ДОКТОРКА ГРУЈИЧИЋ О КИНЕСКОЈ ВАКЦИНИ: „Ја гарантујем!“

DOKTORKA GRUJIČIĆ O KINESKOJ VAKCINI: „Ja garantujem!“

19 januara 2021

DANICA Grujičić, direktorka Instituta za radiologiju i onkologiju, ističe da pojedini mediji treba da prestanu s opasnim sluđivanjem naroda da kineska vakcina, koja je stigla i u Srbiji, navodno ne valja.

– „Sinofarmova“ vakcina je 100 posto sigurna i bezbedna i prošla je sve procedure Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije (ALIMS), što je garant da je apsolutno bezbedna za upotrebu. I dosta više s tim bezobrazlukom i sluđivanjem. To je ona zapadnjačka priča – sve što je iz Kine, ne valja. Svako ko ima neka pitanja o vakcini treba da pita ALIMS. A ja vam garantujem da je svaka vakcina koju odobri ALIMS 100 odsto u redu – ističe Grujičićeva.Ona naglašava i da je Srbija jedina zemlja u kojoj svako može da bira koju će vakcinu da primi:

– Gde to ima da možeš da biraš hoćeš li američku, rusku, kinesku, britansku! Nigde, samo u Srbiju. I sad ni to ne valja. Svaka vakcina koju odobri ALIMS je dobra i samo da što pre zaustavimo ovo zlo. Dosta više s tim pričama – kaže ona.

Podsetimo, masovna vakcinacija građana Srbije protiv virusa korona počela je danas na Beogradskom sajmu i na Institutu Torlak.

(Kurir)

KOMENTARI7 komentara

 1. Rista says:

  Dosta više tog brezobrazluka! Kao nije važno koju vakcinu, samo MORAŠ da je primiš. E to je ono što radi neželjeni posao našim kokama a ne čija je vakcina. I kakva je to demokratska garancija ako ALIS nešto odobri? Pa i to je SZO prozapadna institucija kao i SZO lekarka Grujičić. Da nije, ne bi sastavila tri čiste u Srbiji. Živeo Kon. On je bar iskreno smeće i svi znamo šta radi. Nema tajne. A ovih preletačica iz kine u Rusiju, iz fajzera u sinofarm sa fajzer vakcinama sam sit ko da sam ih jeo pa... Dočekale pod stare dane seksualno zadovoljstvo javne popularnosti. Ni onaj Nestorović nije bolji. Svršava po TV stanicama Srbije već godin dana. Pandemija uopšte ne postoji a to je ono što je ova SZO dr preskočila. Tu se radi o sasvim drugim poslovima gde nepostojeća pandemija igra samo sporednu ulogu. Aj ne bute baš toliko brezobrazni. Upotrebili gripu pa je nazvali korona pa proglasili pandemiju. I sad ste na "ispravnom" SZO putu koji ima oznaku - Samo vi njima ubote vakcinu a nije važno kako ni čiju! Sve to izgrađuje i dograđuje naš pandemijski plan. Smeće belosvetsko.

 2. ko says:

  Culi smo te tvoje garancije, ako bude narod umirao budi spremna preuzeti kaznu - za tak slucaj bice ti izrecena smrtna kazna. Mislio sam da si pametna i postena ali ova tvoja izjava govori o tebi suprotno.

 3. Giga says:

  Doktorka spricaj ti tvoju decu a nas ostavi namiru. Mislio sam da se neces prodati ali pare su pare kakva Hipokratova zakletva.

 4. Cp6a says:

  Hvala Bogu, da niko ovde nikoga ne juri i ništa ne primorava. Zašto onda tolika zloba? Ko neće da se vakciniše, u redu je, razumem. Posle ovolike pandemije dezinformacija, stvarno ih potpuno razumem. Ali zašto imaju potrebu da vređaju i da govore za svakog ko hoće da se vakciniše da je idiot i da treba u mozak da primi vakcinu, e to ne razumem.

 5. Svevid says:

  A šta kaže doktorka o tužbi protiv nato pakta zbog osiromašenog uranijuma i eksplozije malignih bolesti u srbiji??

 6. radmila says:

  NIJEDNU VAKCINU DR. GRUJICIC - a vi brisite po treci put.

 7. Pravnik says:

  Gde to ima da možeš da biraš hoćeš li američku, rusku, kinesku, britansku! Nigde, samo u Srbiju. Neobaveštena doktorko ima u SAD, jer njeni građani traže da prime rusku vakcinu. Zašto? Zato što su se uverili da bi im bilo pametnije da se nisu zaleteli da prime neispitanu vakcinu. Dr Nestorović reče da svaka vakcina treba proći pet faza ispitivanja (tri na životinjama i dve na ljudima), za šta je potrebno pet godina. Vakcine koje su nesrećnici primili proizvedene su 2019. godine, a takozvana pandemija je proglašena, bar kod nas, u martu 2020. godine. Za vašu informaciju ja sam lečen od gripa koji vi nazivate KOVID 19 još u januaru mesecu prošle godine u ambuanti kod svog izabranog lekara i to lekovima Hemomicin i Dovicin ( i ne samo ja). Istim lekovima i danas se leči vaš (veštački izazvani) virus u Kovid bolnicama, dok u bilo koju ambulantu zbog druge bolesti koja nema nikakve veze s virusom Kovid 19 ni jedan pacijent ne može više doći. Malo više čitajte šta pišu nezavisni mediji o neželjenim reakcijama Fajzerove i Moderna vakcine. Da ste pregledali video snimke na kojima se vide oni koji su primili te vakcine malo bi umuknuli. I ne zaboravite da niko ne može nikog primorati da primi bilo kakvu vakcinu. Ako vam to nije saopštio neko ko bi morao znati u kojim aktima, ne samo domaćim već i onim koji imaju višu pravnu snagu od domaćeg zakonodavstva, to piše ima onih koji vam to mogu objasniti. Bavite se vi hirurgijom, što vam je i struka. Dok niste profesionalno avanzovali malo drugačiju ste pesmu pevali. Juče je sin majke iz SAD koja je bila potpuno zdrava objavio video snimak u kome se vidi da je posle primljene vakcine njegova majka postala skoro nepokretna. Svaki deo njenog tela od glave do pete trese se kao da je u nju ugrađen vibrator, a kako se na snimku vidi, nosi i katetar. On je jedva dovede do kreveta gde nastavlja da se trese. Niste čuli njegov apal drugima da ne primaju vakcine. Niste videli ni onu medicinsku sestru koja je posle primljene vakcine pala u nesvest, ni onu drugu koja je dobila paralizu jedne strane lica. Niste obavešteni ni da je od vakcine Fajzer Biontek u Norveškoj umrlo 23 ljudi, a u Izraelu 17% vakcinisanih dobilo ozbiljne ozbiljne zdravstvene posledice. Jeste li pročitali koliko je korisnika doma za stare u Šapcu dobilo Korona virus tek nakon prijema vakcine? Ne, niste jer vi nemate vremena da čitate, naročio nerežimske medije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *