ДР НЕСТОРОВИЋ ОТКРИО КАКО ПОБЕДИТИ ВИРУСЕ: Најјаче средство за јачање имунитета је бесплатно!

DR NESTOROVIĆ OTKRIO KAKO POBEDITI VIRUSE: Najjače sredstvo za jačanje imuniteta je besplatno!

3 oktobra 2021

Doktor Branimir Nestorović, specijalista je pedijatrije sa subspecijalizacijom iz pulmologije i alergologije otkriva tajne alterantivne medicine i daje savete za jačanje imuniteta.Koje savete iz ajuverdske medicine preporučujete našim čitaocima?

– Ajurveda je nastarija medicina na svetu. Ajurvedske biljke imaju odlične efekte, ali je po meni važniji princip dovođenja tela u ravnotežu sa okolinom. Principi ajurvede su filosofski, ne radi se o lečenju bolesti, već postizanju ravnoteže između čoveka i sredine.

– Ima mnogo načina za podizanje imuniteta, jedan je šetnja na hladnom vazduhu, u trajnju do sat vremena. Drugi je boravak u sauni, takođe do sat vremena. U ishrani korisiti hranu bogatu vlaknima, povrće, najmanje dva puta nedeljno morska riba, po mogućnosti pečena.

U uslovima svetske epidemije korona virusa, kakav savet biste dali našim čitaocima za jačanje psihičkog zdravlja?

– Definitivno znamo da psihički stres dodovodi od ozbiljne supresije imunog odgovora. Stres aktivira odgovor koji u osnovi ima aktivaciju simptokusa, a to sve ide na uštrb aktivnosti imunog sistema i intelektualnih funkcija. Stoga je postizanje stanja relaksacije, vežbama disanja, dobrim snom, meditacijom uvek dobro za imuni sistem.

Koja tri narodna leka biste preporučili za jačanje imunog sistema?

Na prvom mestu je list koprive, na drugom bih uvek stavio beli luk, a treće mesto orah. Kopriva sadrži brojne imunostimulatorne i antikarcinogene supstance, a beli luk i brokoli suprona jedinjenja koja su izraziti antioksidansi. Orah je namirnica sa puno korisnih materija, neke od njih, junglan na primer su jedinstvene samo za njega.

Da li svojim pacijentima preporučujete neke alternativne metode lečenja i u koju medicinu najviše verujete pored tradicionalne medicine?

– Verujem da sve što pomaže treba da se koristi. Ako postoji efikasan lek, zašto ga ne koristiti. Ako neka biljka ima odlične efekte, na primer imela u regulisanju šećera, kao imunostimulator i antikarcinogena biljka, zašto je ne korsititi.

Da li vaši pacijenti veruju u alternativnu medicinu i savete koje im dajete?

– Imam dobar odnos sa pacijentima, tako da mi govore šta koriste. Ogroman broj koristi neku od metoda alteranativne i komplementarne medicine, ali se plaše da do kažu svom lekaru. Poslednjih godina je eksplodirala upotreba homeopatije, kao i kvantne medicine, kaže doktor.

(Večernje Novosti)

KOMENTARI9 komentara

 1. I Love Jesus says:

  E pa jeste, on je meni uvek ličio na Budu, budizmu odnosno hinduizmu pripada ajurveda - medicina i sva ostala nauka iz vedskih spisa, a meditacija o kojoj govori je takođe najrazvijenija kao tehnika u hinduizmu. Ja sam sve to prošao, to je sve tako ako ste i nešto mlađi čovek do svojih 30 godina a nakon toga vam predlažem čisto hrišćanstvo i spasenje u Gospodu našem i Spasitelju Isusu Hristu jer ma koliko da ste bolesni i pred kraj svog života sam Otac nebeski će nas vaskrsnuti za život večni ali se moramo pokajati i obratiti Ocu kroz delo i žrtvu Isusa Hrista za koje je ovaj poslan nama ljudima. Dakle On nam je jedino istinsko spasenje i budućnost za večni život. Mi moramo proklijati kao nova biljka iz svog sopstvenog semena. Semenka je naše telo koje nestaje i raspada se za ovaj svet koji takođe prolazi i rađamo se u svojoj klici za novi život i novi svet koji će Bog obnoviti za nas koji ćemo se pouzdati u Njega. On govori "Gle sve novo tvorim, novo nebo i novu zemlju." Čitaj veruj i spasi se jer sveta je reč Očeva.

 2. dr. Genija says:

  Savremena medicina će vam odseći nogu ako postoji opasnost da nju zahvati gangrena, narodna medicina kaže ne - uzeti trave i izlečiti je (uz pomoć Božiju) šanse su 50% za oboje. Zato dr. Nestorović ne predlaže vakcinaciju, već medicinu iz prirode koju je Bog blagoslovio, ali ovde su njene šanse 99% jer smrtnost od kovida je samo 0,1%. Dakle ovaj doktor treba da primi Nobels-ovu nagradu za medicinu. Zaista ima smisla sve to što on govori, pri tome on nije antivakser već samo zna šta bi nam više pomoglo.

 3. Gagi says:

  Covid bolnice su napravljene za tri dana, vakcine su pronadjene i uvezene za tri dana. Efikasnost i briga o narodu je na zavidnom nivou. Jedini je problem sto bolestan narod pod temperaturom mora da ceka ceo dan na vetru da ga doktor primi i konstatuje bolest - prepise neku terapiju. A, Domovi zdravlja prepuni mladog medicinskog osoblja koji samo lete tamo i ovamo, narod naravno pored tolikog osoblja mora da ceka beskrajne redove. U tim redovima tek svasta moze da se cuje, vise od polovine su vakcinisani a ima i onih koji su vakcinisani i treci put. A onda se coveku dok ceka taj red bez kraja javi misao, KO bre ovo nas zajebava. Kako to da je vakcina tako hitno pronadjena za virus koji je nepoznat a stigao je sa Marsa. Kako to da ova mafijaska svetska zajednica nije uspela da locira trovaca naroda na zemljinoj kugli. Gde su danas te "nezavisne" drzave i oslobodilacki pokreti jer bi zbog ovoga demonstracije naroda morale biti svakodnevne i vrlo opasne. Kakva je razlika u streljanjima okupatora od ovog finog streljanja bez krvi. Kakva je uloga ovih vlastodrzaca na svetu koji su pristali i prihvatili svrseni cin, nigde niko da se pobuni i da digne nuklearno naoruzanje ako se ovaj haos nastavi. Nigde nikakve reakcije, to znaci samo jedno, svi su u istom zajednickom sistemu da se smanji populacija na zemljinoj kugli. Naravno, niko od aktuelnih svetskih politicari nije oboleo, ako se to i desi, cudesno ozdrave za pet dana. Mozda je ovo sve bolje i elegantnije od nekog rata, nema mrtvih po ulicama, nisu bolnice prepune ranjenih i izmasakriranih, nema rusenja infrastrukture i mostova. Neko ce i da pretekne, kao u svakom ratu.

 4. test01 says:

  Narode ne uzimajte nikakve "boce", situacija ce se ubrzo potpun rascistiti a krivci ce biti kaznjeni (neki vec jesu). Mislim da smo izbegli svetski genocid a polako ce sve da bude objavljeno. Iza svega stoji 13 najbogatijih familija na svetu sa Vatikanom, City of London (berza - pare) i Washingtonom (batina). Na srecu u USA postoji i patritoska strana koja radi protiv njih. Strpite se i pamet u glavu !!!

  • šiško says:

   Izbegli! Ža dlaku, šinko#

  • I Love Jesus says:

   Hvala na rečima ohrabrenja ali na žalost sve ide u suprotnom smeru, biće genocida i te kako i nećemo ga izbeći osim ako nismo Hristovi, pokajani i obraćeni Ocu nebeskom kroz ime, delo i veru Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista.

 5. Baki says:

  Mene vakcinisani zarazili !

 6. rade says:

  Oh,evo ga opet,doktor rakija.

  • Srbija cveta says:

   Bila rakija viljemovka, sada je to ajurveda, budizam, meditacija i hinduizam.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *