ДОНАЛД ТРАМП: „Хилари Клинтон је иза себе оставила СМРТ, РАЗАРАЊЕ и ТЕРОРИЗАМ! Она је марионета светске елите!“

ДОНАЛД ТРАМП: „Хилари Клинтон је иза себе оставила СМРТ, РАЗАРАЊЕ и ТЕРОРИЗАМ! Она је марионета светске елите!“

22 јула 2016

Donald-Trump-45t4Доналд Трамп прихватио је номинацију Републиканске партије и званично постао кандидат за председника САД на изборима у новембру.

У свом говору Трамп је поново критиковао демократског ривала Хилари Клинтон, коју је оптужио за „смрт, разарање и слабост“.

Док су окупљени узвикивали „Затвори је“, због њеног поступања у америчкој спољној политици, Трамп им је одмахнуо и рекао: „Поразимо је у новембру“. Хиљаде присталица који су се окупили у конгресној дворани су бучно одобрили.

Он је осудио је политику „изградње нације“ коју је заправо до извесне мере увео Џорџ Буш, без спомињања имена овог републиканског председника који је започео ратове у Авганистану и Ираку.

Трамп је рекао како је „изградња нације“ коју је следила Хилари Клинтон у Ираку, Либији, Египту и Сирији учинило лоше стање још горим. Окривио ју је за успон милитаната Исламске државе и осудио њену спремност да прими хиљаде избеглица из Сирије.

„Након 15 година ратова на Блиском истоку, након милијарди долара потрошених и хиљада живота изгубљених, стање је горе него што је икад било. Ово је баштина Хилари Клинтон: смрт, разарање, тероризам и слабост“, рекао је Трумп.

Трумп је исто тако оптужио Хилари Клинтон (68) да је лутка великог бизниса, медијске елите и великих донатора који желе да сачувају садашњи политички систем.

KOMENTARI3 коментара

  1. Portopranco says:

    Ameri su jako podijeljeni oko porodice Clinton. Pola nacije je za njih iz interesa,neznanja i medijskog pranja mozga,dok ih druga polovica Amerikanaca ne podnosi. Oni u Ameriku unose podjelu.

  2. Miodrag says:

    Ogroman je novac u rukama klike koja, pomocu njega,vlada Svetom. To je najmoćnije oružje,koje unapred rešava svaku bitku.Samo Gospod Bog moze da im stane na put,svi ostali su nemoćni.Bojim se da će ta neizbežna i nepremostiva okolnost,biti odlučujuci faktor i u ovoj izbornoj trci.

  3. skeptik says:

    Svetom caruje ohola, sebicna i nemilosrdna elita, ali je to samo posredno....svetom zapravo caruje ljudska glupost,neznanje i sebicni interesi pojedinca, a posto su to dve ljudske konstante, gde je prva delom urodjena, a delom negovana kroz manjak obrazovanja, medijske manipulacije i slicno, a druga nam je urodjena i samo je treba dovoljno dugo i jako stimulisati.Ovo ohola elita zna , a demokratija je idealan model za sprovodjenje ovoga. Samo slucajni dolazak na vlast relativno cestitog covek u nekoj svetskoj sili moze bar na neko vreme odloziti propast.Jos samo jedan stepenik je potreban u tehnoloskoj potpunoj kontroli ljudi i objedinjavanju slicnih demokratskih modela drzava, sa slicnom pravnom regulativom i proces je zavrsen.Neces imati gde da prebegnes jer svuda ce biti isto.Elita ce vladati robovima. Njihovi ce ziveti malo bolje bar neko vreme, a ostali po potrebi i eliminisani.Mislite da je bajka? Cekajte i videcete.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u