Др КОН СЕ ОБРАТИО ДЕМОНСТРАНТИМА и прозвао Др РАДОВАНОВИЋА

Др КОН СЕ ОБРАТИО ДЕМОНСТРАНТИМА и прозвао Др РАДОВАНОВИЋА

9 јула 2020

Члан Кризног штаба, епидемиолог, Предраг Кон огласио се вечерас на Фејсбуку поводом захтева демонстраната на Београдским улицама и поручио да „са великим задовољством уступа своју угодну фотељу у ‘неполитизованом’ Кризном штабу за руковођење пандемијом уваженом и ‘неострашћеном’ професору Радовановићу да даље руководи са ковид 19 до 2022. године“.

Кон, који је познат по својој активности на друштвеним мрежама није одолео да на свој начин не прокоментарише захтев да буде формиран нови Кризни штаб, са стручњацима одвојеним од политике.

„Поводом захтева са протеста… Са великим задовољством уступам своју угодну фотељу у “неполитизованом” Кризном штабу за руковођење пандемијом мом уваженом и “неострашћеном” професору Радовановићу да даље руководи са Цовид 19 до 2022. године. Са задовољством ћу му помагати као што је и он мени да сада, без иједне негативне емоције, напротив. До стицања околности у којима ће се то спровести технички ћу радити свој посао. Ово изјављујем са најбољим жељама и намерама. Свако добро!“, написао је Кон.

Кон је у међувремену повукао свој статус, али је мрежама наставила да кружи усликана објава.

Подсетимо, један од захтева Влади Србије који су демонстранти пре протеста изнели јесте да се именује нови „деполитизовани Кризни штаб“ који би водио професор Зоран Радовановић.

(Спутњик)

KOMENTARI11 коментара

 1. opet ja says:

  Nije ovde u pitanju samo pandemija, nego i uopšte vlast kriminalno izdajničke bande na čelu sa braćom Vučić. Ovo sa pandemijom i eventulnim policijskim časom je samo okidač i kap u prepunoj čaši.

 2. Риста says:

  Слике текста ДрКона круже мрежама? Па која будала има времена да преноси запењена, пакосна и глупава лупетања у круг? А која будала тек то и чита да би запамтио? Па да сам ја написао то шта је он написао, чак и ја бих се мало постидео. Осим ако не преносе његову изјаву као опис. Али кад сам прочитао да је као избрисао поруку, онда сам схватио да смо једнаки. Ја тако нешто не бих ни написао никад, али он је стигао до брисања јер кад се пробудио уби га мука од онога што је написао, а то значи да смо у том делу идентични. Стидимо се истих ствари. Наших глупости. Колега Кон, од данас вас ценим 1%. Ако наставите темпом од један посто на месец дана...Ај добро. Вероватно ни један нећемо дочекати 100% али и овај један је напредак.

 3. Риста says:

  Мислим, треба похвалити када се неко јавно постиди и повуче своју изјаву. То ти на интернету као извињење. Постоји интернет потпис али ви остали вероватно о томе знате више од мене. Ја сам већ пуно докумената потписао са интернет потписом од када је корона све службенике отерала у склоништа а мени забранили улазак у канцеларије због љубоморе јер сам леп. Лепши сам и од Кона. Ето, Кон се постидео. Свака час деда Кон. И немо дајеш оставку јер ми се онај на слици још мање свиђа од тебе. Ћути и брукај се поносно где си ту си. Такав ти посо наменили и нема повлачења. Сећаш се да је Вучић твоју прву бесну оставку оставио не отворену у корпи за смеће? Немош Вучко наћи бољег и веселијег од тебе, драги ДрКон а посебно те држи за злу не требало. Ако се они дивљаци са улица дочепају Вучка случајно, онда ће он лепо рећи - Ма нисам ја крив. Кон је све то водио а он је стручњак а не ја. А она срања у Брислеу је све Дачић потписао а не ја! Зато је Дача стављен у стање почека. Тако ће и Кон завршити. И Николић је на почеку, па кад затреба... Паметан је Вучко.

  • Косовац says:

   Некако чудно делује да неки српски демонстранти рушећи жардињере, траже замену епидемиолога др Предрага Кона са неким епидемиологом Зораном Радовановићем. То му доће као Сјаши Курто, да узјаше Мурто. Дакле, да се један службеник СЗО замени са другим службеником СЗО. ……………Ево извода из каријере будућег новопостављеног руководиоца пандемијом у Србији: „…..Radio je kao upravnik Departmana za medicinu zajednice i upravnik Departmana za primarnu zaštitu Medicinskog fakulteta u Kuvajtu, predsednik kuvajtskog Fakulteta za narodno (javno) zdravlje i urednik časopisa Medical Principles and Practice (izd. Karger). Obavljao je, između ostalog, i dužnost savetnika SZO, konsultanta harvardske Škole narodnog zdravlja, koordinatora istraživanja zdravstvenih posledica iračkog rata koja su sprovodile Ujedinjene nacije. ….. Od nagrada i diploma najdraži mu je izbor za Viteza poziva Lige eksperata“. ……………Шлаг на торту, епидемиолог Зоран Радовановић се прославио када је у име НАТО пакта стручно доказивао да Осиромашени Уранијум (ОУ) који је НАТО даривао из својих бомби бачених на Србију, делује стимулативно на људски организам и не изазива никакав канцер.

 4. garo says:

  Dr Konj idi pasi zelenu travu, mani se politike.

 5. persida says:

  Dr Kon, Dr Filip David, DR Sonja Liht, dokle vise. Da li mi to zivimo u Izraelu?

 6. gavrilo74 says:

  dr konj bolje da da ostavku i spasi ovo malo casti zdravstvu sto je ostalo nego sto proziva nekog drugog jer cela srbija zna kolo vredi i koliko je profitirao za vreme sars-a i sada za covid 19.sram da ga bude na tudjoj muci se bogati

 7. padre says:

  Baš je doktorski odgovorio tom profesoru, vidi se,da je školovan čovek!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u