ДОНЕТА ОДЛУKА У УЈЕДИЊЕНИМ НАЦИЈАМА: 24 државе гласале „ЗА“, ово ће сигурно забринути Нетањахуа

DONETA ODLUKA U UJEDINJENIM NACIJAMA: 24 države glasale „ZA“, ovo će sigurno zabrinuti Netanjahua

28 maja 2021

Savet UN za ljudska prava odlučio je danas o pokretanju međunarodne istrage o zločinima počinjenim tokom jedanaestodnevnog konflikta između Izraela i palestinskog Hamasa u Gazi.Za pokretanje istrage glasale su 24 države, devet je bilo protiv, a 14 uzdržanih, čime je ovo telo UN usvojilo rezoluciju koju su podnele Organizacija za islamsku saradnju i palestinska delegacija pri Ujedinjenim nacijama, prenosi Rojters. Rezolucija je usvojena posle celodnevne specijalne sednice.

Podsetimo, izraelski premijer Benjamin Netanjahu je bio najglasniji kada je u pitanju napad izraelskih snaga na pojas Gaze i pozicije Hamasa. U tim napadima je pored boraca Hamasa i Islamskog džihada poginulo i dosta civila, a među njima veliki broj žena i dece.

Preko 250 ljudi je poginulo, preko hiljadu ih je lakše ili teže ranjeno u pojasu Gaze, dok je u Izraelu u raketnim napadima Hamasa poginulo 12 ljudi, među kojima i jedan dečak.

 

KOMENTARI6 komentara

 1. persida says:

  U proslosti nikada nisu bili kaznjeni, nece ni sada. Kontrolisu celu planetu i od svih prave budale.

 2. E.Lirsch says:

  "Bibi" ce se uplasi mlooogo od "ljudski' prava" Ajde ne baljezgajte sunca vi vaseg.

 3. persida says:

  Bibiju pune gace, ali pokradenog zlata.

  • I Love persida says:

   Bibi kao ni jedan izraelski president neće proći dobro, Njih je Bog odbacio u vreme poslednjeg svetskog carstva tj. Rimskog Carstva i rasturio ih svuda po svetu radi zločina koji učiniše prema jedinom od Boga rođenog, Sina Božijeg, i tako su izjednačeni sa ostalima narodima sve dok se ne pokaju i govore za Hrista da je blažen Onaj koji dođe u ime Božije, međutim oni sad planiraju da naprave hram u kojem će se sam nečastvi zacariti. Tek će biti krvoprolića a ovaj istaržni sud je obmana đavolova da dobija na vremenu.

 4. I Love Jesus says:

  Dok oni pokrenu i naprave kakvu takvu istragu, pojas Gaze više neće postojati a gde nema leša nema ni zločina, Izrael će biti pomilovan jer će u Jerusalimu napraviti novi hram ali ne jedinom i istinitom Bogu već nečastivom koji će tu da nastava i da nastavi da podržava Izrael da proliva krv, jer sve jedno neko to mora da čini ako ne izrael onda svi ostali na svoj način. Ovo je vreme Kneza Tame, ali doći će iznova svetlost koja je u Hristu, i onda će svako od nas dobiti pod delima svojim.

 5. Covid histery idiot says:

  Njihov biblijski bog demon jehova i njegiv sin chizus krajst su ih naucili da su uvek u pravu i da su pomazani "svetim duhom" koji trazi da rade po njemu opravdane genocide na "nevernicima" (nejevrejima). Sve pise u demonskoj knjizi bibliji i njenim derivatima kao sto je kuran itd.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *