Др НЕСТОРОВИЋ ПРЕСЕКАО: ОВО ЈЕ ЊЕГОВА ОДЛУКА!

Др НЕСТОРОВИЋ ПРЕСЕКАО: ОВО ЈЕ ЊЕГОВА ОДЛУКА!

22 фебруара 2024

Др Бранимир Несторовић одлучио је да се одвоји и направи фракцију покрета „Ми Глас из народа“, који је ће звати Прави Ми.

Дешавања у покрету „Ми Глас из народа“ су последња 24 часа главна тема у земљи, јер управо од овог покрета зависи и да ли ће се ићи на нове београдске изборе.У овом тренутку је цела ситуација веома замршена и комликована, и у покрету се пребројавају и престројавају. И док броје колико која фракција има мандата, др Бранимир Несторовић је донео коначну одлуку, оснива нови покрет Прави Ми – „Ми Гласи из народа др Бранимир Несторовић“.

„Нема предаје и нема повлачења! МИ смо решени да апсолутно останемо доследни нашим принципима, нашим гласачима, као и свим нашим напорима у одбрани Србије од сваког зла.“, наводи се у саопштењу новог покрета.

И у овом покрету, као и у претходном, по свему судећи има седам оснивача, а то су др Бранимир Несторовић, Александар павић, др Борислав Антонијевић, Бранко Лукић, Милован Бајагић, Јелена Павловић и Богдана Kољевић Грифит.

KOMENTARI11 коментара

  • Косовац says:

   @ Velika Metla, …..Подржавам, и ја тако кажем.

   • Један тамо, не знаш га ти... says:

    Ништа ти 🐃 не можеш да "кажеш", једино што знаш је да ричеш и мучеш. А и за ту воловску рику ти неко ономад рече да га "заболе". То је и даље случај, код велике већине. Осим тога, сумњам да ће ти Метла дозволити да га, макар и на кратко - подржиш.

    • Косовац says:

     @ Лизач сладоледа, …..Да ли ти је само мало пало на памет да ће Метлу да буде срамота што га Ти подржаваш? Направио си велики проблем, направио си Метли велики смрад, мораће да проветри просторију. ……….Сладолед је од оног твог омиљеног пећинског цртежа.

 1. IVICA says:

  Nestorović se glupira zar ne vidi koliko su zajedno pukli... Dok je bilo alkohola ali sada više nema, nema ni ljubavi...

 2. rade says:

  Bolje ime bi bilo: Mi- glas iz burenceta.

  • Косовац says:

   Туре буре ваља, Була буре гура, нити Туре буре ваља, нити Була буре гура. А Миливоје Шакота из бурета пишти „Ја сам Раде, тако да ме викате“.

  • Један тамо, не знаш га ти... says:

   Застрашујућа је количина глупости на једном месту. Онај муче, овај кевће... И обрнуто... Чудо је каквом се брзином међусобно слична марва пронађe и препозна. Не зна се који је од вас двојице глупљи. Мртва трка између тебе и косовара. Штага се сељадије накотило и из сутерена испузало последњих десетак година...!?!

   • Косовац says:

    @ Лизач сладоледа, …..Заборавио си да ставиш факсимил свог потписа.

 3. Kara- bajram Ramazani Ćeramida el Bajrami says:

  Gde sam tu ja ???

  • Косовац says:

   Честитам ти рамазан са једном ћерамитком. А где си ти, ти си ту негде, у родноверској средини. Нема да бригаш, све је под контролом.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u