим вама и менi. Ето како даме као што сте ви утичу поражавајуће на мене. Ја сам врло пристојан човек, никада не псујем, не вређам и најчешће сам узор млађим генерацијама, али ето сада сам био непристојан. Једном луд, заувек луд да извинете на изразу.

   • Novica says:

    Nisi ti lud Risto već narkoman, niti si ti neku opalio niti Nestorović koji je sličan vama mislim po flaši alkohola, da možete i imate snagu da to uradite. OBOJICA SE TEŠKI ALKOHOLIČARI

   • Aleksanfra says:

    ne lupaj budalo više vidiš da si nepismen

 2. Риста says:

  "Zbog aktuelne situacije sa koronavirusom"...Ето зашто сам коронавирус назвао новом религијом. Ова невидљива пандемија није нигде узроковала проблеме и нико живи није од ње умро нити био огребан, осим можда пар жртвованих Кинеза на почетку "епидемије" када су је Кинези намерно пустили да мало уздрма Вухан а неко онда одабрао неке заражене и брзо их послао широм света да прошири корону. Корона иначе цркава за 4 дана, нема је превише, уствари је мало америчко-кинески модификовани вирус грипа са којим ми живимо од кад је света и века а тих вируса ионако има подоста па један више ништа не мења, нема неку снагу заразе али зато лансери короне имају велику снагу заразе и непрекидно заводе мере заштите како им одговара. Ето и Др барата са короном као да је то на сваком нашем столу уобичајена дневна трагедија. Имам и ја астал, и ја живим на овом свету и ја имам очи и ја имам тело које може да се зарази и прехлади, али невиде нигде ни трага ни гласа од короне осим у медијима света и све чешћем силовању људи свуда и на сваком месту. Ко за инат, за све ово време пандемије нисам имао ни кијавицу мада је то код мене било лако могуће. не носим маску осим када морам да је ставим да ме не би избацили из дућана и тако то, крећем се свуда... Све је као да је она ту и на сваком месту. Исто као и религија било које врсте. Бог је свуда, Исус је Бог( мене је религија дефинитивно удаљила када је Исус, Божји Син проглашен за Бога а Бог добио неку споредну улогу- то сам ја назвао религиозни државни удар на Бога) и сви ћете црћи ако не верујете у то. Ја верујем само у Бога а Исус је његов клинац без неког већег значаја и није тачно да је он Бог. Он је само божји син, Као и Лукашенков син, кога је Бог једноставно за казну послао међу људе да га рашчерече и када га оживио поново, ништа му није реко, само га погледо попреко и посматра јел се промено или није. Зашто је то један Бог Отац урадио, није ми познато. Вероватно Исус није био послушно дете па добијо батина од Бога на индиректан начин. То черечење су батине на божји начин а то Исуса није ни болело јер он није човек него светац. Свеце ништа не боли. Било да су божанствени или људски. Они све могу. Чак и да побију стотине милиона људи. Само не верујем да би тако нешто људи били у стању да ураде без Божије помоћи. Мало чудно, зар не? Исто, ама исто као корона пандемија. Корона пандемија је најновија религија неких нових изумитеља. Има да верујеш иначе идеш у пакао. Нема везе што нема никаквог знака од ње, као ни од Исуса, али има знака у медијима и библијама и има да верујеш. Некада си био "проклет" ако не идеш у цркву а данас си проклет ако неверујеш у корону.

 3. Риста says:

  Имамо нове свештенике нове религије а један такав свештеник је и овај Несторовић. Увек ме нервирало када паметни људи одвале неке идеје и проспу савете које један сиромашан човек никако не може да послуша. Чуј ово. Два пута недељно пржене морске рибе??? Јебига, Несторовићу, где живиш? Па Срби нису јели морску рибу никад осим када су живели на морету или када оду у туристе јер те рибе није било у Србији осим за пар титових сарадника. Исто као када гледам новокуварице на савременим телегузијама, додупше не гледам их али сам зирно једном у ону новинарку и њену сто хиљада долара кухињу. Кој ће ми андраг њени рецепти када немам пара да купим ни такве судове ко што она има а не још и којекакву храну коју нисам никад ни видео у животу. Ево, ја данас има сасвим довољно да заиста могу да купим све што се једе, малтене јел, мада не могу да купим кавијар јер нисам толико богат а нисам ни толико луд, па ипак једном недељно једем купус са свињаријама, лети слатки зими кисели, једном недељно бели пасуљ са шницлу, једно жути пасуљ са сушеним месом и можда једном месечно набавим и рибу било морску или речну, мада сам некада јео само речну рибу. И сада он мени саветује двапут недељно морску печену рибу? Па где ти људи живе? Пола народа нема баш ни за суво месо за пасуљ а не за морску рибу. Пре 60 година риба је била врло, врло ретка храна на нашим асталима јер је није било , чак ни речне а не још и морске. А и онда су трубили исто ко да смо били милијардери и то доларски. Најмање четвртина народа није себи никад ни дозволила луксуз да уводи морску рибу у свој јеловник. А овај то саветује уз корону као нормалну појаву. Где бре живиш Несторовићу? Дај савете о храни на нивоу наших просечних могућности а не за богаташе. Њима твоји савети и не требају.

 4. Penzioner says:

  Aleksandra ti si najnepismeniji komentator koji se ikad pojavio na ovom portalu. Rekoh ti da odeš u neku osnovnu školu koja ima odeljenje za odrasle i završiš makar šest razreda. Šteta je da tako mlada ostaneš slepa kod očiju. Nedavno izjavi da si medicinska sestra. Blago onom ko nema takvu sestru u kući, a medicinska sestra, tako nepismena, nikad nećeš postati.

  • Aleksandra says:

   čekam te da dobiješ koronu pa da dodješ da te lečim moj izlapeli penzioneru

   • Penzioner says:

    Prvo nauči da se tekst započinje velikim slovom, a na kraju teksta stavlja tačka. To moraju znati učenici prvog razreda osnovne škole. Inače ja sam koronu preležao pre nego što ju je tvoj idol proglasio, skupljajući potpise za kandidaturu od takvih kao što si ti. Hajde lutko mamina navedi mi kojim lekovima leče koronu lekari u ustanovi u kojoj ti obavljaš poslove (spremačice). Zamoli lekare da napišu nazive lekova koje daju pacijentima, jer ti to nisi u stanju zapamtiti. Tabi je mesto u JKP "Higijena", gde verovatno i parazitiraš. Po komentarima bih rekao da si vrlo nervozna, te bih ti preporučio da posetiš neuropsihijatra. Mislim da imaš neurasteniju, ili, ne daj Bože, šizofreniju. Toliko zapeniš da nisi u stanju ni sopstveno ime napisati kako treba. Zar ne vidiš šta ti drugi komentatori poručuju? Pokrij se ušima.

    • Novica says:

     Čitam šta pišeš o devojci ili ženi koja je upravu ili si bolesnik u glavu ili težak izlapeli idiot, koji je trebao odavno da se leči. Izlapeli penzioneru idi odatle jer tebi nije mesto ovde, već odavno na groblju

     • Penzioner says:

      Gde je tebi mesto? U osnovnoj školi, kao i njoj. Nije dostojna dr. Nestoroviću ime monenuti. Vidiš li kakvim rečnikom se obrušila na lekara kome svi skidaju kapu, ne samo u Srbiji, već i u regionu. Po čemu i ti i ona znate da je on pijandura? Po tome što je dok je na početku ove pLandemije rekao da treba popiti čašicu rakije, čime je onaj ko je stajao pored njega bio oduševljen ko kuče u liftu, a sad mu smeta Nestorović, jer neće da bude ničiji klimoglavac. A ko će kad otići na groblje ne odlučuješ ni ti ni ova "medicinska sestra". Jeste medicinska sestra kao što je Mileva Marić bila moja baba.

   • Penzioner says:

    Ipak si naučila da napišeš pravilno svoje ime. Napreduješ polako, samo će ti trebati još nekoliko godina da preko interneta naučiš ono što nisi u osnovnoj školi. Ako mi navedeš koje lekove lekari daju obolelima od ove pLandemije poverovaću da si zaposlena u medicinskoj ustanovi, ali kao medicinska sestra ni slučajno. Ako si tako trapava u pisanju, kako bi tek pacijentu dala injekciju?

    • Aleksandra says:

     Nestorovic vec vise godina koristi slijedeci recept za poboljsanje imuniteta: Ujutro: raso od kiselog kupusa,kafa,dva piva Oko podneva: 3-4 casice domace rakije Popodne: jedno pivo,dva vinjaka Navece: pivo,vinjak,konjak...u neogranicenim kolicinama. Ocigledno je da terapija radi,Nestorovic je zdrav i rumen u licu. ČITAJ IZLAPELI PENZIONERU

     • Penzioner says:

      Već si naučila i kopi pejs. Napreduješ. Samo tako nastavi i za dvadeset godina strpljivog učenja možda ćeš završiti srednju školu, a fakultet koji sam ja završio možeš samo sanjati. A koliko treba učiti diplomirani pravnik da bi položio pravosudni ispit možeš pitati bilo kog advokata. Razlika između tebe i penzionera je kao između čistača cipela i dr Nestorovića. Nećeš se ti botovanjem hleba najesti. Samo melji, za drugo i nisi.

      • Novica says:

       Ajde matora izlapela drtino ostavi devojku na miru.Koji si ti fakultet završio pre rata ili posle rata. Bolje se leči dok još možeš jer uskoro putuješ na onaj svet....

       • Penzioner says:

        Ko tebi drma kavez? Jesam li te nešto pitao?

       • Penzioner says:

        Završio sam fakultet u vreme dok nije bilo privatnih fakulteta, na kojima se diploma kupuje kao na povrće na pijaci. Takav fakultet si završio i ti. Izbrisao si komentar posle Ristinog. Zašto? Zato što si shvatio da je inteligentniji od tebe i da takve zajebava. Ima i koga. I ne predstavljaj se kao Nivica, već onako kako si se nekad predstavljao (Светозар). I tada si se javio posle Aleksandre iznerviran što sam napisao istinu. Pogledaj junačino na Jutjubu emisiju BUJICA 15.2.2021. BEZ CENZURE: DR. NADA JURINČIĆ o koroni, dripcima, cijepljenju i farmakoindustriji Što njoj ne izađa na crtu bilo koje lekar, pa i dr Kon? Idi ti lepo čekaj u redu da primiš vakcinu, ili ćeš se opet opredeliti za slavlje na stolu, sa klupom na glavi. Naravno da ću napustiti ovaj režimski portal, jer nisam neko kome se može ispirati mozak kao penzionerima čiji se glas kupuje za paket namirnica (kilogram šećera i soli, litru ulja, tri jetrene paštete kompanije Matijević i paketić keksa). Sad ih kupujete sa po dva metra drva koje sečete u gradskim parkovima, jer ste nacionalne parkove Fruška gora i Kopaonik rezervisali za unosnije poslove.

        • Aleksandra says:

         Upravu si i treba da napustiš ovaj portal jer tebi nije mesto ovde jer ti treba da si u nekom penzionerskom domu, da čitaš politiku i da čekaš dan kada ćeš otićina ma veliko odmor. To čeka i Nestorovića samo što sa razlikom od tebe javno laže narod i priča neistinu. NEKA VAM JE SA SREĆOM NA DALEK PUT OBOJICI, A NAS MLADJE PUSTITE DA ŽIVIMO...

         • Penzioner says:

          Zbog takvih kao što si ti gospođice neću napuštati ovaj portal Informera. Jednom si, isto kao i sada, zaurlala kao oparena, a posle mog odgovora isto tako nervozno okomio se na moj komentar i onaj ko se sad predstavlja kao Nоvica, a tada se predstavljao kao Светозар. Naravno kao i uvek tema mu je bila Dragan Đilas, s kojim ja imam veze kao i sa bilo kojim političarem u Srbiji još od doba Josipa Broza. Meni, za razliku od tebe, ne treba botovanje radi obezbeđenja sredstava za život, jer sam ih obezbedio četrdesetogodišnjim radom. I meni i Nestoroviću možeš da pljuneš pod prozor. Vrati se na tekst koji si napisala pa vidi da još uvek briljiraš. Otićina se piše odvojeno, a na šta si veliko mislila to samo ti znaš. Opet se vidi da si izuzetno nervozna.

          • Dijana says:

           Penzioneru vi ste tešak bolesnik, vama je mesto u Lazi. Idite da se lečite NE ZAGADJUJETE VIŠE OKOLINU OKO SEBE... vreme vam je da idete na onaj svet

          • Novica says:

           DEDA PA TI SI STVARNO TEŽAK BOLESNIK,

          • Dalmacija says:

           Poštovani, svaka čast na Vašim komentarima, te što ste ovu spodobu Aleksandru postavili tamo gdje joj je mjesto. Sramota za portal Intermagazin da dozvoljava ovakvima kao što je ona komentiranje bez argumenata, te punima mržnje. Živim u Istri, te s kim sam god pričao svi se dive dr Nestoroviću, njegovu znanju i jednostavnom pojašnjenju mnogih bolesti. Ako mi Srbi ne znamo cijeniti pametne ljude među nama, kako će tek drugi misliti o nama.

          • Novica says:

           POŠTOVANI IZ DALMACIJE NAMA JE DOSTA USTAŠA KAO ŠTO SI TI, OSTANI TAMO GDE SI JER NISI SRBIN I POSLAĆEMO TI OVU PIJANDURU DA VAS LAČI

          • Dalmacija says:

           Poštovani Novica. Što se tiče dr Nestorovića imaš na YouTubeu stotine komentara roditelja kojima je doktor liječio djecu od astme. Da bi nekoga blatio trebaš imati argumente, a ne mržnju. Inače, ti si prvi koji me je nazvao ustašom, 90-ih su me obično nazivali četnikom, iako nemam veze ni s jednima. Što se tiče mog srpstva, nemaš ti ni 1% mog srpstva. Lako je biti Srbin na Dedinju. Vjerovatno si iz miješanog braka pa ne podnosiš Srbe.

          • Novica says:

           poštovani iz dalmacije reci mi molim te da li ti je otac hrvat ili mati, nikada ti nečeš biti srbin a ni četnik već samo okoreli ustaša

          • Dalmacija says:

           Tzv. Novica, tko je ovdje ustaša, ja ili ti, neka procijene čitaoci? Ja sam se ovdje javio samo zato što ti i još par autošovinista pljujete po dr Nestoroviću bez ikakvih argumenata, te ste se kao hijene okomili na komentarora Penzionera. Pljujete bezrazložno po Srbima, a nazivate se Srbima, to nema veze sa zdravim mozgom.Što se tiče mojih roditelja, većih Srba u dalmatinskoj Bukovici ne poznavah, pošteni i gostoljubivi, nikoga nisu mrzili. Ja sam nastavio njihovim stopama i tako odgajam svoje četvoro djece.

 5. rade says:

  Nestorovic vec vise godina koristi slijedeci recept za poboljsanje imuniteta: Ujutro: raso od kiselog kupusa,kafa,dva piva Oko podneva: 3-4 casice domace rakije Popodne: jedno pivo,dva vinjaka Navece: pivo,vinjak,konjak...u neogranicenim kolicinama. Ocigledno je da terapija radi,Nestorovic je zdrav i rumen u licu.

  • Aleksandra says:

   bravo Rade objasni to ovim izlapelim botovima kako radi ova spodoba koja se sprda sa narodom

 6. Penzioner says:

  Dalmacija, ne osvrći se na komentare onih koji nemaju ni osnovnu pismenost, niti kulturu, jer pismenost se stiče u školi, a kultura u kući. Što se tiče dr Nestorovića na pitanje novinara, u jednoj od mnogih TV emisija, o tome šta o njemu pišu neki komenatori izjavio je da „ botovima neće odgovarati“. To im je posao, jer tako nepismeni parazitiraju u javnim preduzećima, ali i državnoj administracijhi, gde zauzimaju radna mesta onima koji su zbog njih pobegli u svet. Zašto tako ostrašćeno napadaju sve neistomišljenike? U našem narodu postoji izreka: “Ne laje kuca radi sela, već radi sebe“. Oni dr Nestoroviću, Aleku Račiću, Nadi Kostić, Jovani Stojković i vašoj dr Nadi Jurinčić nisu dostojni cipele čistiti. Neka samo melju, plaćeni su za to. Ovakvi su napadali i vašeg mladog i najpopularnijeg političara u regionu Ivana Pernara, kad se pojavio na balkonu Skupštine Srbije. Pernara su u Zagrebu napadali nepismeni penzioneri, a sam je pokazao kako ga baba pljuje u lice, jer takva osoba veruje televizoru, a ne sopstvenom džepu. Bio im je kriv Pernar, koji je bio najžešća opozicija vlasti, a ne vlast zbog koje su završili na ulici. U Srbiji je iz sopstvenih domova, zbog nemogućnosti otplate kredita uzetih u švajcarskim francima, ili zbog beznačajnog duga, u koji ih je dovela vlast, ostavljajući ih bez posla, izbačeno više od 3.500 građana a, koliko se sećam, zbog takve situacije Ivan Pernar je upravo osnovao Živi zid, kao odbranu od deložacije onih koji su iz istih razloga završili na ulici. Iz Srbije se svake godine iseli 60.000 najsposobnijih, a slično stanje je i u Hrvatskoj, ali i BiH. Vama gospodine upućujem lep pozdrav!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u