Др НЕЛЕ КАРАЈЛИЋ: Срби први пут нису затечени, све су схватили, али нису други народи

Dr NELE KARAJLIĆ: Srbi prvi put nisu zatečeni, sve su shvatili, ali nisu drugi narodi

6 juna 2024

Srbi prvi put nisu zatečeni, sve su shvatili, ali nisu drugi narodi, izjavio je roker, pisac i glumac Nele Karajalić govoreći o aktuelnoj situaciji u regionu i istakao da što pre i oni shvate, biće bolje.

Za rezultate glasanja o rezoluciji o Srebrenici, Karajlić kaže da je to poraz Zapada.„Više je onih zemalja koje nisu za rezoluciju, nego onih koji jesu. Rezolucija je pokazala promenu, a to je da se Zapad bezveze upetljao u to pitanje“, kazao je Karajlić gostujući sinoć u emisiji RTRS „Srpska pred sudom“.

Ništa se, kaže, nije promenilo za 33 godine, od „Nadrealista“ ostalo je aktuelno.

„Ovo područje je postalo trusno. Kanjon Drine je postala linija na kojoj se reflektuje svaki važan događaj na planeti. Slična tačka našoj je Bliski Istok“, naveo je Karajlić i ukazuje da je cilj Zapada da zatruje odnose u regionu.

„Često se silom pokušava uraditi nešto kako bi se stanje komplikovalo“, naveo je.

Za proces protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika pred Sudom BiH kaže da je cirkus.

„Cilj Zapada je da pojača animozitete ovde. I zato se sudi predsedniku Dodiku i zato je doneta rezolucija o Srebrenici u Ujedinjenim nacijama. To sam odmah shvatio“, naveo je Karajlić.

KOMENTARI9 komentara

 1. Dule says:

  Nele, ma dobro je što nam se to dešava. Nego šta nego je dobro. To itekako pokazuje njihovu slabost i nemoć i oni će se ugasiti sami od sebe - baš kao i Rim ali 50 puta brže.

  • Ficko says:

   Zanima me samo koliko je Nestorovićev pokret doprineo ovakvom glasanju šaljući na 600 adresa svetskih zemalja, pravnu argumentaciju da se uopšte ne radi o genocidu, što apsolutno jeste činjenica.

 2. Vujadin says:

  Dezerter drži ders o srpstvu koje je davno ostavio i izdao.

  • NikolaVeliki says:

   Vujadin... A ti si branio SRPSTVO i SRPSKU ?? Čime ? Dolaziš na SRPSKI sajt, pod SRPSKIM imenom, da malo provociraš ? Da je Nele dezerter, ne bi muslimani balije pokušale da ga ubiju svaki put kad je (posle rata) došao u Sarajevo.

 3. Željko says:

  Nele ne sjećam se da si bio na Grbavici, Vracama, i branio "srpstvo" u svom Sarajevu nego crta u Beograd a Davor-Sejo, Ognjen-Minka, Šiber-Boris i Zenit su se borili u Sarajevu za svoju viziju Sarajeva, Nele volio bih se ti vratiti natrag u Sarajevo, kao Brega, Čola, i ostali ali ne može, jedino je "rampa" tebi i Emiru Kusturici!

  • Velika Metla says:

   Željko, taj Brega i taj Čola su "jugosloveni" a nele je Srbin. Kapiraš ? Neletu je zabranjeno, do daljnjeg, da ne može ići u Sarajstan ne zato što se nije ili jeste borio ( to mi ne možemo znati ) nego zato što je Srbin.

  • Velika Metla says:

   Željko, taj Brega i taj Čola su "jugosloveni" a nele je Srbin. Kapiraš ? Neletu je zabranjeno, do daljnjeg, da ne može ići u Sarajstan ne zato što se nije ili jeste borio ( to mi ne možemo znati ) nego zato što je Srbin. Jadna je ta balijska i okupatorska nazovi država i demokratija koja se plaši jednog čoveka.

  • NikolaVeliki says:

   Ooo Željkec, pa ti opet došal prosipat mudrosti na SRPSKI sajt. I uz put, da te obavestim, Emir je promenio ime u NEMANJA, pa bi bilo učtivo da ga pod tim imenom i pominješ. A ljigavac Čola je pobegao iz Sarajeva, živeo u Beogradu sav rat. A posle srao kako su mu nedostajali muslimani balije - prijatelji. Pa trebo je ostati s njima. Ništa čudno za jednog masona (ko što mu je i Tito bio) i Titovog omiljenog pjevača.

 4. RASPUCHIN says:

  Nele , zabole me neka stvar za druge narode jer su ti , drugi , čitav prošli vjek kidisali na moj narod a i danas kidišu uvjek se skrivajući iza mentora. Nemoj stajati na put onima koji bi da naplate dugove jer bi mogli i tebe zamjeniti za dužnika.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *