ДОКУМЕНТ „РОКФЕЛЕРОВЕ ФОНДАЦИЈЕ“ открива много о КОРОНАВИРУСУ И ОНОМЕ ШТА НАС ЧЕКА

DOKUMENT „ROKFELEROVE FONDACIJE“ otkriva mnogo o KORONAVIRUSU I ONOME ŠTA NAS ČEKA

17 maja 2020

Autor: Makija FRIMENThe Freedom Articles, 14. maj  2020

DOKUMENT Fondacije Rokfeler iz 2020. godine predlaže sledeću fazu rešenja za koronavirusnu krizu – nakon dokumenta Rokfelerove fondacije iz 2010. godine [2010 Rockefeller Foundation Paper]  koji je predvideo i analizirao problem i reakciju.

To je rešenje problema i reakcije u stilu Rokfeler-Gejts.

Prošlog meseca, 21. aprila, manipulatori Novog svetskog poretka objavili su dokument Rokfelerove fondacije 2020. pod nazivom «Nacionalni akcioni plan za testiranje Covid-19 – Pragmatični koraci za ponovno otvaranje naših radnih mesta i naše zajednice“ [National Covid-19 Testing Action Plan – Pragmatic steps to reopen our workplaces and our communities].To se događa posle bezbrojnih nastupa sa tvrdnjama frontmena, eugeničara i entuzijasta povodom vakcina Bila Gejtsa da će vam trebati digitalni sertifikati i imunitetni pasoši da biste ponovo putovali, i da vam se vaša neotuđiva prava, kao što je pravo na okupljanje, nikad neće vratiti osim ako ste vakcinisani.

Predvidljivo, jer papir Rokfelerove fondacije iz aprila 2020. godine je nacrt za stvaranje kolosalne baze podataka DNK za celokupno američko stanovništvo.

U trenutku surove iskrenosti, papir čak priznaje da „Rokfelerova fondacija postoji da bi se dočekali ovakvi trenuci“, mada bi bilo pošteno, i tačnije, reći: „Rokfeler fondacija u ime svojih majstora novog svetskog poretka postoji da organizuje ovakve krize da bi se potom pojavljivala kao spasitelj».

To zahteva testiranje i privođenje svih Amerikanaca – u početku 1 milion nedeljno, zatim 3 miliona nedeljno i konačno 30 miliona nedeljno („ 1-3-30 plan “) da bi svaki Amerikanac bio uveden u bazu podataka.

Rokfelerova fondacija plasira slogan: Ispitivanje, praćenje i vakcinisanje je naš jedini način da se vratimo u normalu

Ispiranje mozga ne može biti ništa drugo do nepristojna transparentnost.

Fondacija Rokfeler i Bil Gejts imaju istog lutkarskog majstora i čitaju iz potpuno istog scenarija. Gejts je ponovio šemu ad nauseam: nema povratka u normalu dok niste vakcinisani… nema povratka u normalu dok niste vakcinisani… nema povratka u normalu dok niste vakcinisani.

Predgovor ovog `papira` slika mračnu sliku (sa propagandističkim idejama o preporodu i drugom talasu virusa koji sledi): „Umesto da se izbore između neodrživog gašenja i opasnog, nesigurnog povratka u normalu, Sjedinjene Države se moraju pripremiti za održivu strategiju sa boljim testovima i traženjem kontakata i zadržati kurs onoliko vremena koliko je potrebno da se razviju vakcina ili lek.“

Covid Healthcare Corps

Pre svega, pogledajte ovo. Dokument Rokfeler 2020. zagovara vojnu silu (a corps, etimološki je slično corpse ili lešu) koja bi upravljala „zdravljem“: „Plan takođe uključuje: pokretanje Zdravstvenog korpusa Kovid komjuniti [Covid Community Healthcare Corps], tako da svaki Amerikanac može lako da se testira na osnovu traženja kontakata usmerenih na privatnost; zajedničko testiranje podataka i digitalnu platforma za praćenje statusa, resursa i efektivnih protokola o tretmanu Covid-19 u državama i predstavljanje centra za obradu podataka o novim tehnologijama … najmanje 100.000 ljudi i možda čak 300.000 moraju biti angažovani da bi se započela živa kampanja testiranja administracije i traženja kontakata“.

Obratite pažnju kako plan uključuje „Zdravstveni korpus“ što je dovoljno smešno upravo kao ono kad je Bil Klinton planirao pre nekoliko nedelja u razgovorima sa kalifornijskim i guvernerima Njujorka kad su govorili o „armiji tragača“ i korišćenju AmeriCorps (osnovao ga Klinton) da bi postao nova američka nacionalna snaga za uspostavljanje kontakata.

Ono što je zaista smešno i sramotno u ovom delu šeme je što neki guverneri besramno pozivaju upravo one ljude koji su ostali bez posla zbog njihovih politika da se sad prijave za kontakt-tragače ili istražitelje kontakata, tako da nastave da sprovode istu tiraniju nad drugima koje su zeznuli i prouzrokovali njihovu nezaposlenost.

Plan 1-3-30

Sledeći citat predstavlja njihov podmukli plan 1-3-30 koji ima za cilj da testira svakog Amerikanca u narednih 6 meseci:

„Predlažemo da se naša nacija okuplja oko hrabrog, ambicioznog, ali ostvarivog cilja brzog širenja kapaciteta testiranja na 30 miliona testova nedeljno u narednih šest meseci. Ovaj plan 1-3-30 postigao bi se: (1) stvaranjem hitne mreže za Covid-19 testiranja uz koordinaciju i potpisivanje za tržište testiranja, (2) pokretanje osmonedeljne Nacionalne inicijative za optimizaciju laboratorijskih testiranja koja bi povećala proizvodnju na 3 miliona testova nedeljno od sadašnjih milion, i (3) ulaganje u akcelerator za testiranje tehnologije radi daljeg rasta kapaciteta testiranja u SAD sa 3 na 30 miliona nedeljno».

Imajte na umu 5 vrlo važnih stvari u vezi o ovim tzv. testovima:

1. Otkriveno je da su početne serije testova koje nadgleda CDC i same kontaminirane koronavirusom;

2. Naučne studije utvrdile su da je stopa greške kod lažnih pozitivnih i astronomskih 80 odsto;

3. Testovi se zasnivaju na RT-PCR ili PCR testu koji samo izoluje sekvence genetske RNA/DNK i ne mogu dokazati uzročno stanje ili vam reći da li taj genetski niz ima veze sa vašim zdravstvenim stanjem. Dakle, pozitivan ili negativan rezultat je besmislen jer ne može da vam kaže da li navodni ‘virus’ ima ikakve veze sa vašim zdravstvenim stanjem ili vašom sposobnošću da ‘zarazite’ drugog;

4. Trenutni testovi koriste DNK bris i tako se uključuju u prikupljanje DNK. Korporacije u ovoj industriji slučajno finansira Bil Gejts; i

5. Virus koji navodno izaziva Covid-19, SARS-CoV2, nije podveden pod Kohove postulate i još uvek nije izolovan, prečišćen, ponovo ubrizgan da uzrokuje bolest i 100 odsto dokazano da postoji. Kako se pomoću ovih testova može prepoznati virus za koji nikada nije dokazano da postoji?Platforma podataka u realnom vremenu

Sledeći citat je o nadzoru i nadgledanju: „Integrišite i proširite savezne, državne i privatne platforme podataka kako biste obuhvatili čitav spektar podataka potrebnih za praćenje pandemije, raspoređivanje resursa i uklanjanje uskih grla… razvili i integrisali platformu podataka u realnom vremenu… Praćenje pandemije i prilagođavanje mera socijalne distance… zahtevaće pokretanje najvećeg programa javnog ispitivanja u američkoj istoriji … Koordinaciju tako masivnog programa treba tretirati kao ratni napor.“

obratite pažnju na aluziju na rat (kao u novom ratu protiv bioterorizma) i tiranski apel kojim se želi opravdati više nadzora.

Ovaj citat takođe ima na umu umrlog insajdera Novog svetskog poretka Zbignjeva Bžežinskog, koji je pisao o nadolazećoj tehnonetronskoj eri kako ju je nazvao (njegov neologizam za ono što je u osnovi tehnokratija). Rekao je da će „uskoro biti moguće uspostaviti gotovo kontinuirani nadzor nad svakim građaninom i održavati ažurirane kompletne dosijee koji sadrže čak i najličnije podatke o građaninu.

Ove datoteke će biti podložne momentalnom pronalaženju od strane vlasti. “

Jedinstveni identifikacioni broj pacijenta

Dokument Fondacije Rokfeler 2020. naziva ga jedinstvenim identifikacionim brojem pacijenta, dok ga Gejts naziva digitalnom potvrdom ili pasošem imuniteta, ali to je ista ideja: „Neke brige u vezi sa privatnošću moraju se isključiti za zarazne agense koji su tako virulentni kao Covid-19, koji omogućavaju pristup infekciji većine Amerikanaca i potvrditi ih u nekoliko potrebnih okruženja i u mnogim dobrovoljnim situacijama…

– Oni moraju biti dobijeni identifikacijom jedinstvenog broja pacijenta koji bi se povezao sa informacijama o pacijentovom virusu, antitelu i eventualno statusu vakcine u sistemu kojim se lako može rukovati sa drugim sistemima da bi se ubrzao povratak normalnih društvenih funkcija. Škole bi to mogle da povežu sa listama pohađanja nastave, velike poslovne zgrade sa ličnim kartama zaposlenih, turističke agencije sa spiskovima putnika a koncertni i sportski objekti sa kupcima ulaznica.“

Drugim rečima, ovo će odrediti da li možete da putujete, radite, trgujete i učestvujete u bilo kojem Bogom datom pravu. Izgleda da bi se sva ta biblijska proročanstva o Broju Zveri mogla ostvariti ako čovečanstvo pusti ove psihopate da ovo realizuju.

Odbor za ispitivanje pandemije

Sledeće je o formiranju novog odbora sa novim ovlašćenjima: „Plan takođe uključuje… Odbor za testiranje pandemije, u skladu sa drugim preporukama, za premošćivanje podela po državnim jurisdikcijama i profesionalnim oblastima… Sa javnim/privatnim dvostranačkim odborom za ispitivanje pandemije, koji bi bio osnovan da pomogne i služi kao most između lokalnih, državnih i saveznih zvaničnika sa logističkim, investicionim i političkim izazovima sa kojima će se ova operacija neminovno suočiti».

Sigurno nije preterano reći da će se ovaj Odbor za ispitivanje pandemije možda pokazati kao još jedno javno-privatno čudovište s previše moći, baš kao što su to postale i mnoge Big Tek kompanije.

Šta traži Odbor za ispitivanje pandemije i kako to zaustaviti? Zvuči dosta smešno jer podseća na one poznate apele za Svetsku vladu, kako navodno „postoji veliki problem koji prelazi jurisdikciju i jedini način da se to reši je nadvlada“.

Ostali citati iz knjige Rokfeler Fondacije za 2020

I na kraju, evo još jednog citata iz rada: „Dobra vest je da bi zemlja u narednim nedeljama mogla da ima potrebne alate da omogući guvernerima i drugim zvaničnicima da ukinu najoštrije restrikcije i da započnu postepeno ponovno otvaranje preduzeća. Cilj je omogućiti dovoljno ekonomskih aktivnosti da se spreči velika depresija uz zadržavanje stope infekcije Covid-19 dovoljno niskom da se spreči da bolnice budu preplavljene i time prouzrokuju širu i smrtonosniju zdravstvenu krizu».

Jedino što se na ovo može reći jeste da je to zasigurno potpuna laž. Apsurdnost politike karantina apsolutno će imati efekat za koji kažu da ga pokušavaju izbeći, jer držanje zaključanih (daleko od vitamina D i aktivnog društvenog načina života) snižava imuni sistem ljudi, pa kad se oni puste, bolest (i hospitalizacija) će se povećati, ne od lažnog virusa Covid-19, već od drugih bolesti koje će pogoditi one sa oslabljenim imunitetom. Lekari poput dr Dana Eriksona i dr Artina Mašihija su to izričito rekli.

Poslednje misli

Iako se ovaj članak fokusirao na planove u SAD, ne pravite grešku – ovako dizajnirana koronavirusna kriza predstavlja svetski dnevni red. Bilo da je australijska vlada pustila jezive aplikacije za praćenje (COVIDSafe) ili korumpirani izraelski premijer Netanjahu poziva decu na mikročipovanje, NVO program nadzora, obavezna vakcinacija i mikročipovanje napreduju punom parom.

Ova šema je način da ih usmeri preko državnih granica. To pogađa svaku pojedinu osobu na Zemlji. Brzina kojom se ovo odvija znači da neće proći dugo dok oni ne pokucaju i na vaša vrata. Vreme ističe.

Informišite se, proširite priče i okupite se sa drugima koji sada razumeju ovu groznu agendu.

Informisano i ujedinjeno, probuđeno i odlučno čovečanstvo može da zaustavi ovu šemu i održi slobodu.

(Copyright © Makia Freeman, Global Research, 2020)

KOMENTARI4 komentara

 1. persida says:

  Tramp i Putin se puvanderisu da ce rascistiti sa sotonicarima Gejtsom, Sorosem i Rokfelerom, ali od toga za sada nista. To sto ce americka drzava tuziti Gejtsa nista ne znaci. Pa, i mnogoljudnsa Indija je vec na sudu sa Gejtsom zbog otrovnih vakcina, pa sta. Nista. Jednostavno, nema ljudi od snage i autoriteta da se suprotstave sotonicarima. Volela bih da se varam, ali ne padam na emotivne fore, evo ga, on je taj. Dokazite se delima. Ako niko ne moze da uhapsi ove krokodile, onda smo zavrsili ciklus.

 2. Evanđelje says:

  Da, to tako izgleda kada se sve kockice napokon slože, dobijete čitav mozaik realne situacije pred očima, ko je tu i šta planirao uradio i napravio i naravno zbog čega. Bitno je da se svi postojeći ljudi na planeti dovedu pod jednu upravu a zatim da im se život obesceni. Rokfelerovi i Gejtsovi, billyjev tata William je takođe pod velikim majstorom, neki mali broj porodica su sinovi tame i nepokornosti Bogu, pisano je u Bibliji da Knez ovog sveta vlada u vetru kroz sinove nepokornosti, zato ovi slobodni zidari NVO na svojim skupovima uvek imaju jedan upražnjen presto koji pripada nevidljivom Knezu tame kojeg obožavaju. Na kraju će primorati sve ljude i velike i male da se poklone liku zveri i zapečatiće ljude na ruci ili na čelu znakom Zveri da se zna da su podanici ili robovi i da im život zavisi od volje te Zveri. Ovi majstori zidari su opisani u Bibliji i prorečeni i pre Hrista, oni su očekivali Mesiju, ali kada je On došao Isus Hristos, bio je taj kamen od ugla, kamen temeljac koji su zidari odbacili. Zato ako želite da pobedite ovu Zver i Kneza tame nemojte i vi da odbacite Isusa Hrista koji je ugaoni kamen Božije crkve na koju se sazidaše apostoli i oni koji su poverovali na reč apostola da bi glava crkve opet bio Hristos koji je Pantokrator svedržitelj, Neka je blagosloven Hristos koji je dolazio u ime Božije i koji će ponovo doći. Jedino spasenje zaista imamo u Gospodu našem i spasitelju Isusu Hristu, Sinu Božijem.

 3. Cp6a says:

  Očito je u Americi velika frka. A članak piše strana koja je krajnje suprotna od one o kojoj piše. Obe imaju svoje pluseve i minuse i verovatno će se sve završiti negde u sredini, uopšteno gledano, uz upotrebu velikih resursa i sačuvanom slobodom.

 4. padre says:

  Valj da je Rokfeler a ne Rofeler!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *