ДОКТОРКА КОЈА ЈЕ ПОБЕДИЛА ВАРИОЛА ВЕРУ, изнела своје мишљење о другом таласу КОРОНАВИРУСА! ИЗНЕНАДИЛА СВЕ (ВИДЕО)

DOKTORKA KOJA JE POBEDILA VARIOLA VERU, iznela svoje mišljenje o drugom talasu KORONAVIRUSA! IZNENADILA SVE (VIDEO)

22 juna 2020

Doktorka Ana Gligić, šefica „Torlaka“ u vreme variole vere, čiju epidemiju je zaustavila, rekla je u intervjuu za televiziju RAS da ne veruje u „drugi talas“ epidemije virusa korona u Srbiji, kao i da se sa sigurnošću može reći da je virus oslabio.

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI5 komentara

 1. Crna smrča says:

  To gospođo znamo i mi, ali ako nam narede: "Maske stavi!", "Vakcina billy ka guzi mili!" nema nam druge jer ja da plaćam kazne i da krvarim po ulicama grada kao što rade građani u americi zaista ne mogu, žao mi je radi istine o virusu ali naređenje je izvršenje. Ah, tamanite nas više!

 2. No Name, jes pa da me posle juri CIA says:

  Eh, jeste, sestro - doktorka, hvala vam onoliko, nekada je u vreme druga Tita sve to moglo da se pobedi pa čak i po svaku cenu, a sada ima reč policijska država. Kao što gosn Milo ubija veru i istinu policijom i vojskom tako će verovatno biti i u ostalim zemljama iako nisu evropske članice jer Srbija ide ispred svog vremena, bre.

  • zaliv.net says:

   Za vreme Tita sve je delovalo sjajno i bajno, ali cim zagrebes malo vidis da je sve trulo! Mora da ste mnogo mladi!

 3. CovExe says:

  Ko zaustavi koronu, dobija kao nagradu obaveznu bili-cinu u guzu. Da se stvar ponavljala ne bi, a ako se ponovi onda u koktelu još 23 puta.

 4. Rista says:

  Uuu bre, nikada nisam mislio da će se ovde pojaviti botovi, ali kad vidiš više kratkih iznemoglo oštrih komentara bez ikakvog smisla na jednom mestu, onda ti je jasno. A kad još vidiš i iskusnog zalivčića, onda ostaneš bez reči. Tu su bre, u kompletu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *