Др ЈОВАН ДЕРЕТИЋ ТВРДИ: Немци, Римљани и Скандинавци су пореклом Срби! ЕВО ДОКАЗА (ВИДЕО)

Dr JOVAN DERETIĆ TVRDI: Nemci, Rimljani i Skandinavci su poreklom Srbi! EVO DOKAZA (VIDEO)

1 maja 2018

Gost Ratka Dmitrovića, urednika i voditelja emisije “A šta vi mislite”, koja se emituje na RAS televiziji svake nedelje u 21:00 čas, bio je Jovan Deretić, srpski publicista i istaknuti predstavnik srpske autohtonističke škole. U prvom delu ove emisije izneti su mnogobrojni dokazi o tome koliko su Srbi star narod. Zanimljiva je i priča i tome da su Nemci dokazali koliko su Srbi stari i koje sve prostore su nastanjivali. Profesor Deretić tvrdi da su Nemci poreklom Srbi i u ovom prvom delu izneo je mnoge dokaze za to. Drugi deo ove emisije biće emitovan na televiziji RAS 6. maja u 21:00 čas.

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI51 komentara

 1. Zoran says:

  Sta vredi sto on prica, kad imamo komuniste u SANU.

  • zlatko says:

   Nisu ono komunisti nego nacisti, zlikovci udomljeni u udobne fotelje sa samo jednim zadatkom da neprekidno zrače Srbe. SANU treba rasformirati, pa Jovo nanovo, ili što bi rekli stari Latini ad ovo. Eto još jedne teme za razmišljanje.

   • Zoran says:

    Komunisti su to. Nacisti su bili za NACIONALNO. Zato ih i zvali da s nacisti. Dobro, malo jace od nacionalista, ali to je to. A takvi ne pljuju po svojoj istoriji. Samo KOMUNISTI izvrcu i lazu i mazu. Niko vise. Ostali su ili nacionalno orjentisani ili materijalnom okrenuti. Komunisti su unistitelji svega.

    • zlatko says:

     Nisu oni srpski nacisti. Medju Srbima nema nacizma. To su isti oni nacisti koji su sredinom 20. veka vodili rat za istrebljenje svih Slovena, oni što su držali logore smrti sa gasnim komorama, maljevima, srbosjecima i sličnim "genijalnim izumima".

  • goran says:

   Komuniste masone, da budemo precizni.

 2. evangelist says:

  Da, za sada smo samo živi fosili, ali kada uskoro iščeznemo kotiraćemo se kao izumrli daleki preci mnogih drugih okolni naroda. Srbi imaju upravo taj originalni, izvorni gen Adama i Eve koji su se toliko zamerili Bogu Ocu da ih je ovaj isterao iz raja. Srditi Srbi su upravo oni koji išćezavaju sa ove planete ali spašće se ako se raskaju, pokaju i obrate svom Bogu, Ocu našem nebeskom, a sve to ide kroz ime i priznanje našeg Gospoda i Spasa našeg Isusa zvanog Hristos koji je jedini posrednik ka Ocu našem nebeskom.

  • Patriota says:

   Dok se ti i takvi kao tebe molite i nadate u nekadasnjeg coveka jevr eja Jeshua kao svoga Boga.Srbi ce i dalje nestajati a bas ti koji su i stvorili tu laznu sektu ce da rastu a sa njima i njihovi danasnji saveznici.Dokaz za laz je upravo cinjenica da lazete da se zvao kako ti pises...

   • goran says:

    Ješua je kod Jevreja pao na ispitu, a kod naivnih Srba dobio desetku. Zato danas cvetamo jer smo toliko pametni.

   • vindfaker says:

    Ovde “goran” komentarise pod drugim imenom.

    • goran says:

     Upravo tako, pravo mi je ime windfaker Karadjordjevic, clan Trilaterale i Malteski vitez. Iluminmat prvog stepena, zaduzen za srpske budale.

     • vindfaker says:

      ha,ha...

   • evangelist says:

    Niti se molim niti se nadam, gledam kako se ispunjava sve što je zapisano, proveravam. To je nauka. Budale su oni koji ne znaju, kada druge okrivljuješ, sebe optužuješ. Dete si gneva i ne znanja, to je kukolj ove srbijice. Ako je tebi Hristos sekta, gde će ti biti spasenje ako ne u večnom ognju? Ne znanje te vodi tami, a tama propasti. Žalosno, žalosno, ali i to je zapisano.

    • Patriota says:

     Slicno govore i pristalice druge kopije judaizma t.j.muslimani ko nije nas gorece u paklu.Problem kod vas verskih fundamentalista je da cesto razmisljate kao u kameno doba.Ako koristis liceknjiga-fa..book njegov gazda je atheista rizikujes pakao...PS.Ludnice su pune od hristove sizofrenicare

 3. zlatko says:

  Istina je, stari Rim, a zatim Vatikan jesu užasno brljali po evropskim jezicima i nemački sigurno nije prvobitni jezik nemačkog naroda. Dokaz za to je opšti dar-mar u istoriji nemačkog jezika. Navodno je praporeklo nemačkog jezika istočnogotski koji je izumro jezik. Ali to sigurno nije tačno, jer su istočni Goti navodno živeli na obalama Crnog mora. Ne mogu sad ovde dalje detalje da iznosim, ali ovakvih nelogičnih tvrdnji o nem. jeziku je jako mnogo. Ali ovo čime sad Nemci govore nema u osnovi sprski jezik. Istina, ima jako mnogo reči srpskog porekla, ali gramatika je suviše različita da bismo smeli da zanemarimo te razlike. Ono što sam nedavno otkrio jeste prilično velika sličnost nemačkih izraza za osnovne pojmove (hleb, njiva itd.) sa sumerskim. S druge strane, nemački liči na današnji nemački tek od Pesme o Nibelunzima koja je navodno zabeležena u 13. veku. Svi ostali raniji pisani spomenici na nemačkom su prosečnom Nemcu nerazumljivi, za razliku od nas koji i danas možemo bez većih problema čitati prastare napise na kamenim spomenicima iz 2. i 3. milenijuma pre nove ere. Ali ni podaci o Pesmi o Nibelunzima, tj. njihovom jeziku nisu sasvim sigurni, jer kažu da su se neke fonetske promene desile i završile u 13. veku (radi se glasovnim promenama gotovo jednakim našoj palatalizaciji koja se takodje desila u 13. veku - djavo će ga znati). Usudio bih se da konstatujem da se nešto krupno desilo u 13. veku, kad je Vatikan konačno uspeo da Nemcima nametne novi jezik ili bar njegove osnove.

  • zlatko says:

   Hahahaha. Ako neko shvati bilo šta iz mog gornjeg komentara, alal mu vera. Ali nisam uspeo bolje. Jel' mogu dobiti potpitanje? Možda izvučem neku šesticu.

  • Zoran says:

   MI u redu za karte za Akropolju Grckoj i stoji neki Norvezanin sa decom. Poicesmo d apricamo, on bre ko mi, ISTI. Ovi Amerikanci ovde nisu toliko slicni nama. Ali Holandjanka starija, taj mladji Norvezanin...isto....

  • vindfaker says:

   Dobar komentar.

  • harry neron says:

   Jedan veliki dio nemaca ima poreklo sa Kavkaza ( istočna strana crnog mora) tako da ta teorija o istočnogotskom poreklu ima realnih osnovica.

   • Rujanac says:

    Veliki deo Nemaca je prošle godine došao sa Turske i Grčke obale. Nakon završenog letovanja. Ha. Tačno?Ako su Srbi milenijumima naseljavali Kavkaz , Iberi(Španci i Portogeze) došli sa Kavkaza, šiptari kolonizovani sa Kavkaza, znači da je Kavkaz inkubator tzv. Evropskih nacija. Ali evropska lažna istorija upravo manipuliše faktorom vreme:tvrdili su da su Srbi došli u 7.veku na Balkan sa istoka(Kavkaz?) a skoro 1000 godina ratovali sa tim istim Srbima i otimali im zemlju Pomoraniju, Lužice, Rujan, Daniju , a koju danas zovu Nemačka,Danska,Frugija... Nemci slave 1168.godinu kao godinu uništenja Srba na Baltiku i osvajanje njihove zemlje i to uče svoju decu od malih nogu. Nevladina organizacija SANU nas sputava da i mi Srbi saznamo što i mali Nemci.

    • harry neron says:

     Na Kavkazu imaš još danas krajeve koji imau nemačka imena. Takođe e Kavkaz kolevka aškenaza ( hazara), a hazari su po obimu drugi največi narod iza istočnih franaka u okviru nemačke nacije. iNače ova Deretić pravi ozbiljnu zbrku jer meša skupa sve i svašta, rasne i etničke gene proglašava za narodne gene ( tako je proglasio slavenski gen za srbski gen)- Slaveni priemra radi žive od istočnog ruba centralne Europe pa do Urala ali to su slaveni a Deretić je sve te slavene proglasio za srbe i zaboravio na činjenicu da su se narodi formirali ne samo po genskoj liniji nego pre svega po teritorijalnoj liniji ( teritorija gde neki narod živi). Ali ta činjenica je za Deretića 9.špansko selo. O tome da je genske zaklučke radio na nereprezentativnim brojevima uzorka neču ni da gubim vreme. Skračeno kazano još jedan srbski vidovnjak i sveznalica koji sve zna i u sve se razume a glavno životno zanimanje mu je prodavanje magle ( mističnih i ezoteričnih priča; bajka u koje teško da poveruju i u obdaništima).

 4. Maximus says:

  Ne preteruj Jovane:)))

 5. Zoran says:

  Pa Amerikanac mi kaze da je cirilica pismo iz koga nastal aostala pisma. Kaz ei da u stratu biblija pisana na cirilici. Covek se bavi istorijom iz hobija. I st aja njemu d akazem: Ti si srpski nacionalista, ti unistavas nas Srbe takvom filozofijom...kako bi NEVLADINI rekli? Hahahaha. Pa nema nama veceg neprijatelja od nas samih.

 6. Pastrovic says:

  Zlatko, ne brigaj, potrudio si se i uradio dobar posao. Pa ne kaze li nas Jovo da se u Evropi do 12 vijeka govorilo samo na srbskom i latinskom, a sad dodjosmo do 13 vijeka, kad se radjahu novi jezici. I nikad ne trebamo da smetnemo s uma da se bas nedavno rodio jos jedan jezik iz srbskog!? 1945 se rodio makedonski, pa ponekad muku mucim da ih razumijem. Uostalom the, fala srbskim bogovima sto nam podarise Jova, pa smo se u zadnjih nekoliko godina bogme naslusali gorkih istina. Da je sve ovo samo 20% tacno pa je "puna kapa". JOVO, fala ti sto si me toliko obradovao u mojim poznim godinama. I sto si me nehotice i rastuzio.

  • Jezik najstariji says:

   SrBski jezik nastao u 19.veku kao srpsko-hrvatski,napravljen od strane Nemaca ,Vuk Karadjic potpisnik, zajedno sa hrvatskim predstavnikom u Bechu 1845 god.;stari evropski jezik danas poznat kao Makedonski jezik koji je u osnovi svih jezika stare Evrope (osim onih dodjosa u Evropi,grcki,latinski,madjarski...)je u osnovi srBskog takojde.SrBski,kao i mnogi drugi novonastali mixevi zbog toga ima originalne (makedonske) reci i reci koje su u formi latinicnog pisma promenili fonetiku.Na primer,vrlo indikativno reci za rat-Voj,vojska,vojiin,Vojvoda su originalne makedonske reci dok mixirani srBski ima Boj a ne Voj,ali ima Vojsku i Vojvodu;Josh bolji primer je loza,lozje stare makedonske rechi dok srBski jezik koristi lozu ali i vinograd umesto lozje rech.josh jedan primer, rech odlichan koji srBski koristi mada taj mix od jezika(srBski) vishe ne koristi osnovnu makedonsku rech tj,lichan .I tako dalje,postoje desetine ili stotine makedonske reci koje se koriste na Balkanu ali ne u srBskom; Uostalom imate film Zona Zamfirova pa uzivajte u izvornom makedonskom jeziku,(ako ste uopste sposobni za uzivanje). Pogledajte sliku Deretica,Jankovica,Chede Petrovica pa zatim potrazite slike Iranaca za koje se kaze da su braca Srba (radzdvojili se plemena Srba i danasnjih Iranaca u 2.milenijumu stare ere)

   • Da dodam za jezik najstariji says:

    -Greskom je napisano Cheda Petrovic,mislilo se na Jovanovica(politicara). -Da dodam josh malo primera za jezike.U srBskom koriste rechi Nedelja,Ponedeljak,Utorak tj rechi za dane u nedelji.Te rechi nemaju nikakvog smisla za one koji te rechi upotrebljavaju;koriste ih kao bez razumevanja o nastanku ili znachenju.E, te rechi su takodje preuzete od originalnih makedonskih rechi Nedela(Ne dela=Ne rad(iti));Po -nedelnik(PosleNedela);Utorak ili Utornik su Nemci prepisivachi pogresno preveli originalnu makedonsku rech Vtornik jer kirilicna bukva(slovo) V napisana na latinici lichi na bukvu(slovo)U.Inache vtor-nik u makedonskom jeziku znachi drugi(i to je drugi dan u nedelji). Za rech Utorak, niko od onih koji tu rech upotrebljavaju u srBskom nema pojma o bilo kakvom znachenju, I prihvatili su pogresno prevedenu makedonsku rech!

   • zlatko says:

    Ništa Vuk nije izmislio. On je samo pokupio jezik kojim su govorili naši preci ili neki od naši preci i zabeležio ga po pravilima filologije (rečnik, gramatika itd.). Uostalom, nije lako izmisliti, napraviti jezik. To mogu samo jako veliki timovi vredno radeći više vekova. Tako nešto je mogao samo Vatikan. Da je ovaj srpski kojim danas govorimo izmišljen pre vek-dva, ne bi on bio ovako lep, bogat, slikovit, raznovrstan, ukratko veličanstven. I jezik kojim se govori na jugu Srbije i u Makedoniji je isti takav. Ali tu nema nikakvog rivaliteta, već su to samo dva govora istog jezika koja ga čine još bigatijim i veličanstvenijim. Unekoliko se razlikuju, ali je 95% jezika isto. Dosad nije utvrdjeno koji je govor srpskog jezika najstariji, a meni to nije ni važno, jer ako u njihovom nastanku i postoji razlika od nekoliko vekova ona je zanemarljiva u odnosu na desetine hiljada godina koliko je najmanje star srpski jezik.

    • Jezik najstariji says:

     Mozete da bezite od istine koliko god hocete, ali je ne mozete promeniti.Naravno da Vuk nije izmislio nista.On je bio agent Nemaca sa zadatkom,pochev od 1845 god., da promovise i naturi srpsko-hrvatski jezik kod Srbijanaca.Uostalom postoji imenom Nemac koji je zasluzan za pravljenje srpsko-hrvatskog jezika,nadjite na Internetu!. -Srpsko-hrvatski jezik ,gramatika nikada nije zaziveo.Niko ziv nikada nije prichao ispravno u gramatickom smislu taj jezik napravljen u 19 veku.Ono ,ljudi su prichali kako su prichali a to zvali srpsko-hrvatski.Najsmesnije od svega je koriscenje glagola biti kod pokusaja gradnje davno-proslog vremena.Makedonski jezik ,naravno,gradi davno proslo vreme sa glagolom imati i od tog staro-evropskog iliti makedonskog jezika je i engleski jezik preuzeo gradnju njihovog perfekta na isti nachin. -Jezici sa tako razlicitom gramatikom kao sto su Makedonski i srBski nikada ne mogu biti nazvani ni slichnim. Rechi koje i danas koriste Makedonci,Slovenci,Hrvati stanovnici juga Srbije a ne koriste ih u sdBskom su takodje dokaz o novogradnji onoga sto se zvalo srpsko-hrvatski jezik.

     • zlatko says:

      Ti bi se kanda svadjao!?! Prodji me se, ne zanimaju me te tvoje budalaštine.

      • Jezik najstariji says:

       Ti si se zakachio na moj komentar a ne ja na tvoj;Ja sam odgovorio na komentar potpisnika Pastrovic; btw ,nisam odgovarao tebi I nishta ,ama bash nishta ,nisam uputio tebi. Tvoje komentare smatram propagandnim djubretom i ne chitam ih vec odavno.Zbog toga, ti se mene prodji i prestani da chitash moje komentare ako nisi u stanju da se suochis sa istinom.Istina tebe, ochigledno, pogadja i boli!

   • tigar says:

    Al se izlupeta,bravo,samo mi objasni odkuda 18 imperatora sa prostora današnje Srbije,pametnjakoviću,i da li si to gde učio?

   • NIKOLAJ DRUGI ROMANOV says:

    NE POSTOJI MAKEDONSKI JEZIK I NE POSTOJI MAKEDONSKA NACIJA, DANAŠNJI TAKOZVANI MAKEDONSKI JEZIK JE STAROŠTOKAVSKI DIJALEKAT SRPSKOGA JEZIKA. SRSPKI JEZIK POSLE REFORME VUKA KARADŽIĆA JE REFORMISANI SRSPKI JEZIK,STAROSRSPKI JEZIK JE BIO SLIČAN CRKVENOSLOVENSKOM JEZIKU.

    • ja says:

     Ovi shovinisticko-fashistichki komentari koje ovaj tabloid objavljuje ce prestati kada se vash gazda natera da vas vishe ne stiti.Besni psi su opasni samo onoliko koliko im gazde dopuste da to budu.Poroshenko uskoro ili USA neshto kasnije ce dovesti u red vasheg gazdu ,pa ce onda biti moguce da odgovorni iz ovog tabloida budu dostupni za gonjenje i kaznu prema zakonima na medjunarodnim sudom u Hagu!

  • zlatko says:

   Hvala, Paštroviću, na razumevanju. Gazda je, valjda, odvrnuo onaj HARP do daske pa mi ključa ovo malo mozga što mi je ostalo od silnog ispiranja već godinama. Situacija oko nemačkog jezika je vrlo komplikovana. Na prvi pogled se čini lako rešivom ako se malo razgrne, ali tek kad se to učini shvati se da to baš i neće ići tako lako. Na primer jedno pitanje me progoni već duže vreme: nemački i jidiš, jezik srednjeevropskih Jevreja, su jedan jezik. Razlika medju njima praktično nema, osim izgovora, naravno. Ali jidišom govore ili su donedavno govorili i Jevreji u Češkoj, i u Poljskoj, i u Madjarskoj. Ako je tačno da su Jevreji koji su se zatekli na nemačkom govornom području usvojili nemački kao svoj, kako to da Jevreji na slovenskom i drugim govornim područjima nisu preuzeli te jezike, nego govore nemačkim? Zar to ne sugeriše da su Nemci preuzeli jezik Jevreja? Meni sve na to miriše. Ovom tezom bi se mogla objasniti gomila nerešivih zagonetki, počev od čisto lingvističkih kaš to je sličnost nemačkog sa sumerskim, pa do istorijskih i političkih kao što je npr. pitanje kako to da je Nemcima mogao tako lako biti nametnut antisemitizam i sve ono što su poradili u 2. s. ratu. Osim ovog pitanja veoma me zanima pitanje odakle Germani na evropskom tlu. Odgovor na ovo pitanje dosad nisam pronašao. Preci Germana sigurno nisu istočni Goti, kao što ti fiktivni Germani nisu ni preci Nemaca niti bilo kog drugog naroda Evrope. Pa ko su onda? Zna se da je Tiberije oko smene era na desnu obalu Rajne doselio Germane sa njene leve obale. Imam utisak da su ti Germani zapravo neka vrsta vojnih odreda posebno odanih imperatoru koji su tu bili dovedeni kao kaznena ekspedicija ili čuvari reda. Za same Nemce imam mali, ali pouzdan, neoboriv dokaz da oni nisu nikakvi Germani, Goti itd. već da su oni svi od reda poreklom Srbi ili, ako se nekom više svidja, Sloveni. Malo mi je neprijatno da ih suočim sa tom "mučnom" činjenicom od koje oni beže već vekovima, ali ću pre ili kasnije morati.

 7. zlatko says:

  Svim ovim nesuvislim komentarima hteo sam zapravo da kažem da se gotovo u celosti slažem sa tvrdnjama g. Deretića i ovom prilikom mu se zahvalim na ogromnom trudu koji je uložio u istraživanje istine o nama. Postoji, razume se, i nekoliko detalja sa kojim se ne slažem u potpunosti, ali to je još uvek samo naslućivanje, a čvrstih dokaza nemam.

 8. goran says:

  Problem nije samo u tome ko sve jeste Srbin poreklom, valja odgovoriti zasto oni koju su poreklom Srbi (Hrvati i Bosanci na primer) to ne zele da budu. Tu treba da usledi ozbiljna analiza, a ne psovke.

  • Zoran says:

   Hrvate je napravoio Vatikan. A svaki narod ima izdajnike plus za pare su mnogi spremni da svasta rade. Muslimani iz istog razloga presli pdo Turcima, imali vece povlastice. Isto i imali povlastivce ako predju u katolike, Hrvate. A nismo mi jedini, znas zasto Poljska ima onakvu azbuku, latinica, a citas je kao cirilicu? Pa Vatikab uim uveo d ane budu Sloveni, Srbi,.... Pa jel ti prica Deretic kako nastali nemci u 14. veku? A pitaj bilo koga koliko postoji nemacka, ako ne lups ebar 1000 godina, manej nece. A Italija...teks skoro napravljena. Sve je to bilo da se istisnu SRBI i SRPSKO. I budite spreni, jeer po dubljoj analizi Deretaica Srbima su psremili istrebljenje.

   • harry neron says:

    Nemačka postoji manje od 200 godina. Sve što je prije nije Nemačka nego države koje su danas večinom pokrajine unutar Nemačke.

  • Zoran says:

   Italija, ova sadasnja, je napravljena 1861. godine. Znas koliko u Srbiji moze da pogodi vek kad nastala Italija? Ni 1%. Dal je 15, 16, 17, 8, 19, POJMA NEMAJU, vecina bi rekla 15. ili 16..

 9. zlatko says:

  Iz najezde srbomrzaca na ovom mestu vidi se da je u toku neka nova akcija. NATO se izgleda plaši da će Makedonija skrenuti ka istoku i odustati od ulaska u njihove zlikovačke redove. A na istok se po njima ide preko Srbije. Zato su podigli svoju služinčad na terenu da omrzne Makedonce Srbima i obrnuto. Ne obraćaj pažnju, pošteni svete, na komentare ovih hulja, nego uživaj u proleću, cveću i lepim tekstovima.

 10. Pokusajte says:

  -Posto su sami ljudi mrznje,najveci broj komentatora na komentare koji im se ne dopadaju a u nedostatku argumenata,kao kec iz rukava potezu frazu-njih,Srbe,svi mrze!jedino u sto nisu sigurni je ko ih od komsija najvise mrzi.Da li su to Hrvati ili Slovenci,Crnogorci ili Makedonci,Bosanci ili Albanci ili stariji mrzitelji Madjari i Bugari.Sto se ne zapitate zasto vas svi mrze?Svi susedi losi a vi sobarice? -Naucite i prihvatite istinu o sopstvenoj istoriji,pokajte se i molite komsije za oprost i to vam je jedini nachin da prestanete da mrzite,prvo sami sebe kao i sve druge!Gospodin Predsednik Vucic je pravi primer kako to treba raditi,ali njega treba da sledi vecina Srba.U tom slucaju,ovi ekstremni (sluchajevi)ce ostati izolovani i prezreni!

  • BEZIMENI,KAO I TI says:

   Covece al'si ti jadan,leci se!

  • Paštrović says:

   Smrdibubo antisrbska, zasto ne poslusas o cemu Jovo prica, nego prdnjavis. Jadan si i ti, i tvoja uza familija, i svi oni koji se usude da te pozdrave kad se sretnete!

 11. Paštrović says:

  Htio bih da malo pojasnim ovo pri kraju emisije, kad obojica konstatuju da su veze jevrejskog i srbskog naroda bile izuzetne. 1991. godine sam, kao clan vrlo velike "gomile" umjetnika iz Srbije bio u Izraelu. i to se zvalo "Dani Srbije u Izraelu". Primili su nas izuzetno toplo i ljudski, a imali smo i srece da par sati provedemo (po manjim grupama) po privatnim jevrejskim kucama u "Kibucu". Svi nasi domacini su bili sa prostora "Juge", pa nam nije trebao prevodioc. Jedan od inicijatora i organizatora je bila i Klara Mandic, pa je bas zbog toga i likvidirana onako mucno! Neko je trebao da Srbe vrati u vrijeme Broza, kad smo trcali da dajemo krv palestinskim borcima. JASNO!?

  • goran says:

   Dragi Pastro, sto ne ostade u kibucu kad ti se toliko svidelo? Obrezi se, covece, kapicu na glavu, motiku u ruke, i Mojsije da te vidi.

   • zlatko says:

    A što bi ostao? Da li ti ostaješ svuda gde otputuješ? Ili se ipak vratiš kući? I zar nikad nisi ispričao kako je lepo u zemlji koju si posetio? Uostalom, ko si ti da odredjuješ gde će ko ostati i šta će raditi?

    • goran says:

     Zlatko, poslacu i tebe u kibuc, ako to zelis. Samo mi javi.

     • zlatko says:

      Marš!

 12. Kriminalci ,Kradljivci imena i zemalja says:

  -Moguca je veza Srbije i Rimljana.Osvajanje i genocide koje su Rimljani pochinili u antichko doba,Srbija je pochinila u 20 veku.Genocidna braca Grci su takodje naslednici rimljana po izvrsenim genocidima i kriminalnim ilegalnim okupacijama zemalja domorodachkih naroda Balkana! -------Ipak direktna veza izmedju Rimljana i Srbije je ta da je Bech,glavni grad svetog rimskog carstva u 18 veku izgradio za sebe drzavu i nazvao ju je prema zidu u starom Rimu(-chuveni Servijan zid).Umesto imena Servija ,prevodioci sa latinice na kirilicu su taj odbrambeni zid-drzavu kasnije nazvali Srbija (V=B).1718 je u toj austrijskoj zid-drzavi Servija ukupno zivelo,zajedno sa Beogradom 4 000(4 hiljade)stanovnika.Vlasi i danasnji Romi su prvi etnicki narodi koji su naseljavani u tu novu austrijsku drzavu i tu su drzavicu komshije ,Bosanci,Hrvati i drugi,do juche zvali Vlashka a ne Servija.Danashnji Romi su tvrdili da su oni pravi Srbi-janci , shto je techno, ali ih je propagandna mashinerija ucutkala i proglasila ciganima a kasnije Romima.Posrvice odnosno Posrbice chine vishe od 95% stanovnika koje se danas smatraju srpskim zemljama i zbog toga su takozvani srbi i takvi kakvi su-poznato po poturicama iz 17,18 veka.Ubi boze! Pleme Srba koje je sa prostora nemachke dovedeno kao placenicko pleme u sluzbi Rimskog carstva u 7 veku ,je na prostore Nemachke doslo kada je rascepila grupa od kojedeo chini danasnji Iran.Iranci su najblizi srbima i to se moze dokazati putem DNA.Jedino na shta treba da se obrati paznja je da Srbi, to bratsko pleme Iranaca sachinjava samo manji procenat ukupnog stanovnishtva.velika vecina su nasilno i kriminalno srbonizovana originalna balkanska plemena

  • zlatko says:

   Ajde!?!

  • Da se zna= istina says:

   Poshto nema odgovora na komentar,(ne rachunam izraz odushevljenja (Ajde!?) zelim da dodam da mada imam izuzetno loshe misljenje i prezirem Srbijance,cenim i poshtujem i Rome i Vlahe i imam veliki broj prijatelja iz tih etnichkih grupa.Jesu oni naseljavani u zemlju danas zvanoj Srbija ali ne na nichiju (tudju) zemlju vec na praznu raskrchenu prelepu zemlju!.Mnogi Vlasi su posrbljeni(oni dovoljno svelte puti) ,dok su Romi ,zbog svoje tamne puti,odbacheni od programa posrbljavanja.Jadni Romi su se nasli na marginama drustva i u teskom su polozaju,bez obrazovanja i posla!Mozda im i nije za utehu,ali cu ipak da napishem da ima nas koji bi zeleli da politichke grupacije EU i druge ,kao i crkvene grupacije sprovedu jednu sveobuhvatnu medjunarodnu akciju u cilju nalazenja prostora da se svi Romi sastave ,da im se napravi drzava i da se ekonomski pomognu (barem na pochetku).Vlasima takodje zelim autonomiju u Krajini da se ne bi potpuno pretopili. Vlasi su inache zasigurno potomci antichkih Makedonaca zvani Armenomakedonci a ime vlasi znachi Crni.Pored crnih postojali su i beli antichki Makedonci, takozvani albano makedonci i prema njima su i mora na kojima su ziveli nazvana Belo(AEgej) more,Crno more.Interesi stranaca su odluchili da se istorija sakrije i propagandom nametne lazna -falsifikovana istina. Crni Vlasi-Makedonci,njihov glavni grad Moskopolje je unishten u 18 veku,Vlasi-Makedonci rasterani i rastrkani po svim balkanskim zemljama,mnogi i krajini u danasjoj Srbiji.Na genocidu i proterivanju Makedonaca(i belih i crnih Makedonaca)na rushevinama i kriminalu,zlochinu protiv chovecnosti je napravljena danasnja grchka pomocu udarne pesnice Rusije i nekih kriminalnih zapadnih familija!

 13. Zoran says:

  Evo vam jos jedan dokaz. Ternutno su u Tekskasu, Dalas. Zena hoce na neki kurs iz lasera. Tu jedna koja ziviu u Teksasu i zocve se Zora. ena je pita odakle je, kaze iz EPrsije(Iran). I sta znaci Zora na vasem jeziku, pitya zena. Ona kaze pocetak dana. Mi imamo isto zensko ime Zora, a moj muz se zove Zoran. Cisto kao suza.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *