Др НЕСТОРОВИЋ ШОКИРАО ЈАВНОСТ: ВИМБЛДОН ЈЕ БИО НАМЕШТЕН, СВЕ СЕ „ШТЕЛОВАЛО“ ЗА ФЕДЕРЕРА?!

Dr NESTOROVIĆ ŠOKIRAO JAVNOST: VIMBLDON JE BIO NAMEŠTEN, SVE SE „ŠTELOVALO“ ZA FEDERERA?!

17 maja 2020

„Srpski teniser Novak Đoković je najbolji naš ambasador i ne dozvoljavam da ga napadaju“, kaže pulmolog Branimir Nestorović. Poznati doktor smatra da stranci zavide Novaku na njegovom uspehu i da ga zbog toga stalnu napadaju.

Pulmolog Branimir Nestorović u intervjuu za Tvin i Informer.rs istakao je da je Đoković naš najbolji ambasador.

– Ne dozvoljavam da neko kaže nešto protiv Novaka. On je mnogo učinio za našu zemlju. Ja znam njegovu karijeru u prste i zato mogu da kažem da je on sve sam uradio, imao je samo pomoć svoje porodice. S druge strane, Novak je Srbiji vratio neuporedivo, ne samo finansijki već i ugledom. On je uzoran sportista, koji se uvek trudi da pomogne. Pomogao je tokom ove situacije sa koronavirusom, a i znam da je Novak nabavio sanitetska vozila na Kosovu – kaže Nestorović.Doktor Nestorović smatra da je Novak Đoković mnogo bolji čovek od Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

On nam je ispričao jedan nepoznat detalj sa Vimbldona 2019. godine.

– Vi kad gledate one sa kojima on igra, to je sve industrija. On je anomalija u tenisu. Da li ste videli nekad Rodžera da maše zastavom na kraju meča? Možda Nadal, ali kad je reprezentacija u pitanju. Oni su više solisti. Ja razumem zašto ga stranci napadaju, ali ne zašto naši. Ja znam i da je na Vimbldonu 2019. godine bilo sve namešteno da Rodžer Federer osvoji taj turnir, da pobedom završi karijeru. I protivnici su mu bili namešteni. Ako se sećate došla je cela kraljevska porodica tad, ali je Novak to pokvario – poručuje Nestorović.

KOMENTARI7 komentara

 1. šiško says:

  Nadal je ćaknut, ali čini se da nije loš čovek. Ali Federer!!! To je jeza od čoveka. Pokvaren, iskompleksiran, narcisoidan, sve u svemu grozan, taman za Britance, rodjen da se dopadne njima i da ga oni vole. Isti su. Mečevi se stalno nameštaju za njega, gde god da se igra. Ali pošto je on samo mrtvo puvalo, često izgubi i pored svih nameštaljki. Dobro, ne kažem, nekad je igrao pristojan tenis, ali ni izbliza kao Nadal, a pogotovu kao Djoković. One njegove "bekhend baletske figure" dopadaju se pederima, ali one nisu deo tenisa, nego obični budalasti dodatak i ne čine ga dobrim teniserom. Da je Djoković imao samo deseti deo podrške organizatora i medija kao Federer, ne bi uopšte ni silazio sa prvog mesta ATP liste od 2010. do danas. Mada, šta će mu to? I ovako je sve vreme superioran u svakom pogledu.

  • Cp6a says:

   Nole je naš i za nas je najbolji, ali bre ljudi, aj manje da preterujemo? Nema neka korist od toga, čak suprotno.

   • BLuka says:

    On sigurno nema koristi id toga čak sm ubeđen da mu je to i otežavajuća okolnost u životu ali se ne odriče toga.

 2. Don Kihot says:

  Hvala dr. Nestoroviću, na dobroj nameri, ali ako nastavi da hvali Novaka teško i nama i Novaku... Poznato nam je da ste stručnjak u Vašoj struci i sve smo jako zahvalni zbog toga, međutim, najbolje je za sve nas da se ne udaljavate od te zone, molim Vas najsrdačnije, jer lutate i improvizujete, i svojom nonšalacijom (nenamerno) kompromitujete Novaka, ali i sebe, verujte mi na reč.

 3. persida says:

  Nole je sam prodao mec protiv Mareja u finalu Vimbldona i to svako moze da vidi svojim ocima. A ovaj Nestorovic je nevidjen narcis, ima li oblasti koju ne poznaje najbolje?

 4. Rista says:

  Pa slažem se. Nemam ništa sproću toga gore, bez obzira na one tračeve o porezu, katoličanstvu, ucenama sa vudu i joga religijama kada da malo love nekoj školi(hvala za lovu), stvarno nemam ništa protiv i dr je relativno dobro primetio primedbe, ali...Malo pakosno i iznenađeno sam primetio da je moj, jedno kratko vreme idol, dr Nestorović...Ne znam šta je ali se pretvara u rijaliti zvezdu koja će da nas zasipa sa kojekakvih medija godinama. Imamo novoistoričare zaprašivače, novoprosvetu, novoprostitutke koje nežno nazivamo starlete, neorukovodstvo, novoprecednice vlada, novoambasadorke a sada došo red i na novolekare. A taman sam ga počeo ceniti zanemarujući starleta prelepu doktoricu kojoj nije mesto gde je zasedaju, kad i moj idol gura dupe na tu istu stolicu. Osvaja medijsko rijaliti tržište. Znači, gotovo je smojom zaljubljenošću u jednog od najrealnijih ljudi u Srbiji. Pošto me i ovaj zaebo na brzaka, više niko ne dolazi u obzir da mu dam poverenje ni na sekund. A sada izvinte na zastranjivanju i udaljavanju od teme, a gde je dr prim md Kon danas? Da nije u izolaciji zbog korone koja ga napala iz osvete, jer nije uspeo da je nametne onako kako se korona nadala? I ta idiotska korona mislila da će ona da nas podavi a nije imala pojma da imamo daleko sposobnijih i moćnijih davitelja od nje a to su njene gazde. Korona je bila za jednokratnu upotrebu, ali teško nama ako je upotrebe ovako istu nekoliko puta. A lako je moguće. Zamislite samo kako bi to mirisalo kad bi upotrebili onu jednokratnu stvar nekoliko puta. Stvarno bi dobili covid mućkalicu. A na tome se izgleda već naveliko radi.

 5. Kosovac says:

  Doktor Nestorović nije imao vremena da postane i moj idol. Da, imamo novoistoričare zaprašivače, novoprosvetu, novoprostitutke koje nežno nazivamo starlete, neorukovodstvo, novoprecednice vlada, novoambasadorke a sada došo red i na novolekare. Da, i ja sam počeo da cenim dr nestorovića, ali se on izlajao previše uhvativši se za Đokovića, na klizav teren, lakmusov papir je odmah pocrveneo. ……………Pazi pametnog doktora, verovatno je stručan za medicinu, ali kao lobista je totalni amater. Glupča nam kaže da je Vimbldon bio namešten za Federera. Vimbldon je bio namešten, ali da je bio namešten za Federera, Federer bi i osvojio Vimbldon. Vimbldon je bio namešten za Đokovića. Vimbldon je deo nagrade Đokoviću za onu njegovu čuvenu kroatocentričnu antisrpsku izjavu. Kada je svojim vlasnicima javno poručio za koji tim igra, sve mu je krenulo na bolje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *