Др ГРУЈИЧИЋ изнела своје мишљење колико би КОРОНАВИРУС могао да траје

Dr GRUJIČIĆ iznela svoje mišljenje koliko bi KORONAVIRUS mogao da traje

17 jula 2020

Od danas su na teritoriji cele Srbije na snazi nove mere za sprečavanje širenja korona virusa – zabrana okupljanja na otvorenom i zatvorenom prostoru istovremeno više od deset ljudi, a nošenje zaštitne maske je obavezno na svim javnim mestima na otvorenom prostoru.Koliko zdravstveni sistem može da izdrži, kakve posledice korona virus može da izazove po onkološke pacijente, imaju li oni u ovom trenutku svu neophodnu pažnju i terapiju? Govoreći o obaveznom nošenju maski i na otovrenom, kada je nemoguće održati neophodnu distancu i na zatvorenom prostoru, prof. dr Danica Grujičić, neurohirurg, direktor Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, kaže da nije svima lako, ali da je veoma važno da svi budu disciplinovani po ovom pitanju.

„Pokazalo se kod ovog kovid da on izaziva sistemsku reakciju. Nije to samo temperatura, dovodi do septičkih šokova, dovodi do reakcija koje liče na anafilaktičke šokove kao da imate alergijski šok. Šta je to što razlikuje ovaj virus od drugih, pa upravo ove sistemske reakcije“, objasnila je dr Grujičić gostujući u emisiji „150minuta“ na TV Prva.

Grujičić je, kako je navelam, uverena da „ovo ne može da traje dve ili pet godina“.

„Malo još opreza. Ja sam ubeđena da ovo ne može da traje dve godine, pet godina. To mora da se završi. Mi ćemo dobiti imunitet, ali treba se još malo strpeti. Mislim da smo se malo prerano oslobodili, jer smo rekli pobedili smo koronu. Nažalost nije bilo tako. Ako bismo se naredne dve, tri nedelje malo strpili i svi poštovali ove mere, mislim da će sama epidemija da splasne“, poručila je dr Grujičić.

KOMENTARI8 komentara

 1. test01 says:

  Nista nije vecno pa ni virus koji je napravljen u laboratoriji. Majka priroda se uvek postara da se sve vrati ravnotezi. Pitanje je sta posle ovoga virusa posto je to jedan veliki eksperiment nad citavim covecanstvom. Prvo ce da uvale vakcine i ko zna sta drugo sa tim. Narod se dresira i privikava da bude "zakljucan" po komandi za "njegovo dobro" - dresura. Sta ako "puste u promet" mnogo opasniji virus posto im je propaganda sa ovim virusom i proglasavanjem pandemije potpuno uspela ?

  • Slobodanka says:

   Manje je verovatno da će na ceo svet pustiti puno opasniji virus. Jer njihov cilj je bio da zarade na vakcinama, nema svrhe da vakcinu prodaju mrtvacima. Inače nemaju potpun uspeh. Jer ako Rusija prva proizvede vakcine, a izgleda da hoće, e u tom slučaju neće ostvariti tu veliku zaradu. Sem vakcina Rusija se orijentisala i na proizvodnju lekova, znači ona će imati uspeha i na tržištima zemalja koje nemaju obaveznu vakcinaciju i gde deo stanovništva ne želi da se vakciniše. Indija već ima veoma loša iskustva sa Gejtsovim vakcinama, ako ne proizvedu svoju vakcinu uvešće je iz Rusije. Koliko još zemalja će uvoziti vakcine i lekove iz Rusije? To sve krnji zaradu svetske farmakomafije (Gejtsa i ostale družine).

   • ZORAN says:

    Onog momenta kada je Kina oslobodila virus ,imala je već spremnu vskcinu i iskoristila je da bi obuzdala koronu na svojoj teritoriji.Italijani su dokazali prikazivanjem dokumentarca iz 2009 godine ,da se u laboratorijama u Wuhanu,eksperimentiše sa korona virusom i da se ukršta sa lipidima slijepog miša te da se testira na životinjama i da je njegov učinak poguban.Pošto su se USA i još neke zemlje pobunile ,stvar je zataškana,ostatak priče vidite i sami.

  • Slobodanka says:

   Ali skupljali su genetski materijal Rusa, i to baš Rusa iz Rusije. Znači mogu ciljano da gadaju odabrane zemlje poput Rusije (i Kine) sa smrtonosnijim virusima.

   • Boba says:

    Odavno satanisti rade na tome da smanje čovečanstvo. Bil Gejts već godinama priča o tome, i čak da će ženama ugrađivati čipove kako bi kontrolisati rađanje. Umislili da su bogovi.Svi narodi sveta moraju da se dignu protiv bolesnih umova. Tramp je krenuo u borbu protiv njih, ali nije mu lako, jer poseduju ogroman kapital kojim su kupili velike korporacije, medijske kuće, vlade mnogih država... Neka nam je svima Bog u pomoći!

 2. Boban za Srpskog Cara i carevinu Srbiju says:

  Ko je mislio da je ona borac protiv otpadnika na vlasti evo mu prilike da vidi gde joj srce leži. U laži.

 3. uddu says:

  kako vreme prolazi,sve mi se čini da vakcine možda i nisu krajnji cilj ovih satanista.Gledam naslove u proVučićevskim medijima,svaka vest,sve do jedne,svaka ima takav naslov,da se čovek uplaši.Samo pogledajte naslove,recimo u Kuriru,samo od tih naslova će vam biti jasno koliko je čudovišna ta propaganda koja hoće da nam utera strah u kosti.Kad sam rekao da vakcine nisu njihov krajnji cilj,mislio sam na vakcine kao medicinsko sredstvo,ali ovde po logici stvari postoje sigurno i neke druge,mnogo groznije stvari.

 4. Boba says:

  Odavno satanisti rade na tome da smanje čovečanstvo. Bil Gejts već godinama priča o tome, i čak da će ženama ugrađivati čipove kako bi kontrolisati rađanje. Umislili da su bogovi.Svi narodi sveta moraju da se dignu protiv bolesnih umova. Tramp je krenuo u borbu protiv njih, ali nije mu lako, jer poseduju ogroman kapital kojim su kupili velike korporacije, medijske kuće, vlade mnogih država... Neka nam je svima Bog u pomoći!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *