ДОЛИЈАО: Руска авијација ликвидирала албанског касапина са Косова!

DOLIJAO: Ruska avijacija likvidirala albanskog kasapina sa Kosova!

3 jula 2017

U Siriji je likvidiran jedan od vođa terorističke organizacije DAEŠ sa Kosova Lavdrim Muhadžeri. On je ubijen tokom zajedničke operacije Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije i sirijskog odreda „Tigar“ u području Idliba, saopštio je grčki list „Pro njuz“, ne otkrivajući izvor informacija.

Mediji su ranije nekoliko puta objavljivali vest o likvidaciji Muhadžerija, poznatijeg kao Abu Abdulah el Kosovi ili „kasapin“. On je postao poznat 2014. godine zbog propagandnih snimaka na kojima se vidi kako odrubljuje glave hrišćanima, šiitima i alavitima, piše list. Državni sekretar SAD Džon Keri je 2014. godine stavio Muhadžerija na spisak terorista.

On se vratio u Siriju u maju nakon četvoromesečnog putovanja po Albaniji i Kosovu, navodi se u saopštenju.

List piše da je terorista ubijen tokom zajedničke operacije Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije i sirijske jedinice „Tigar“ u Idlibu. Tokom operacije ubijeno je i šest od njegovih 20 ličnih telohranitelja.

„Čim je objavljena vest o njegovoj smrti, ministar saobraćaja kosovske pseudo-države Lufti Zarku posetio je porodicu terorističkog vođe u Kačaniku i izrazio saučešće. Predstavnik islamske verske zajednice u Kačaniku Florim Neziraj je izrazio žaljenje povodom smrti ’muslimanskog borca‘. Naziraj je u džamiji objavio vest o smrti Muhadžerija u Siriji, a zatim je otišao da njegovoj porodici izrazi saučešće“, piše list.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Pacenik u drzavi says:

    Dosla maca na vratanca i opet rusi...sta bi mi bez njih. Onda svabe sad siptari...ajmo da dovrsimo posao do kraja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *