Др НЕСТОРОВИЋ: Илија Петковић није УМРО ОД KОРОНЕ!

Dr NESTOROVIĆ: Ilija Petković nije UMRO OD KORONE!

1 jula 2020

Bivši selektor srpske fudbalske reprezentacije Ilija Petković nije umro od koronavirusa.

Njemu je pukao čir na tankom crevu i zbog toga je primljen u bolnicu, gde se, kako se sumnja, zarazio koronavirusom, ali je smrt nastupila zbog obilnog krvarenja.Ovo je pulmolog prof. dr Branimir Nestorović, jedan od najboljih srpskih medicinskih stručnjaka, rekao u razgovoru za Srpski telegraf.

– Znam za Iliju Petkovića da je umro od čira. Njemu je pukao čir, on je iskrvario. A onda je legao na respirator, pa je dobio koronu. Ali on nije umro od korone – kazao je Nestorović.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Rista says:

    Pokojni tata Ilijin je takođe dobio koronu od sina, ali je već umro pa se ne računa korona. Korona je sposobna da ide unazad kroz vreme. I unapred. Dakle, najnovija svetska visurologiška istraživanja su dokazala da korona deluje i retroaktivno i proaktivno. Sva deca rođena kroz 1499,99 godina i 10 sekundi će imati koronu. Inače, iskopavanja vrhunskih arheologa po klozetima naroda koji su nekako živeli pre 3569,99 godina su pokazala i naučno je dokazano da su imali DNK I DRK u kombinaciji sa koronom i zato su sve i jedan pomrli. Naučnici su dokazali da korona nije mogla nastati na planeti Zemlji pa ni u Sunčevom sistemu jer za to ne postoje uslovi. Ali u Sunčevom sistemu takođe ne postoje materije koje mogu ubiti koronu tako da ćemo morati da se prilagodimo tokom sledećih par stotina hiljada godina da živimo sa koronom. Naučno je dokazano da su mali zeleni koji su bili u poseti Zemlji pre milijon godina ostavili u svojim izmetima...pozdrav naučnicima planete Zemlje...Američko-Kineska laboratorija u Vuhanu je poreklom sa zvezde Koronese iz galaksije udaljene 200 milijardi svetlosnih godina tako da običan čovek nije u stanju to da razume. Samo nam virusologi mogu pomoći. DR nestorović nas pametno indirektno savetuje da ni slučajno ne koristimo respirator kao jastuk za spavanje jer možemo da se probudimo pored Ilije. Inače, Dr Nestorović je dozreo za Oskara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *