ДОKТОРKА ГЊАТОВИЋ ОТKРИЛА СВЕ О АНТИТЕЛИМА, ТЕСТОВИМА, ВАKЦИНАМА И KОЛИKО ЋЕМО ЈОШ НОСИТИ МАСKЕ (ВИДЕО)

DOKTORKA GNJATOVIĆ OTKRILA SVE O ANTITELIMA, TESTOVIMA, VAKCINAMA I KOLIKO ĆEMO JOŠ NOSITI MASKE (VIDEO)

2 aprila 2021

Doktorka Marija Gnjatović beogradskog Instituta za primenu nuklearne energije otvoreno je govorila o antitelima, vakcinaciji, koja vakcina je najefikasnija, o testiranju i koliko udgo ćemo još nositi vakcine.

POGLEDAJTE CEO RAZGOVOR:

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI4 komentara

 1. Si Ju Leter Aligeder says:

  Koliko ćemo još dugo nositi vakcine? Pa po Biliju koji je sad malo i nervozan, vakcine ćemo nositi i genetski do kraja života - što znači i ne tako dugo. Kraj se približio. A maske ćemo nositi kao i do sada - od ujutru do uveče, ako ko i ne zaspi sa njom. Antitela u našem telu neprestano rastu kao slonovi sve dok se ne raspuknemo, jer smo svi neprestano izloženi kovidu sa svih strana i naš organizam reaguje na gm-organizam. Ali spašećemo se sve i samo kroz Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista.

 2. I Love persida says:

  Maske postaju tako puno sexy da ne mogu više bez njih.

 3. Mile says:

  Ona masku ne skida sigurno da joj neko ne bi strpao kurac u usta jer pametne stvari prica.

 4. Rista says:

  A malo je direktno Mile, ali tako je brate mili. Sve i svašta nas uči pameti danas. Ova tu tek pre par godina prošla pubertet, pomalo je istudirala neku atomsku fiziku a drži predavanja iz biologije. Tu nam ni Bog neće pomoći. Ma gde ih nađu tako mlade, neiskusne i nedovršene? Čini mi se da traže zamenu za Nestorovića. To kao ono - prvo bio Rotšild, pa kao ubijo decu pa živi od srca dece a jede im kičmene moždine za doručak svaki dan, pa nam onda turili Soroša koji je levča u kapitalističkom svetu ali jede reš pečene bebe, pa kad više nismo imali pljuvačke, ture nam Gejca da nas nadražuje sve dok ne zapenimo, a on usput ubija nemilosrdno bacajući neke gljivice po svetu, svaki dan po tonu, a u Srbiji Kon, pa Nestorović u saradnji sa bivšim generalima, novoistoričarima i...ko će sada biti javna zvezda i junak, nije još uvek jasno. Nema ništa na internetu o ovoj doktorki osim da je neki naučnik na nekom bgd atomskom univerzumu i da ta ženska zna sve tajne ovog sveta. E, bre, dođe mi da se napijem i da sve te javne novoheroje, nako ožderan, nafalim i podržim i tako osramotim zanavek. Ja bio jako stidljiv kao mladić a kad hoću da izbegnem neku devojku a nemam srca, ja se onda napijem i počnem da joj recitujem celovečernje bajke o lepoti, ljubavi i svrsishodnosti...Ni jedna nije izdržala priču do kraja. Doduše, nisam imao pojma dokle je koja izdržala, ali mi više nikad nisu prišle. Jednom sam čak i pogrešio, pa počo priču jednoj devojci koju sam voleo...Ma nije izdržala ni ona, ali kasno sam shvatio šta sam uradio.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *