Др НЕСТОРОВИЋ: „То овде не пролази! Вера се враћа међу Србе!“

Др НЕСТОРОВИЋ: „То овде не пролази! Вера се враћа међу Србе!“

29 јуна 2021

Доктор Несторовић тврди да нам тај ген не дозвољава да у кризним ситуацијама урадимо другачије.

Он је потом објаснио како то да Срби нису покорени од стране силног Запада.– Ти амерички бихевиористи мисле да све може да се васпита и дресира. То овде не пролази. Имали смо 74 године комунизам у Русији. Где је комунизам у Русији? Био сам пре неколико година, нема ни „к“ од комунизма више, поптуно је нестао. То је то. Ти можеш да префарбаш стара кола, али боја ће да спадне и онда ће се појавити оригинална боја. Њихов проблем са нама је нерешив – објаснио је доктор Несторовић на ТВ Палма.

Он каже да се СПЦ враћа на велика врата.

– У недељу је била литија у Обреновцу и било је невероватно много света – испричао је Бранимир Несторовић.

(Ало)

KOMENTARI5 коментара

 1. Zoran says:

  Nema komunizma u Rusiji i Srbiji na povrsini, u dusama ga ima najvise. Mnogo vise nego Ceskoj, Madjarskoj, Poljskoj, Sloveniji, Hrvatskoj....

  • Косовац says:

   @ Zoran, .....Ала си одвалио, не знам да ли из пусте жеље, хумора, или си стварно корисни идиот. Ове „државе“ које си набројао као некомунистичке, ако ти није познато, оне су припојене од једне наднационалне групације назване Сорошоидна Европска Унија. И баш ту станује комунизам, не у Русији или Србији. ……….Пример из праксе, енглески министар спољних послова Џереми Хант је дословце рекао да је ЕУ исто што и СССР (Русија) У СВОЈЕ ВРЕМЕ. Додуше, Борис Џонсон је чак отишао мало даље и пројект Европске уније упоредио с Трећим рајхом. И ми одоздо (сем тебе) примећујемо да Велики Брат није онај бркати комунистички вођа из СССР-а, него нам је очигледно да Велики Брат станује у ЕУ, нарочито гледајући оне силне комитете и комесаре из Брисела. ……….Можеш да тврдиш Zorane да у Чешкој, Мађарској, Пољској, Словенији, Хрватској, нема комуниста у душама, могу да ти то поверујем, не кошта ме ништа. Али протестујем што си ћорав, или толико глуп да не примећујеш да је ЕУ исто што и СССР. Комунистичка, само што је за јавност Сорошоидна или „демократска“. Ти ћоро ћорћави, не примећујеш оне силне комитете и комесаре из Брисела. Директиве….. Злочиначки комунистички менталитет….. Комунистички новоговор…. Сорошоидни Европски Савет има и овлашћење да сам доноси обавезујућа акта. (У Српском комунизму нису постојала таква овлашћења центра власти). ……………Зато поздрављам Доктора Несторовића и потврђујем све то што је рекао, за Србију знам одлично, а верујем му то што каже да у Русији нема ни „к“ од комунизма. Поздрављам и литије у Обреновцу, тоо Срби, браво Срби, браво Православци. А теби Zorane, ево поклањам Хрвате и Словенце, ако хоћеш води их кући слободно. Ако имаш сена, госте треба угостити. Они су толико добри, да не заслужују да иду само на две ноге.

  • Косовац says:

   @ rade, ….Изгледаш као Бот. Или Трол. Мени личиш као Сеоска опајдара. Ракија га упропастила, па је Несторовић почео да прича против њума.

 2. Бели Орао says:

  Хвала Богу да је тако ! Ни зло западно не може то промјенити , уз нашу Православну вјеру и цркву и слогом неможе нам нико ништа !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u