Др НЕСТОРОВИЋ ОБЈАВИО: „Ове биљке помажу у борби против рака“

Др НЕСТОРОВИЋ ОБЈАВИО: „Ове биљке помажу у борби против рака“

15 новембра 2020

Проф. др Бранимир Несторовић поново је активан са својим блоговима, а најновији текст је објавио са насловом „Марија Требен или прича о лечењу карцинома лековитим биљкама“.

Аустријанка Марија Требен је лансирала бројне биљне препарате, а најпознатија је по „шведској горчици“ (пре двадесетак година популарној и код нас) у лечењу карцинома, почиње Несторовић, преносе Новости.У даљем тексту, др Несторовић пише о Пол Герхарду Сигеру.

„Сигер је сматрао да су психички фактори (хроничан стрес, депресија, конфликти, сексуалне дисфункције итд) директан узрок карцинома.“

На основу својих радова, профссор Сигер је 1965. предложио план превенције и лечења тумора у 10 корака:

Фаза 1. Уклањање штетних утицаја

Фаза 2. Детоксикација тела.

Фаза 3. Нормализација цревне флоре.

Фаза 4. Активација цитохром оксидазе давањем антиоксиданаса

Фаза 5. Активација имуног система човека.

Фаза 6. Десензитизација (смањивање преосетљивости организма)

Фаза 7. Цитоплазматска терапија са активацијом антитела

Фаза 8. Инхибиција гликолизе (разлагања глукозе без кисеоника)

Фаза 9. Измене у исхрани.

Фаза 10. Потпора срцу и циркулаторном систему.

„Много тога је данас већ од овога потврђено, погледајте само нормализацију флоре, пола века пре проналаска пробиотика. За активацију цитохром оксидазе Сигер је предлагао витамин А и бетацијанин (састојак сока цвекле). Цвекла је такође одлична за уклањање тешких метала из организма, једног од узрока оштећења ензима“, каже Несторовић.

Он додаје да Сигер подржава улогу бројних биљака у лечењу карцинома, набрајајући њихову способност да примају јоне водоника који настају гликолизом у туморима.

„То су антоцијанидини – цијанидин, делфинидин, пеларгонидин, миртилин, малвидин, флавони – кверцетин, рутин и други.“
„Проналази да се налазе у биљкама препорученим од стране Марије Требен ’Апотека дата од Бога‘. То су невен, хајдучка трава, коприва, боквица, црни слез, трава приљепача, биљка преслица и још неке. У коментару на лечење овим биљкама, он каже да ’критичка биохемијска анализа показује да су наши преци имали сачуван осећај разума и практичности, били они травари, пастири или шумари, да правилно закључе лековита својства биљака“. Овде бих додао рецепт др Сигела са почетка XX века за карцином желуца, чај од коре храста. Резултати су често одлични“
, написао је др Несторовић.

KOMENTARI3 коментара

  1. milorad3 says:

    ovo je sve tačno,problem je što morate da popijete TONU čaja od hrastove kore a hrastova skoro da nema a ako počnu i ovima što su preostali da gule koru neće ih biti uopšte:)Ljudski organizam je fuzioni rekator u neku ruku većinu potrebnih sastoja može da sinetizuje iz GLINE recimo:)Problem je što je većina ljudi postala zaglupljena stoka i zato će i da umru besmrtnost se krije u moralnosti i istinitosti,kaa je čovek OK u glavi on je kao švajcarski sat , NE MOŽ DA SE POKVARI GLOOPANI:)Mislim a i9 treba da pocrakju zlobnici i zlikovci zato ne im nebih NIOKADA reak kao da žive dugo a možda i večno,svet bi bio grozno mesto mnogo groznije da svi pokvarenjaci mogu da žive koliko hoće,E PA NEĆE MAJCI :)

  2. rade says:

    Nestorovic je ponovo otkrio ameriku,ovo sto je rekao je vec odavno poznato.Voli covjek medije.

  3. Сраки says:

    Тако је. Сви наши преци су били пастири, травари и шумари. Као Билбо Багинс, ако те не поједе змај, на коњу си.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u