Др НЕСТОРОВИЋ ОБЈАВИО: „Ове биљке помажу у борби против рака“

Dr NESTOROVIĆ OBJAVIO: „Ove biljke pomažu u borbi protiv raka“

15 novembra 2020

Prof. dr Branimir Nestorović ponovo je aktivan sa svojim blogovima, a najnoviji tekst je objavio sa naslovom „Marija Treben ili priča o lečenju karcinoma lekovitim biljkama“.

Austrijanka Marija Treben je lansirala brojne biljne preparate, a najpoznatija je po „švedskoj gorčici“ (pre dvadesetak godina popularnoj i kod nas) u lečenju karcinoma, počinje Nestorović, prenose Novosti.U daljem tekstu, dr Nestorović piše o Pol Gerhardu Sigeru.

„Siger je smatrao da su psihički faktori (hroničan stres, depresija, konflikti, seksualne disfunkcije itd) direktan uzrok karcinoma.“

Na osnovu svojih radova, profssor Siger je 1965. predložio plan prevencije i lečenja tumora u 10 koraka:

Faza 1. Uklanjanje štetnih uticaja

Faza 2. Detoksikacija tela.

Faza 3. Normalizacija crevne flore.

Faza 4. Aktivacija citohrom oksidaze davanjem antioksidanasa

Faza 5. Aktivacija imunog sistema čoveka.

Faza 6. Desenzitizacija (smanjivanje preosetljivosti organizma)

Faza 7. Citoplazmatska terapija sa aktivacijom antitela

Faza 8. Inhibicija glikolize (razlaganja glukoze bez kiseonika)

Faza 9. Izmene u ishrani.

Faza 10. Potpora srcu i cirkulatornom sistemu.

„Mnogo toga je danas već od ovoga potvrđeno, pogledajte samo normalizaciju flore, pola veka pre pronalaska probiotika. Za aktivaciju citohrom oksidaze Siger je predlagao vitamin A i betacijanin (sastojak soka cvekle). Cvekla je takođe odlična za uklanjanje teških metala iz organizma, jednog od uzroka oštećenja enzima“, kaže Nestorović.

On dodaje da Siger podržava ulogu brojnih biljaka u lečenju karcinoma, nabrajajući njihovu sposobnost da primaju jone vodonika koji nastaju glikolizom u tumorima.

„To su antocijanidini – cijanidin, delfinidin, pelargonidin, mirtilin, malvidin, flavoni – kvercetin, rutin i drugi.“
„Pronalazi da se nalaze u biljkama preporučenim od strane Marije Treben ’Apoteka data od Boga‘. To su neven, hajdučka trava, kopriva, bokvica, crni slez, trava priljepača, biljka preslica i još neke. U komentaru na lečenje ovim biljkama, on kaže da ’kritička biohemijska analiza pokazuje da su naši preci imali sačuvan osećaj razuma i praktičnosti, bili oni travari, pastiri ili šumari, da pravilno zaključe lekovita svojstva biljaka“. Ovde bih dodao recept dr Sigela sa početka XX veka za karcinom želuca, čaj od kore hrasta. Rezultati su često odlični“
, napisao je dr Nestorović.

KOMENTARI3 komentara

  1. milorad3 says:

    ovo je sve tačno,problem je što morate da popijete TONU čaja od hrastove kore a hrastova skoro da nema a ako počnu i ovima što su preostali da gule koru neće ih biti uopšte:)Ljudski organizam je fuzioni rekator u neku ruku većinu potrebnih sastoja može da sinetizuje iz GLINE recimo:)Problem je što je većina ljudi postala zaglupljena stoka i zato će i da umru besmrtnost se krije u moralnosti i istinitosti,kaa je čovek OK u glavi on je kao švajcarski sat , NE MOŽ DA SE POKVARI GLOOPANI:)Mislim a i9 treba da pocrakju zlobnici i zlikovci zato ne im nebih NIOKADA reak kao da žive dugo a možda i večno,svet bi bio grozno mesto mnogo groznije da svi pokvarenjaci mogu da žive koliko hoće,E PA NEĆE MAJCI :)

  2. rade says:

    Nestorovic je ponovo otkrio ameriku,ovo sto je rekao je vec odavno poznato.Voli covjek medije.

  3. Sraki says:

    Tako je. Svi naši preci su bili pastiri, travari i šumari. Kao Bilbo Bagins, ako te ne pojede zmaj, na konju si.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *