Др НЕЛЕ КАРАЈЛИЋ: „Хтели смо из Сарајева да мењамо свет“ (ВИДЕО)

Dr NELE KARAJLIĆ: „Hteli smo iz Sarajeva da menjamo svet“ (VIDEO)

15 novembra 2020

Dr Nele Karajlić, u intervjuu za RAS televiziju, pričao je o predratnom Sarajevu, Zabranjenom pušenju, Top listi nadrealista, Dušku Trifunoviću, nekadašnjim prijateljima iz Sarajeva i ostalim temama.

POGLEDAJTE INTERVJU:

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI7 komentara

 1. Toša says:

  Nele ogoli stvari i donosi ih toliko jednostavno da svi razumeju

 2. Jasmin says:

  Niko ga nije tako u Sarajevu, a on je pobjegao u Srbiju i prijetio odande. Srbočetnik pravi

  • persida says:

   Roker sa kamom u dzepu, iluzionista koji sa muzikom nema veze, turbo furundzija.

  • Gulisav Drzic says:

   Pobegao je od ustasko-muslimansko handzar dzelata i ti to vrlo dobro znas. Jos uvek ruke niste oprali od genocida nad srbima iz drugog svetskog rata, samo ste ih jos vise ukrvarili ubijanjem srba 90-ih. Sta je trebao da ostane u Sarajevu i cekati vase naostrene nozeve spremne za jos jedno klanje??? I da svi smo mi srbi"SRBOCETNICI", tebi i takvima u inat.

  • Avangard-Kinžal says:

   Vi muslimani ste htjeli da menjate svet, ali na vaš način-da ga vratite u srednji vek, eno vidi se kako svi muslimani žive- na pesku i u srednjem veku; kakva vam je religija, takvi ste i vi. Nikakve naučnike nemate, ničim svetu niste doprijeti, svi pametni muslimani izjašnjavaju se Srbima, od Meše do Emira, Galijaševića,Osmanagića...Vaši pametni se sramote vas i s vama niko ne želi da živi. Čak i ustaše koji su isto u srednjem veku mentalno odlaze od vas.

  • Beli Orao says:

   Praprađeda ti je sa praprababom bio Srbočetnik a ti si jedna repa bez korijena , zato se zahvali svome babi da te napravi a nereče ti od koga si otpao ! Turčin je dobar jer zna gdje pripada ali poturice se natiču da budu bolji turci od Turčina ! Zato od smrdi na portal Izmetbegovićev pa tamo smrdi!!!

 3. Gagi says:

  Avangardna proleterska "umetnicka" bljuvotina. Samo na ovom prostoru su takvi mogli da prodaju svoj "umetnicki talenat",svi ostali netalentovani umetnici su svoj talenat izrazili u Parizu i sirom sveta. Nekome je rat - brat, daleko povoljnija egzistencija ovim ostalim izbeglicama bi bila da su se dosetili i slikali pored ovog mauzoleja. Ovaj eksces od intervjua samo dokazuje da i dalje gledamo isti film, sa nekim izmenjenim kadrovima da narodu ne bi dosadile stalne reprize kojima nema kraja. Ovakvo "intelektualno" lupetanje zaista nije svakodnevno, ovo je potrebno arhivirati kao podsetnik buducim generacijama, da imaju uvid kakvo je to umetnicko i intelektualno dostignuce sludjivalo ovaj narod.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *