ДОСИЈЕ ЦИА ОТКРИВА: Хитлер је био геј

DOSIJE CIA OTKRIVA: Hitler je bio gej

13 oktobra 2018

Adolf Hitler je neko vreme živeo u gej hostelu u Beču, tvrdi profil koji je CIA sastavila o nacističkom vođi. Godine 1943. nastao je dosije namenjen tadašnjem predsedniku SAD Frenklinu Delanu Ruzveltu, u kome se navodi da je Hitler u isto vreme bio „homoseksualac i heteroseksualac“.

U dosijeu, koji ima 70 stranica, tvrdi se da je Adolfa Hitlera kasnije seksualno privlačio i njegov zamenik, Rudolf Hes, koji je, navodno, bio poznati transvestit.

Izveštaj je sastavio antropolog Henri Fild, odabrani član posebne ekipe stručnjaka koju je sastavila Bela kuća kako bi „iskopala“ bilo kakvu vrstu informacija o najviše rangiranim nemačkim oficirima, posebno o Hitleru.

Dosije „pokriva“ sve detalje Hitlerove biografije, od njegovog obrazovanja, preko opsesivnosti oko ishrane, načina ophođenja, najdraže muzike, do toga kako je radio i pripremao svoje govore.

Detaljno se bavi i analizom Hitlerove seksualnosti u vreme dok je živeo u Austriji, u njegovim ranim dvadesetim, i bezuspešno pokušavao da se probije kao slikar.

Poznato je da je Hitler, od 1910. do 1913. godine, stanovao u hostelu za muškarce u ulici Meldemanštrase u Beču, gde su se održavale homoseksualne orgije. Napustio je hostel kako bi se odselio u Nemačku, nakon što mu je dodeljeno očevo nasledstvo.

OSS, služba koje je u vreme Drugog svetskog rata bila preteča današnje CIA, navodi da je „hostel imao reputaciju mesta gde su stariji muškarci tražili mlađe u potrazi za homoseksualnim užicima“.

Informacije o Hitlerovoj seksualnosti dao je i Ernst Sedžvik Hanfstangl, koji je dvadesetih i tridesetih bio Hitlerov prijatelj i čovek od poverenja. Vremenom, on je prestao da bude Hitlerov miljenik. Pobegao je u Veliku Britaniju, pa je odande otišao u SAD, odakle je i vodio poreklo po majci. Tada je počeo da radi pomenuti tim stručnjaka Bele kuće, kome je davao informacije o Hitleru i njegovoj ekipi.Izveštaj kaže da je Hitlerov afinitet prema Rudolfu Hesu bio sve jači i vrlo verovatno se „graničio sa seksualnim osećanjima“, nakon što su dvadesetih zajedno završili u zatvoru.

Prema izveštaju, to je dodatno dobilo na težini kada se saznalo da su homoseksualci iz hostela Hesa zvali „gospođa Ana“, da je on bio veoma otvoren po tom pitanju i da je bez kompleksa odlazio na balove odeven u žensku odeću.

Hitler je u dokumentima opisan kao „sado-mazohistički tip muškarca sa jako izraženom homoseksualnom crtom“.

„Njegov seksualni život je dualan, kao i njegov politički život. U isto vreme je homoseksualan i heteroseksualan, socijalista i žestoki nacionalista, muškarac i žena“, piše Henri Fild.

„Iako je pravi Adolf Hitler potpuno neuhvatljiv dijagnostičarima, postoje određeni indikatori koji navode na to da je njegova seksualna situacija bila izvor neverovatnih frustracija“, navodi u dosijeu OSS.

(Sputnjik)

KOMENTARI4 komentara

 1. mrak says:

  Pa!?

 2. milorad says:

  on je bio heterosexualac dok nije otkrio "crnu magiju" tada je postao apstinent iz okultnih razloga:)Jedino što ni hitleru ni SS okultnim ljubiteljima niko nije objasnio ŠTA su našli i koliko je to ozbiljno i opasno za njih pre svega. Nije mudrost za budale a oni su očigledan dokaz za tu tvrdnju a tako će proći i SVI oni koji bi da ih slede, jer pravi gospodari umetnosti NE VOLE namertljive glupake. Uskoro počinje žetva te stoke i to masivno i surovo.Ovo što se dešava je kraj uvoda , sad ide razrada situacije , svi iz te "deepstatenovisvetskiporedak itd" i ostalih okultnih budalastih društvanaca će biti skoro istovremeno pobijeni na očigled čitavog sveta. Sad će da radi kosa smrti zapamtite ovo vi koji ste slučajno pročitali:) zapamtite da ZNATE DA SE SA TIM STVARIMA NE IGRA.

 3. Željko says:

  Sad mi je laknulo, nisam jedini!

 4. Budi Bog s nama says:

  To samo pokazuje da je cia Centralna Inteligencija Amerike toliko pederkasta i ne inteligentna da se ta neće održati na sudu Božijem. Njima je ovaj vojskovođa toliko kompleksan da ne mogu da mu izrade psihološki profil, što bi serbišen seljak bandit jednostavno reko "a bre ljudi bio luud čoek" što bi reklo zver sotonska a i peder u duši između ostalog.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *