Др НЕСТОРОВИЋ ШОКИРАО СРБИЈУ: „СТИГАО ЈЕ ТЕЛЕГРАМ СА ФАKУЛТЕТА, ПОНИШТАВАЈУ МИ СВЕ“

Dr NESTOROVIĆ ŠOKIRAO SRBIJU: „STIGAO JE TELEGRAM SA FAKULTETA, PONIŠTAVAJU MI SVE“

18 decembra 2021

Doktor Branimir Nestorović otkrio je jednu epizodu iz svoje biografije o kojoj javnost do sada ništa nije znala.

Gostujući na Balkan infu, stručnjak je govorio o mnogobrojnim temema, mahom geopolitičkim, ali je u jednom momentu ispričao i kako zamalo nije ostao bez diplome Medicinskog fakulteta.Reč je, kako je objasnio, o detalju iz života doktora Nestorovića nakon diplomiranja.

– Sećam se kad sam diplomirao… Medicina je stvarno odvrtana, ima puno učenja i bubanja, kad sam položio poslednji ispit, bio sam toliko umoram, pošto se kod nas polaže praktični deo, pa ovaj deo, pa onaj deo, došao sam mrtav umoran, nisam mogao ni da se radujem i legnem da spavam – rekao je doktor Nestorović i u istom dahu nastavio o snu koji je tada usnio:

– I sanjam da se budim ujutru i stiže telegram sa fakulteta da sam ja propustio neki ispit kad su sve sabrali sa druge godine. I da nisam diplomirao i da mi poništavaju sve. Ja sam skakao po krevetu i pita me majka „šta je“ a ja kažem „pa ovaj telegram što je stigao“… Ona kaže – „Bog s tobom, 6 je ujutru“… Svi smo imali te snove da ti misliš da je to realnije od realnosti – rekao je doktor Nestorović.

KOMENTARI6 komentara

 1. Miki says:

  Koje je poenta ovog clanka i sokirajuceg naslova?

 2. Nostalgicar says:

  Genijalan naslov zbog kojeg ce gotovo svako klikati na link... a onda...

 3. Kosovac says:

  Vi ste mala deca u stvaranju Falš naslova u odnosu na B92. Stavi letos naslov sajt B92 „Džo Bajden odlazi“. Ja srećan udarim dvoklik na taj naslov, kad ono piše „Džo Bajden odlazi na godišnji odmor“. Osetim ja tada po ko zna koji put da mi rastu magareće uši. Smirile su me tada pravne tekovine EU, po kojima je Tužilaštvu za Visokotehnološki kriminal zabranjeno podizanje optužnice protiv naše dike novinara koji zloupotrebljavaju informacije. ……………Ili naslov „Od sutra se sve zatvara zbog korone“. A zaborave da napišu da se to odnosi na Austriju. Ili „Protesti sa smrtnim ishodom“, baš te briga što kasnije vidiš da je to u Mijanmaru. ……………Valjda novinar dobija više poena ako je veliki broj čitalaca kliknulo na ponuđeni naslov.

 4. persida says:

  Diplomiras na medicini u Beogradu, a posle 30 godina prakse kazes nesto sto nije po volji Bilu Gejtsu i ODUZMU TI DIPLOMU. Samo idioti jos idu na fakultete i veruju da ce tako postati neko i nesto.

 5. radmila says:

  Cemu naslov koji aludira na trenutno stanje a radi se o snu od prije cetrdesetak godina? Stvarno jeftino. Nije vam trebalo.

 6. persida says:

  Ovo nije san, ovo je najdublja realnost predocena pomocu sna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *