ДР НЕСТОРОВИЋ: Ово је један од најмоћнијих лекова које данас имамо!

DR NESTOROVIĆ: Ovo je jedan od najmoćnijih lekova koje danas imamo!

13 marta 2021

Doktor Branimir Nestorović kaže da ne postoji bolji lek za čir na želucu ili dvanaestopalačnom crevu od našeg domaćeg, obični kupus.

„On je jedan od najmoćnijih lekova koje danas imamo. Prve radove o njegovom delovanju kod čira je objavio davne 1950-te godine profesor Garnet Čeni, sa Stenforda. U studiji na 55 pacijenata, on je pokazao poboljšanje u 95% već posle 2 do 5 dana“, kaže doktor.Kako kaže, ispitivanje na 45 zatvorenika u zatvoru San Quentin, 93% je posle tri nedelje uzimanja soka od kupusa, što odgovara oko 200 grama kupusa, imalo potpuno izlečenje.

„Antiulkusni faktor je identifikovan kao U faktor (glutamin), nalazi se i u celeru. Indian Central Drug Research Institute je lečio zamorče sa ulkusom samo davanjem soka od kupusa. Osim što je pozitivno delovao na oporavak ćelija želuca, kupus je takođe imao antiotska svojstva, ubijajući Helicobacter Pylori“, ističe Nestorović.

Doktor Nestorović je podelio recept kako pripremiti sok od kupusa

Treba uzeti 3 šolje iseckanog kupusa, dodati 2 čaše prokuvane vode. Sipati u blender i miksovati oko 10 sekundi. Presuti mešavinu u teglu, koja je hermetički zatvorena (ostavite malo mesta na vrhu tegle). Ostaviti da stoji na oko 20 stepeni oko 3 dana. Potom ga profiltrirajte i držite u frižideru. Pijte jednu čašu soka svako jutro, pola sata pre obroka.

(Alo)

KOMENTARI6 komentara

 1. I Love Jesus says:

  Ako imamo puno čiraša to znači samo jedno: Malo jedemo kupusa a mnogo slušamo šta kaže Vuči. Ili nam kupus nije kvalitetan - futoški. Bez kupusa nema nam života, jer bez želuca ga takođe nema. A spasenje za život večni je u Gospodu našem i Spasitelju Isusu Hristu. Spasenje dolazi kao posledica čvrste vere u srcu i ispovedanje ustima da je poslan od Oca našeg nebeskog, da se krstio radi naših grehova i prolio svoju krv na krstu a zatim ustao u treći dan, da bi onaj koji veruje ako mu i telo pogube imao isto vaskrsenje i život večni. Otac nebeski je ispunio sve što je obećao. Zato jedite kupus bez nervoze i ostavite svoj gnev za dan gneva Božijeg kada će svakome da sudi po delima našim.

  • petar says:

   ima nas veoma mnogo vernika, ali ovakvu glupost nisam skoro video, Jebo vas Vučić .....ovde čovek priča o alternativnom lečenju, a budaletine.....mešaju politiku i Boga u sve........leči se....bre

   • Zora says:

    Potpuno ste u pravu, budala ima dve vrste, koje samo cekaju da im Isus pomogne i druga vrsta kojima je Vucic mesto Isusa.

 2. doktrina soka says:

  kupuus se nekada kuvao za svadbu-SVATOVSKI KUPUS U ZELJANIM POSUDAMA. Kupus je zdrav u svim varijantama,pun je antioksidanata.Zato se i zimi kiseli ,tako da se jede cele godine. ZIVIO MAC DONALDS ZA MLADE DOMACICE!

 3. Cp6a says:

  Sarma je još moćnija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *