Др НЕСТОРОВИЋ ШОКИРАО СРБИЈУ: „СТИГАО ЈЕ ТЕЛЕГРАМ СА ФАKУЛТЕТА, ПОНИШТАВАЈУ МИ СВЕ“

Др НЕСТОРОВИЋ ШОКИРАО СРБИЈУ: „СТИГАО ЈЕ ТЕЛЕГРАМ СА ФАKУЛТЕТА, ПОНИШТАВАЈУ МИ СВЕ“

18 децембра 2021

Доктор Бранимир Несторовић открио је једну епизоду из своје биографије о којој јавност до сада ништа није знала.

Гостујући на Балкан инфу, стручњак је говорио о многобројним темема, махом геополитичким, али је у једном моменту испричао и како замало није остао без дипломе Медицинског факултета.Реч је, како је објаснио, о детаљу из живота доктора Несторовића након дипломирања.

– Сећам се кад сам дипломирао… Медицина је стварно одвртана, има пуно учења и бубања, кад сам положио последњи испит, био сам толико уморам, пошто се код нас полаже практични део, па овај део, па онај део, дошао сам мртав уморан, нисам могао ни да се радујем и легнем да спавам – рекао је доктор Несторовић и у истом даху наставио о сну који је тада уснио:

– И сањам да се будим ујутру и стиже телеграм са факултета да сам ја пропустио неки испит кад су све сабрали са друге године. И да нисам дипломирао и да ми поништавају све. Ја сам скакао по кревету и пита ме мајка „шта је“ а ја кажем „па овај телеграм што је стигао“… Она каже – „Бог с тобом, 6 је ујутру“… Сви смо имали те снове да ти мислиш да је то реалније од реалности – рекао је доктор Несторовић.

KOMENTARI6 коментара

 1. Nostalgicar says:

  Genijalan naslov zbog kojeg ce gotovo svako klikati na link... a onda...

 2. Косовац says:

  Ви сте мала деца у стварању Фалш наслова у односу на Б92. Стави летос наслов сајт Б92 „Џо Бајден одлази“. Ја срећан ударим двоклик на тај наслов, кад оно пише „Џо Бајден одлази на годишњи одмор“. Осетим ја тада по ко зна који пут да ми расту магареће уши. Смириле су ме тада правне тековине ЕУ, по којима је Тужилаштву за Високотехнолошки криминал забрањено подизање оптужнице против наше дике новинара који злоупотребљавају информације. ……………Или наслов „Од сутра се све затвара због короне“. А забораве да напишу да се то односи на Аустрију. Или „Протести са смртним исходом“, баш те брига што касније видиш да је то у Мијанмару. ……………Ваљда новинар добија више поена ако је велики број читалаца кликнуло на понуђени наслов.

 3. persida says:

  Diplomiras na medicini u Beogradu, a posle 30 godina prakse kazes nesto sto nije po volji Bilu Gejtsu i ODUZMU TI DIPLOMU. Samo idioti jos idu na fakultete i veruju da ce tako postati neko i nesto.

 4. radmila says:

  Cemu naslov koji aludira na trenutno stanje a radi se o snu od prije cetrdesetak godina? Stvarno jeftino. Nije vam trebalo.

 5. persida says:

  Ovo nije san, ovo je najdublja realnost predocena pomocu sna.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u