Др НЕСТОРОВИЋ: „То овде не пролази! Вера се враћа међу Србе!“

Dr NESTOROVIĆ: „To ovde ne prolazi! Vera se vraća među Srbe!“

29 juna 2021

Doktor Nestorović tvrdi da nam taj gen ne dozvoljava da u kriznim situacijama uradimo drugačije.

On je potom objasnio kako to da Srbi nisu pokoreni od strane silnog Zapada.– Ti američki bihevioristi misle da sve može da se vaspita i dresira. To ovde ne prolazi. Imali smo 74 godine komunizam u Rusiji. Gde je komunizam u Rusiji? Bio sam pre nekoliko godina, nema ni „k“ od komunizma više, poptuno je nestao. To je to. Ti možeš da prefarbaš stara kola, ali boja će da spadne i onda će se pojaviti originalna boja. Njihov problem sa nama je nerešiv – objasnio je doktor Nestorović na TV Palma.

On kaže da se SPC vraća na velika vrata.

– U nedelju je bila litija u Obrenovcu i bilo je neverovatno mnogo sveta – ispričao je Branimir Nestorović.

(Alo)

KOMENTARI5 komentara

 1. Zoran says:

  Nema komunizma u Rusiji i Srbiji na povrsini, u dusama ga ima najvise. Mnogo vise nego Ceskoj, Madjarskoj, Poljskoj, Sloveniji, Hrvatskoj....

  • Kosovac says:

   @ Zoran, .....Ala si odvalio, ne znam da li iz puste želje, humora, ili si stvarno korisni idiot. Ove „države“ koje si nabrojao kao nekomunističke, ako ti nije poznato, one su pripojene od jedne nadnacionalne grupacije nazvane Sorošoidna Evropska Unija. I baš tu stanuje komunizam, ne u Rusiji ili Srbiji. ……….Primer iz prakse, engleski ministar spoljnih poslova Džeremi Hant je doslovce rekao da je EU isto što i SSSR (Rusija) U SVOJE VREME. Doduše, Boris Džonson je čak otišao malo dalje i projekt Evropske unije uporedio s Trećim rajhom. I mi odozdo (sem tebe) primećujemo da Veliki Brat nije onaj brkati komunistički vođa iz SSSR-a, nego nam je očigledno da Veliki Brat stanuje u EU, naročito gledajući one silne komitete i komesare iz Brisela. ……….Možeš da tvrdiš Zorane da u Češkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, nema komunista u dušama, mogu da ti to poverujem, ne košta me ništa. Ali protestujem što si ćorav, ili toliko glup da ne primećuješ da je EU isto što i SSSR. Komunistička, samo što je za javnost Sorošoidna ili „demokratska“. Ti ćoro ćorćavi, ne primećuješ one silne komitete i komesare iz Brisela. Direktive….. Zločinački komunistički mentalitet….. Komunistički novogovor…. Sorošoidni Evropski Savet ima i ovlašćenje da sam donosi obavezujuća akta. (U Srpskom komunizmu nisu postojala takva ovlašćenja centra vlasti). ……………Zato pozdravljam Doktora Nestorovića i potvrđujem sve to što je rekao, za Srbiju znam odlično, a verujem mu to što kaže da u Rusiji nema ni „k“ od komunizma. Pozdravljam i litije u Obrenovcu, too Srbi, bravo Srbi, bravo Pravoslavci. A tebi Zorane, evo poklanjam Hrvate i Slovence, ako hoćeš vodi ih kući slobodno. Ako imaš sena, goste treba ugostiti. Oni su toliko dobri, da ne zaslužuju da idu samo na dve noge.

 2. rade says:

  Sta rakija uradi od coveka.

  • Kosovac says:

   @ rade, ….Izgledaš kao Bot. Ili Trol. Meni ličiš kao Seoska opajdara. Rakija ga upropastila, pa je Nestorović počeo da priča protiv njuma.

 3. Beli Orao says:

  Hvala Bogu da je tako ! Ni zlo zapadno ne može to promjeniti , uz našu Pravoslavnu vjeru i crkvu i slogom nemože nam niko ništa !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *