Др КОН СЕ ОБРАТИО ДЕМОНСТРАНТИМА и прозвао Др РАДОВАНОВИЋА

Dr KON SE OBRATIO DEMONSTRANTIMA i prozvao Dr RADOVANOVIĆA

9 jula 2020

Član Kriznog štaba, epidemiolog, Predrag Kon oglasio se večeras na Fejsbuku povodom zahteva demonstranata na Beogradskim ulicama i poručio da „sa velikim zadovoljstvom ustupa svoju ugodnu fotelju u ‘nepolitizovanom’ Kriznom štabu za rukovođenje pandemijom uvaženom i ‘neostrašćenom’ profesoru Radovanoviću da dalje rukovodi sa kovid 19 do 2022. godine“.

Kon, koji je poznat po svojoj aktivnosti na društvenim mrežama nije odoleo da na svoj način ne prokomentariše zahtev da bude formiran novi Krizni štab, sa stručnjacima odvojenim od politike.

„Povodom zahteva sa protesta… Sa velikim zadovoljstvom ustupam svoju ugodnu fotelju u “nepolitizovanom” Kriznom štabu za rukovođenje pandemijom mom uvaženom i “neostrašćenom” profesoru Radovanoviću da dalje rukovodi sa Covid 19 do 2022. godine. Sa zadovoljstvom ću mu pomagati kao što je i on meni da sada, bez ijedne negativne emocije, naprotiv. Do sticanja okolnosti u kojima će se to sprovesti tehnički ću raditi svoj posao. Ovo izjavljujem sa najboljim željama i namerama. Svako dobro!“, napisao je Kon.

Kon je u međuvremenu povukao svoj status, ali je mrežama nastavila da kruži uslikana objava.

Podsetimo, jedan od zahteva Vladi Srbije koji su demonstranti pre protesta izneli jeste da se imenuje novi „depolitizovani Krizni štab“ koji bi vodio profesor Zoran Radovanović.

(Sputnjik)

KOMENTARI11 komentara

 1. opet ja says:

  Nije ovde u pitanju samo pandemija, nego i uopšte vlast kriminalno izdajničke bande na čelu sa braćom Vučić. Ovo sa pandemijom i eventulnim policijskim časom je samo okidač i kap u prepunoj čaši.

 2. Pumpacitorr says:

 3. Rista says:

  Slike teksta DrKona kruže mrežama? Pa koja budala ima vremena da prenosi zapenjena, pakosna i glupava lupetanja u krug? A koja budala tek to i čita da bi zapamtio? Pa da sam ja napisao to šta je on napisao, čak i ja bih se malo postideo. Osim ako ne prenose njegovu izjavu kao opis. Ali kad sam pročitao da je kao izbrisao poruku, onda sam shvatio da smo jednaki. Ja tako nešto ne bih ni napisao nikad, ali on je stigao do brisanja jer kad se probudio ubi ga muka od onoga što je napisao, a to znači da smo u tom delu identični. Stidimo se istih stvari. Naših gluposti. Kolega Kon, od danas vas cenim 1%. Ako nastavite tempom od jedan posto na mesec dana...Aj dobro. Verovatno ni jedan nećemo dočekati 100% ali i ovaj jedan je napredak.

 4. Rista says:

  Mislim, treba pohvaliti kada se neko javno postidi i povuče svoju izjavu. To ti na internetu kao izvinjenje. Postoji internet potpis ali vi ostali verovatno o tome znate više od mene. Ja sam već puno dokumenata potpisao sa internet potpisom od kada je korona sve službenike oterala u skloništa a meni zabranili ulazak u kancelarije zbog ljubomore jer sam lep. Lepši sam i od Kona. Eto, Kon se postideo. Svaka čas deda Kon. I nemo daješ ostavku jer mi se onaj na slici još manje sviđa od tebe. Ćuti i brukaj se ponosno gde si tu si. Takav ti poso namenili i nema povlačenja. Sećaš se da je Vučić tvoju prvu besnu ostavku ostavio ne otvorenu u korpi za smeće? Nemoš Vučko naći boljeg i veselijeg od tebe, dragi DrKon a posebno te drži za zlu ne trebalo. Ako se oni divljaci sa ulica dočepaju Vučka slučajno, onda će on lepo reći - Ma nisam ja kriv. Kon je sve to vodio a on je stručnjak a ne ja. A ona sranja u Brisleu je sve Dačić potpisao a ne ja! Zato je Dača stavljen u stanje počeka. Tako će i Kon završiti. I Nikolić je na počeku, pa kad zatreba... Pametan je Vučko.

  • Kosovac says:

   Nekako čudno deluje da neki srpski demonstranti rušeći žardinjere, traže zamenu epidemiologa dr Predraga Kona sa nekim epidemiologom Zoranom Radovanovićem. To mu doće kao Sjaši Kurto, da uzjaše Murto. Dakle, da se jedan službenik SZO zameni sa drugim službenikom SZO. ……………Evo izvoda iz karijere budućeg novopostavljenog rukovodioca pandemijom u Srbiji: „…..Radio je kao upravnik Departmana za medicinu zajednice i upravnik Departmana za primarnu zaštitu Medicinskog fakulteta u Kuvajtu, predsednik kuvajtskog Fakulteta za narodno (javno) zdravlje i urednik časopisa Medical Principles and Practice (izd. Karger). Obavljao je, između ostalog, i dužnost savetnika SZO, konsultanta harvardske Škole narodnog zdravlja, koordinatora istraživanja zdravstvenih posledica iračkog rata koja su sprovodile Ujedinjene nacije. ….. Od nagrada i diploma najdraži mu je izbor za Viteza poziva Lige eksperata“. ……………Šlag na tortu, epidemiolog Zoran Radovanović se proslavio kada je u ime NATO pakta stručno dokazivao da Osiromašeni Uranijum (OU) koji je NATO darivao iz svojih bombi bačenih na Srbiju, deluje stimulativno na ljudski organizam i ne izaziva nikakav kancer.

 5. garo says:

  Dr Konj idi pasi zelenu travu, mani se politike.

  • Rajko says:

   Ne da si Konj nego si KONJINA

 6. persida says:

  Dr Kon, Dr Filip David, DR Sonja Liht, dokle vise. Da li mi to zivimo u Izraelu?

  • Rajko says:

   Gde zivize GOSPODJO perSIDA?

 7. gavrilo74 says:

  dr konj bolje da da ostavku i spasi ovo malo casti zdravstvu sto je ostalo nego sto proziva nekog drugog jer cela srbija zna kolo vredi i koliko je profitirao za vreme sars-a i sada za covid 19.sram da ga bude na tudjoj muci se bogati

 8. padre says:

  Baš je doktorski odgovorio tom profesoru, vidi se,da je školovan čovek!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *