ДР НЕСТОРОВИЋ УПОЗОРАВА: Напунићемо гробља, али не због ковида!

ДР НЕСТОРОВИЋ УПОЗОРАВА: Напунићемо гробља, али не због ковида!

26 септембра 2021

У емисији На правом месту Телевизије Хепи гостовао је и др Бранимир Несторовић, пензионисани професор Медицинског факултета у Београду. Доносимо изводе из разговора.“Нема никаквог стручног дијалога. Већ осамдесет шеста или која недеља епидемије – је ли била некад нека отворена трибина међу лекарима? Све по телевизијама се нешто свађамо, причамо приче. То није место. Четири пута сам упућивао позив – прво овом алтернативном, па овом кризном штабу… Значи нема никакав стручни дијалог… Ја сам сто пута питао: „Ко је направио протокол за лечење? Који пи-си-ар тест користимо?“ Имате педесет седам пи-си-ар тестова у свету. Рецимо, Америчка агенција за лекове повлачи пи-си-ар тест из употребе од 1. јануара јер је неспецифичан, он одређује и грип и разне друге вирусе… Зато нема грипа… Онда остаје то питање аутопсије. По нашем закону о заразним болестима, сваки пацијент који умре од тешке заразне болести – мора да се уради аутопсија. Пише у Закону о заразним болестима. А ми не радимо… Значи, онда правимо кривично дело зато што не радимо аутопсију. Онда сад терапија… Јер, ако постоји терапија, а постоји терапија – ивермектин, хидроксихлорокин, цинк, интравенски витамин Це – то се зна, знало се у јулу прошле године, кад је Раулт објавио оне своје прве радове – и сад нико то не помиње… Зашто нико не помиње? Па просто – ако има терапија, онда се поставља питање сврсисходности вакцине, наравно. Јер видели смо да вакцина, нажалост, није ефикасна. Ако је Фајзер у Израелу 46 посто ефикасан… Кад је Фајзер поднео студију за вакцину, рекли су да 96 посто штити особе од обољевања. А знаш колико је штитио у контролној групи плацебо? 94,6. Значи, разлика је била један и по посто. Један и по посто између контролне групе и вакцинације! То је све политика. Од самог почетка је политика.”– рекао је Несторовић.

“Пази – пандемија… Пандемија је била до свињског грипа – 40 посто оболелих, 12 посто смртности. У овом тренутку још нисмо дошли, после годину и по дана, до 40 посто оболелих у свету. А смртност је мање од 0,1 посто. Пандемија је проглашена у моменту кад је било шеснаест смртних случајева, у фебруару месецу (2020. – прим. Стања ствари) у свету. Шеснаест! А тест за дијагнозу је одобрен један дан пошто је аплициран – 19. јануара аплицирано, 20. јануара одобрено. Човек поставља питања каква је то медицина.

“Да се вратим на наш Кризни штаб, пошто они су нама интересантни, они нама кроје капу… И сâм сам био, док сам изашао из те приче… И онда је била прича, на почетку, не може вакцина да се направи за мање од 18 месеци… И онда се појавила вакцина у септембру, и кажу „Супер је, испитано, све у реду!“ Замислите сад ову причу: они који су добили две дозе могу и даље да се разболе, треба да добију и трећу дозу… Каква је та вакцина – она није за делта сој… Ти си правио вакцину – колико ја знам – за бета сој. Ти си сад направио вакцину за одређену конфигурацију. Просто речено, имаш браву – имаш кључ. И тај кључ откључава ту браву. Сад се брава променила, појавио се неки зубац, и кључ не може да уђе у браву. И ти ми објашњаваш да кад даш трећу дозу исте те вакцине, сад ће да делује – значи, урадим четири кључа, и та четири кључа ће сад откључати исту ову браву коју не може да откључа ниједан од њих… Нек ми неко објасни како је то могуће. Просто речено – то је немогуће. Један виче треба Фајзер да се прими као ревакцина, овај други каже треба кинеска да се прими… На шта то личи? Каква је то медицина? Опет апелујем на Министарство здравља – отворена трибина, нек’ дођу новинари, ко год хоће нек’ дође… Сад, у овом тренутку, у Аустралији, држиш људе у изолацији, не могу да путују… Министарка здравља Новог Јужног Велса, говорећи о стратегијама сузбијања вируса, рекла је једну врло интересантну реченицу: „Испробавамо стратегију праћења у склопу Новог светског поретка.“ И то је кључна реченица, коју сви од почетка избегавају, и зато су ме пљували ови прозападни медији, да ја лупетам и причам глупости. Та реч, Нови светски поредак, још се није појавила, она је вероватно направила лапсус, мало је прерано рекла, али је отишло у етар… Ово је политизација. Основна прича јесте: да ли тежина клиничке слике оправдава драстичне мере које су биле спровођене? Не. А то нисам рекао ја, него је рекла екипа најбољих светских епидемиолога – овај Кулдорф са Стенфорда, који је најбољи светски епидемиолог по свим мерилима. Он каже да је то било све бесмислено. Али то није било због вируса.” – рекао је он.

Како да превазиђемо страх?

“Немојте да гледате вести, немојте да слушате вести. То је доста просто. Изађите напоље…”

“Ја бих поставио једно глупо питање: шта се то променило да је почео број случајева нагло да расте? Температура је иста, практично, цео јули и август. Окупљања су цео јули и август. А онда се појавили неки видовњаци у нашем Кризном штабу који су знали да ће 15. августа да крене четврти талас… Ја никад досад нисам успео да погодим кад је била епидемија… Имаш потпуну бизарност. У овом тренутку, Данска је укинула све мере. Има земаља које нису никад имале никакве мере. И кад сабереш те што су имали мере и што нису, резултати су апсолутно идентични. Ја бих сад рекао нешто што морам да кажем, мада ми је саветовано да не кажем. За годину и по дана ми нисмо направили здравствени систем да може с једном болешћу да се избори. Је ли то могуће? Ово је четврти талас. Шта смо урадили да подигнемо ниво здравствене заштите? Опет све исто. Опет људи иду у ковид амбуланте, чекају тамо к’о стока по четири сата, опет не могу да дођу до доктора, опет ће све болнице да буду ковид болнице, опет ће људи да нам умиру од рака, од коронарне болести, од било чега другога.. Шта је урађено за годину и по дана да будемо спремни за четврти талас, осим панике коју шири Кризни штаб свако јутро?… Људи слушају, мисле да они знају о чему причају… Тамо нема ни једног вирусолога практично који се појављује тренутно, ни једног имунолога, и ниједног човека који се икад у животу бавио инфективним болестима. Одговорно то кажем. Једино Миша Пелемиш и Горан Стевановић – они се не појављују већ шест месеци. Извини, овај Јанковић, морам њега да прозовем – шта је он по занимању? Хируршка дисциплина. Бави се ковидом одједном, Фајзеровим вакцинама. Ево ја њега конкретно позивам на дуел. Људи ће да процене.” – рекао је Несторовић.

“Не могу више да слушам ово. Помрећете, помрећете… Помрећемо – од рака, од коронарне болести ћемо помрети. Тридесет хиљада људи прошле године умрло од рака, десет хиљада више него претпрошле. Седамдесет осам хиљада умрло од кардиоваскуларних болести, педесет хиљада је српски просек. Тридесет хиљада људи умрло зато што није било лечено. За то време и даље драмимо и причамо приче „гробља ћемо напунити“… Хоћемо, али не ковидом. У Закону о здравственој заштити пише да је вакцинациони статус приватан, лични податак, који је кривично дело да неко открије. Ако те неко пита да ли си вакцинисан, он чини кривично дело, по садашњем закону. Сама идеја да делиш људе на вакцинисане и невакцинисане – чист фашизам, да се не шалимо. Најчистији фашизам. Шта је следеће? Ја сам већ купио жуту траку, одмах да ти кажем. Да се обележимо…. Да ли ти знаш да тај човек с којим долазиш у контакт има туберкулозу, на пример? Можда има АИДС, па ако спаваш с њим ћеш добити АИДС. Кад би било покушаја за АИДС да се уведе пропусница, рекли би да је то „неетично“. Како је сад етично за болест чија је смртност 0,26 посто? Аустралија је одличан пример. Они сад тамо над њима спроводе један психолошки експеримент који је мени застрашујући и који их је довео у стадиј оваца. Последња препорука Кризног штаба Аустралије је да кад разговараш Скајпом с неким имаш маску. Кад се ради о ковид пропусници, прекјуче је била вест – била је конференција израелске владе. Министар здравља је рекао министру полиције да ковид пасоши немају везе с вирусом, морамо да их натерамо да се сви вакцинишу и да их контролишемо. То је суштина приче, што се сви устручавају… Ради се о слободи избора. Узимају нам слободу избора… Прави онај комунизам или фашизам, како хоћеш – индивидуа је безначајна, ми бранимо колектив, и у име одбране колектива ми ћемо тебе да затворимо. То је за наше добро. Не мислим да је то за моје добро. Свако ко се плаши, некʼ се вакцинише, немам ништа против – ја сам и писао и шта треба да пију итд… Ја сам доктор, ја ћу сваком да помогнем. Али има доктора, каже „нећу да помогнем зато што није вакцинисан“… То је кривично дело. Лекар је дужан да пружи помоћ сваком ко је болестан. Шта је следећи корак? Да невакцинисани не могу да раде…” – рекао је Несторовић.

Како појачати имунитет?

“Да не гледаш вести – то је прво… Ја сам направио неку листу коју делим свима који дођу код мене, има пуно људи који се плаше. Значи, има то превентивно ивермектин – сваког понедељка попијеш по једну кашичицу, 0,2 милиграма на килограм, 10 милиграма цинка… То је 86 посто ефикасност превентивна… Ако се разболиш, имаш плућни облик – инхалираш се пулмикортом, то је један лек за астму, обавезно пијење аспирина – док је превентивно 100, 200; ако се разболиш три пута 500. То је то. То је смислио Раулт. То је лансирано прошле године у јулу. Раулт је највећи светски инфектолог. Један на хиљаду се разболи са том терапијом. То је јефтина терапија. Толико тога има нејасног у овој епидемији… Пре неки дан ми је неко послао, и проверио сам, тачно је – то је СЗО издала 2009. године, кад је био свињски грип: „Особе без симптома респираторне инфекције не могу бити заразне за друге особе.“ Ово је први пут у историји да може неко ко је здрав да зарази некога другог. Ми до сад нисмо знали да постоји таква могућност. На основу чега се одређује да ли је заразан? На основу пи-си-ар теста. Тај пи-си-ар тест је скоро безвредан. Нисам то ја рекао – то је рекла група од 22 најчувенија молекуларна биолога и вирусолога, који су тражили пре годину дана да се повуче тест и да се поднесе кривична пријава против Дростена који га је направио, а који је, испоставило се, фалсификовао докторат… Из тог произлази та препорука – да ти изгледаш мени здраво, али можеш да ме заразиш фаталном болешћу… Здрави људи теретски могу да имају мале количине вируса у носу, али је то премало да те зарази. Јер овде нико не говори о инфективној дози… – да мораш да имаш директан контакт, петнаест минута блиског контакта, кад причамо на пола метра, или се љубимо или грлимо итд. Онда можеш да се заразиш. То је било до ове пандемије. Онда је одједном испало метар, па два метра. Два метра је било 1936. године, у препорукама америчког респираторног удружења. Значи то је једна псеудонаука… Мој циљ је првенствено да заштитим докторе, који ће да помру, несрећни, радећи нешто, а ни сами не знају шта раде.” – рекао је Несторовић.

Шта да раде наши гледаоци?

“Наши гледаоци треба да живе. Ми треба да се изборимо да сваки млад човек, то сам рекао пре годину дана, који је умро са дијагнозом ковида мора да има обдукцију и да имамо узрок смрти. Прекјуче је објавио ЦДЦ да је ретроградном анализом установљено да сваки други у Америци који је примљен са дијагнозом ковида у болницу није имао ковид, него је имао позитиван тест, а није имао никакве клиничке слике. Значи, те цифре су потпуно нејасне. Ја не могу да прихватим да умре дечко од 25 година у болници, а да не урадимо обдукцију јер је тако рекла СЗО. Ја то не могу да прихватим. Кад знамо узрок, спречићемо можда да умре неки други. Кад су почели Немци да раде обдукције, сазнали смо да постоје тромбозе, па смо почели да дајемо лекове за тромбозу, па је гомила људи преживела. Можда би и овде сад нашли нешто, па применили у терапији и спасли људима живот. Уместо што слушамо СЗО и као папагаји понављамо то што они кажу на конференцијама за штампу, које су циркус – прошле године у ово време Наваро, заменик председника СЗО, каже закључавање је потпуна бесмислица, нема никакву сврху. Два дана после тога закључају цео свет. Мајкл Рајан, главни научник СЗО, каже да особе које немају симптоме шанса да заразе друге особе је минимална.” – рекао је Несторовић.

“Погазили смо све Хипократове принципе. За две године бацили смо све под ноге. Кад идеш да се лечиш, пристајеш на процедуре у сврху лечења. Вакцинација је превентивна процедура – ти си здрав и добијаш нешто да те заштити од нечега. Онда се, наравно, поставља питање: колико је то ефикасно, та заштита, да ли постоје нека нежељена дејства, да ли постоје испитивања удаљених нежељених ефеката – зато траје 12 година, 15 година испитивање вакцине – не можеш да знаш за вакцину која је произведена прекјуче шта ће бити за десет, двадесет година. То нико не може да зна. Вирус не може да мутира и да постане јачи. Вирус не жели да те убије – он је организам који жели да се размоножава, жели да живи. Он тражи синергију. Најуспешнији вируси су они који живе у нама – као херпес вируси, цео живот живе у нама. Он на почетку изабере, просто речено, оне који су најпријемчивији, и они или умру или се разболе, нешто тешко, сви остали га прележе, и он успостави мутацијом неко однос – није више тако патоген, нису тако тешке клиничке слике… Опет дефиниција: пандемија. Четврти талас пандемије. Овако матор сам узео данас књигу о епидемиологији и читао. И каже: пандемија је прве године, кад је вирус потпуно непознат популацији – следеће године се ради о сезонском вирусу, као сезонски грип. Како сад то није? Овај је и даље пандемијски. После две године и даље пандемијски. То се никад није десило у историји човечанства – сад се први пут десило да се појавио такав вирус који се појачава мутацијама. Друго, овај вирус је сасвим сигурно вештачки. То више нема никакве дилеме… Држао сам предавање у јуну месецу прошле године у којем сам показао таксативно зашто је вештачки – зато што напада скоро искључиво људе, практично не напада животиње скоро уопште, зато што има један део који потиче од вируса еболе и нема никакве везе са вирусом короне – и зато изазива тромбозе, јер ебола је хеморагијска грозница… То јесте вештачки вирус, али то не значи да ми треба сада да прекинемо живот…” – закључио је Бранимир Несторовић.

(stanjestvari.com)

KOMENTARI44 коментара

 1. Gardista says:

  Nestorovica za predsednika.

 2. Риста says:

  Од данас сам у тиму Несторовића. Жив ти мајци својој. Било је само питање времена када ће неки човек који и стручно познаје ствари иступити јавно. А сад, ви обожаваоци Несторовића, сви у колону и да заштитимо Несторовића. Нешто слично овде је писало и нас десетак коментатора скоро две године, али нико од нас није стручњак. Ави ми смо нормални људи са беспрекорним схватањем стварности живота и фалио нам један МОЗАК, а то је овај човек. Наше речи су једноставно занемариване, преслабе и дохватају мали број људи. Зато нико није давао ни пет пара шта ми пишемо скоро две године. Копирајте његове речи од а до ш, јер постоји могућност да га повуку из јавности и да се овај текст избрише по наређењу. Јесте, ја волим да се qурkим са познавањем алкохолизма, опијања, једне чашице дневно обавезно, али Др Несторовић НИЈЕ стекао своје знање седећи по кафанама Србије, није остао са Кон полтронима и није хтео да ћути. Видећете да ће га уклонити и онда нам остаје само сећање. Ево, сад да кажем и оно што нико није до данас - Родила мајка јунака! А зове се Несторовић! Најзад и у Србији. Све остале ЈАВНЕ креатуре у Србији су тешке полтрончине, лезилебовићи и лопови на високом интелектуалном нивоу. Али има Србија и Несторовића. Питам се већ годин дана зашто је ћути и зашто је запаљење плућа разних Кос оваца лечио са дијагнозом короне, зашто не проговори јавно и дочекао сам. Фала ти Боже што Несторовић постоји.

  • Косовац says:

   @ Риста, …..Сада када си му се завукао у дупе, прилика је да га замолимо да те излечи од наташакандићитиса.

   • Meda says:

    Dokle god mu se nalazi u guzi na sigurnom je mestu, sve dok doktora ne uhvati meka stolica.

    • Риста says:

     Опет си побего од својих лудака, а? Завлачење косовцу у дупе, није баш препоручљиво. Он прележо корону пре некако, у распадном је стању, али ти уживаш у плодовима септичких јама. Свиђа ти се смрад косовчевих речи? Види се ко кога подржава. Ти луд, он блесав...Тандем снова.

     • Meda says:

      Ne podržavam njega već samo mislim na tvoje dobro.

      • Риста says:

       Није лоше. Ако наставиш под именом меда, онда ћемо разговарати. Успут, немораш да бринеш о мени. Моје су све бриге пришле крају и нема сврхе губити време бринући о мени. Одговарам ти пристојно само зато што си задржао исто име.

   • Риста says:

    Јоо бе косовац, не да си бљутав него...како ти сам себе можеш поднети у тако распадном стању? Бре човек, ти си пукаво ко трула бундева. Шта ти би да се тако срозаш? Видим да сам ти уништио психу и остала ти само психоза. Ево, од данас попуштам. Нисам мислио да те растурим и останем брез свог дугогодишњег пријатеља. Можеш слободно да отресеш сва гона скојима сам те гађаво. Више нећу. Ја мислио да си отпорнији.

   • persida says:

    Kosovac je bolestan covek koji se nigde nije ostvario, pa hoce da dominira makar ovde u komentarima. Odgovori Ksovce, koji tvrdis da verujes u Hrista, kako si to odjednom postao vernik farmako mafije? Zasto se ti, ako si hriscanin, toliko plasis smrti?

   • persida says:

    Glup komentar i naravno neduhovit. Kosovac je ljubomoran sto Rista ne slusa njega, nego toboze N. Kandic? Molim za izvor, gde je i kada Rista preuzeo medicinske analize N. Kanic. Ako takvog izora nema, onda je Kosovac najobicniji falsifikator, nece mu biti prvi put.

   • Косовац says:

    Чудне ствари се дешавају. Риста му се завукао у дупе, а persida се завукла Ристи. По Дарвиновој теорији, то није генетски исправно. Није нормално. Овде се десило велико замешатељство: Ако је persida нормална, шта онда ради у Ристином дупету? Ако је Риста нормалан, зашто је пустио persidu да му се толико приближи? Треба под хитно да је отпусти као што је Бора Чорба пустио ону његову чувену браон јахту.

   • persida says:

    Pitajte Kosovcevog duhovnika Kacavendu, ko se kome "uvukao u dupe". Molim moderatora da ovaj izraz ne brise jer ga je vec dozvolio u Kosovcevom tekstu.

  • Gagi says:

   BRAVO Risto... Jeste da se intelektualno "kokamo", ali, po mom misljenju je to dobro, ima i drugih ljudi na svetu sa nekim zivotnim saznanjem koji bi nesto da kazu. Naravno da ima i ovih zadriglih antikomunista tkzv. "srba" koji nam i dan danas drze komitetska predavanja i lupaju etikete. TO nema veze, idemo mi dalje i bez njih u slobodnu ljudsku misao. Postavlja se jedno osnovno i obicno pitanje u vezi Dr. Nestorovica. Kako je svih ovih godina do osnivanja kriznog staba i ove zajebancije naroda bio ugledan lekar kod koga je bila nesnosna guzva. Ja verujem da je to bilo zbog toga sto nije imao profesionalne rezultate a narod je "nepogresivo" hrlio kod zlotvora da im pobije decu. Takodje smo upoznati da su svi ovi Dr koji nam danas misle dobro (kao u vreme svinjskog gripa) izuzetno afirmisani u svom poslu, nesto slicno kao Dr Nestorovic, mozda i vise. Smucio sam se vise sam sebi koliko pisem o ovoj unutrasnjoj bandi koji su obicne ljudske hijene a, uposlenici su svetskih mafijasa u unistitelja ovog i ovakvog sveta zbog svoje guzice.

   • Косовац says:

    Браво г. Ристо, ја тебе војводом, ти мене сердаром, а каква смо г. само ми знамо.

 3. Gospodi Pomiluj says:

  Eto, recimo ovaj tekst treba kompletno da uđe u konačne anale i studije o kovidu i borbi protiv njega. Doktor je koncizno izneo svaki najbitniji podatak i retrospektivu šta nas je snašlo i šta se događalo i kako ide dalje. I kao što sam tvrdi od početka do današnjeg kraja je sve samo politika. I kako da se borimo protiv politike koja koristi miliciju i vojsku, pravne akte i nove zakone o pravima čoveka? Dobićemo digitalne sertifikate i bićemo kontrolisani, na karaju ćemo primati žig zveri i primićemo gnev Gospodnji baš kao što je opisano u zadnjoj knjizi Biblije. Izgleda da smo stigli upravo dotle. Drže nas u zabludi, nnameću nam pravila i žigošu nas kao stoku valjda radi imuniteta krda? Gospođa Brnaby se žustro bori da i dalje budemo prvi u svetu u svakom pogledu pa i po pitanju žigosanja.

  • persida says:

   Nestorovic i mnogi drugi su postavili logicna pitanja na koja niko dosada nije dao LOGICAN odgovor. Panduri Novog svetskog poretka, poput Kosovca, zele da sprece svaki dijalog. To je model totalitarne kontrole koji se krije iza laznog patriotizma. Nemam nista protiv da Kosovac sprica svoju decu i deset puta, ali neka drugima ostavi pravo izbora. Ovoga puta opet se dokazao kao sledbenik Sorosevih bandita koje on toboze kritikuje, "da se Vasi ne dosete".

 4. Jovica says:

  Ti si veoma opasan čovek. To što pričaš je tvoje čitanje interneta i prilagođavanje interesima onih koji te plaćaju. Znaš nisi ti nikakav naslednik Tesle već jedan samozaljubljeni matorac koji dovodi narod u bunilo a uz šarmantni osmeh. A ove statistike koje nam predstavljaš su ustvari definicija statistike: zbir tačnih podataka koji daju netačan rezultat. Šta si ti stručnjak za celu medicinu. Šta si učio na fakultetu. Kako je malo potrebno da se čovek proda. Zbog tebe i sličnih znaš koliko je mojih prijatelja i rođaka i prijatelja umrlo jer se nisu vakcinisali zato što su čitali internet i slušali tebi slične,a kada bi krenuli u Kruševac svojim žena bi rekli: deca i ti( misleći na suprugu) idite da se odmah vakcinišete. E mojNestoroviću,moje veliko razočaranje.

  • Si Ju Leter Aligeder says:

   dr. Jovice pod hitno da vas prime u krizni štab jer ovo je da čovek poludi toliko je mnogo antivaksera a znamo da je vakcina poslednja slamka spasa u borbi protiv ovog strašnog virusa od koga u čitavom svetu umire bezmalo 01% naših građana ove divne planete. Međutim da bi spasili ovu divnu planetu od ljudi koji su sami po sebi zagađivači potrebno ih je istrebiti a drug Billy Gejc (kako ga zove rista) obećao je deset puta jači virus, tako da nam mogu pomoći samo Bog Otac i poslanstvo njegovog sina Hrista Isusa, sveti anđeli Božiji a na prvom mestu i ta vakcina koja sada deluje samo 20% zarad antitela i 80& utiče na to da ćete negde od treće doze zaista dobiti kovid sa blagim simptomima i dugo vremena biti pozitivni na inače neophodna testiranja zarad propagiranja statistike visokih brojeva. Zapavo ovo je postalo "pandemija vakcinisanih" Vama dr. Jovice svaka čast na neiinformisanosti i na ličnoj gluposti koja je prosečan uzorak našeg neobaveštenog naroda. Jer ovo nije teorija zavere već zavera u praksi radi istrebljenja nepotrebnog sveta. Billy je ovo potegao preko SZO a njegova deca, on i melinda nisu vakcinisani, dok u Džordžiji još od 50-tih dodina postoji postavljen "Stoun hendž novog svetskog poretka" na kojem jasno piše da je cilj smanjenje populacije na pola milijarde, gde ćemo strpati onih 6,5 milijardi? Billy je malo nervozan, obećao je deset puta jači virus, a mi eto čekamo, pravimo fabrike vakcina da bi se izborili za svoje mesto u zombi apokalipsi. S poštovanjem.

  • Риста says:

   Умрли од короне? У еботе, а колко њих? Мој ни један једини пријатељ није црко, можда зато што немамо још 100 година, а мој пријатељ Косовац чак и прележао корону и то брез маске на главу. Сигурно није био пелцован пре запаљења плућа. Ено ти га па га питај како му то пошло од руке? А јес ти пелцован? Умрли ти пријатељи? Ко те платио да би тако нешто млатио? Или можда имаш 100 година па није ни чудо што су ти пријатељи умрли. Наброј брате мили. Они су мртви и неће се бунити. А ако можеш, докажи нам да су умрли од короне, пошто си ти прави не интернет стручњак. Ти си опасан човек. Банеш и звизнеш нам у главу неке имагинарне смрти од короне, као да ја нисам прошао кроз тај период заједно са свима осталима. И никад и нигде нисам видео ни једног јединог човека да је болово од короне. Покажи их мајсторе, кад си тако паметна. Не можеш. Нема их. Оне грипозне старце којима дошло време да одапну, не уважавамо као доказ. Ето Косовац, има 100 година прележао запаљење плућа а рекли му да је прележо корону. Чак ни он онако матор и нејак није умро. Па ко је онда? Ај не лупај, мајке ти. Да они имају доказа сви би видели, не бој се. А то што су теби рекли...вероватно има дебелих разлога. Њима није требала пандемија, и није ни било. То само продаја пелцера док постојимо и млаћење пара. Имате вакцине и бодите се. Као ти си веровао Несторовићу, па си умрела па се сад буниш? Али ниси ти умрела него сви твоји пријатељи? Чудо једно како си ти преживео да нам сведочиш о тако великој трагедији. Е јеси...шарлатан.

   • Srbija cveta says:

    Sada kada si napokon u radnom timu dr. Nestorovića red bi bilo da mu se izvineš za sve one bljuvotine koje si kazao protiv čoveka. Čovek i pored naučne disertacije često govori o narodnoj medicini ali tebi su tek odsekli pupak pa ne razumeš o čemu se tu radi. On ti je nešto kao dr. Vasa Pelagić modernog doba. Bitno je da imamo dijalog ali dr. Nestorović je deo Srbije.

    • Риста says:

     Па вид овако, Расцветани. Немош се више извинути човеку него што сам ја то већ урадио, али како се ја тврдоглаво ником живом нисам извинио у животу са "Извините...нисам тео", остаје оно што сам му рекао горе. А има ту и једна грешка само је ти ниси сагледао. Ја отворено пишем против корона пандемије и тврдим да није постојала уопште, иако сам касније схватио да је корона вештачки створена у Вухану са америчким парама и оданде лако стартовала, јер Кинеза има толико да им то неколико хиљада заражених није била ни колатерална штета. Мање више, не верујем да је кинеска власт знала за цео сценарио, баш зато што Америка улаже у Кину где год јој одговара. Ко би то све на време сагледао, кад Амери имају бланко приступ Кини у свему, а тамо где нису имали, Кина накнадно потпише. На пример, Кина је потписала да Амери могу да отварају са својим капиталом и фабрике у Кини, а не само да Кини дају технологију, која између осталог већином Кини данас и не треба превише, јер је све копирала и развила своју технологију до неслућених размера и неслућено брзо. Надаље, Кина увек лагано прогута притиске Запада, као што је био притисак да Кина прихвати све вишке ГМ соје из Америке скојима Америка није знала шта ће, и моного других ствари. Дакле, ја се упињем већ пуне две године и покушавам да докажем нешто што ја нисам у стању да докажем, а Несторовић је био у Кон Директоријуму, напустио га али ипак је касније обележавао људе да су боловали од короне. Ту смо се Косовац и ја растали и онда је глобално почело пљување између нас двоје, јер сам га немилосрдно заскочио када се похвалио како је прележао лиценцирану корону као запаљење плућа уз потврду лиценц доктора Несторовића. Ето, то је разлог зашто сам пљуво Несторовића, али...Када је Несторовић напустио Конисте, мислио сам да је главни разлог то што се уопште не слаже са њиховим глобалним ставовима, али ето, почекао сам прилично дуго да он то каже и јавно. А како сам се ја још пре њега батрго као антипандемичар, НИСАМ се ја придружио Др Несторовићу, него он мени и свима осталима који су са неверицом гледали како нас наивно вуку занос са прехлађеним људима, кијавицом, температуром и сличним симптомима који су уствари симптоми прехладе, грипе и запаљења плућа. Тако ја то посматрам. Дакле, Несторовић је један више од нас и то онај најважнији. Ми смо овде сви инкогнито(бар тако погрешно замишљамо) и немамо неки већи ни значај ни одјек. Са Несторовићем, све се мења. Ето зашто сам га подржао данас а нисам јуче. Јас извињавам на овакој "елаборацији" али обзиром да ти имаш исправан поглед, морао сан да га допуним.

  • Velika Metla says:

   Јовица, овај лекар је излечио на стотине хиљада људи, за разлику од онога фукарлука у ткзв " кЛизном штаПу ", који изгледа марву најбоље лече, јер је једна од ударних песница у ткзв " кЛизном штаПу " марвени лекар ШтеКер ! ТИ СИ ЈЕДАН НАЈОБИЧНИЈИ ЛАЖОВ. У мојој породици, родбини, кругу пријтеља, другара, познаника НИКО није умро од куРтоне, чак ни болестан. Од вируса корона којег познаје медицина, вирусологија, се НЕ УМИРЕ. А ако су " добротвори " нешто убризгали у тај вирус корону онда то више није вирус корона, него нешто сасвим друго. ? Одакле је Гадафи то могао знати ? онај сатаниста амерички Фаучи је лично и ЈАВНО изјавио, " убризгали смо нешто у вирус корону ". Нису то они без разлога убризгали. И на крају, шта мислиш зашто је Гадафи у време припремања агресије и пљачке, од стране, сатанистичког запада, на Либију следеће, " измишљаће вам којекакве вирусе , а говориће вам да имају вакцину да се одбраните од тих лажних вируса ".

   • Neće Gara da primi vakcinu says:

    Upravo i zapravo, sada tvrde da je ovo pandemija "nevakcinisanih" ali ubrzo će se pokazati da su oni testirani kao pozitivni 90% svi "vakcinisani" i to po drugi i treći put, i osaju redovno pozitivni i kvare sliku zaraze. Imam utisak da će posle više godina vakcinisanja zaista početi i da umiru zbog nepoznatih svojstva vakcine, ali niko neće biti "odgovoran" jer sami vakcinisani prihvataju odgovornost na sebe putem potpisa pre primanja vakcine.

  • Velika Metla says:

   Јовица, овај лекар је излечио на стотине хиљада људи, за разлику од онога фукарлука у ткзв " кЛизном штаПу ", који изгледа марву најбоље лече, јер је једна од ударних песница у ткзв " кЛизном штаПу " марвени лекар ШтеКер ! ТИ СИ ЈЕДАН НАЈОБИЧНИЈИ ЛАЖОВ. У мојој породици, родбини, кругу пријтеља, другара, познаника НИКО није умро од куРтоне, чак ни болестан. Од вируса корона којег познаје медицина, вирусологија, се НЕ УМИРЕ. А ако су " добротвори " нешто убризгали у тај вирус корону онда то више није вирус корона, него нешто сасвим друго. Онај сатаниста амерички Фаучи је лично и ЈАВНО изјавио, " убризгали смо нешто у вирус корону ". Нису то они без разлога убризгали. И на крају, шта мислиш зашто је Гадафи у време припремања агресије и пљачке, од стране, сатанистичког запада, на Либију изјавио следеће, " измишљаће вам којекакве вирусе , а говориће вам да имају вакцину да се одбраните од тих лажних вируса ". Одакле је Гадафи то могао знати ? Искључи ТВ, УКЉУЧИ МОЗАК, ако уствари и имаш шта укључити.

  • šiško says:

   Da, to što dr. N. piše je njegovo čitanje interneta i njegov doktorat iz oblasti dečje pulmologije, i medicinski fakultet i četrdeset godina radnog iskustva i normalan rezon. A šta je to što ti pišeš? Jesi li ti bar malo RAZMISLIO pre nego što si napisao ovaj komentar? Ne mora čovek da bude doktor medicinskih nauka, pulmolog sa četrdeset godina staža da bi zaključio da u ovom korona cirkusu nešto krupno ne štima. I još jedna "sitnica": kako to da je ovaj virus tako strašno pokosio tvoje okruženje, a oko mene ništa slično. Ne samo u porodici, nego i u ulici, kraju, čak ni u celom naselju niko od korone nije umro. Doduše, pre izvesnog vremena mi je došao neki tip i bez reči mi ćušnuo u ruke telegram u kom me obaveštavaju da je od korone umro neko ko se preziva kao ja, ali ja za takvu osobu nikad nisam čuo, pa sam zaključio da je to bio pokušaj zastrašivanja. I ranije su se svačim služili da me zastraše, pa zašto ne bi i sad ovakvim trikovima. A tebi preporučujem da više čitaš i razmišljaš, a manje pljuckaš po ljudima.

  • persida says:

   Jovice, daj nam neki izvor, neki dokaz da se Nestorovic prodao, KOME? Ne mozemo svakoga ko ne misli kao mi pljuvati kao izdajnika. Kazes da te je doktor razocarao, govoris kao devojcica od trinaest godina kojoj nije uzvracena ljubav, a hteo bi da se bavis ozbiljnim temama. Moras prvo psihicki da odrastes. A, kad to budes pokusao, razocaraces i samoga sebe, pa vise neces pisati priglupe komentare.

   • I Love persida says:

    Ovo naravno jeste belosvetska zavera Kneza tame od početka i svi smo šokirani kako su to počeli da sprovode milicijom i vojskom i ko im šta može? Niti oni najpametniji doktori i naučnici koji su iskreni kao dr. Nestorović ne mogu da zaustave ovu namerno kreiranu "zombi apokalipsu", ali sve se vidi. Citirao bih Garu: "sada tvrde da je ovo pandemija "nevakcinisanih" ali ubrzo će se pokazati da su oni testirani kao pozitivni 90% svi "vakcinisani" i to po drugi i treći put, i ostaju redovno pozitivni i kvare sliku zaraze. Imam utisak da će posle više godina vakcinisanja zaista početi i da umiru zbog nepoznatih svojstva vakcine, ali niko neće biti "odgovoran" jer sami vakcinisani prihvataju odgovornost na sebe putem potpisa pre primanja vakcine." Gara neće vakcinu, ona je genija, ali šta ako počnemo da gubimo poslove i građanska prava? Zar ovo nije prinuda gora od pogroma, gora od genocida, gora od najgoreg?

 5. Mira says:

  Doktore samo napred. Samo dokaze na sunce pa neka sam narod odluči.

 6. I Love Jesus says:

  Da, čak je i Bajden obećao agresivnu politiku u svojoj administraciji a na veoma istaknutom mestu prioriteta su klimatske promene. Naravno čovek je kriv za to i treba ga istrebiti. Možda će Bajden napraviti "Noevu Barku" i na nju staviti po jednog člana iz svih plemena i naroda, seme biljaka koje nije gmo, i jedan frižider sa dnk uzorcima svih mogućih živih stvorova) A zatim će povući kanapče za puštanje vode ili neke druge kataklizme, možda atomske wc šolje. Dakle, zašto su nas zadesile klimatske promene? Nije to ni prvi put da jesu, zadesile su one i dinosauruse koji nisu zagađivali planetu, konačne indicije same istine govore da nije problem što čovek utiče na zagađenje već je u osnovi krivac "greh u čoveku" i čoveka zaista treba uništiti, ali to moramo prepustiti Ocu nebeskom koji je pravedan i koji će spasiti one koji se spašavaju verom u Isusa Hrista a zlikovcima će dati pravednu platu po delima njihovim. Zato spašavajte se jer Hristos je ta Noeva barka spasenja. U Bibliji je pisano "Davno si načinio zemlju i nebesa i oni oveštaše kao stara haljina, a ti ćeš ih samo preobući i sve novim načiniti." Da On će načiniti nova nebesa i novu zemlju ali tu će samo pravda carovati pod carstvom Sina Božijeg koji je naš Gospod i Spasitelj Isus Hristos (gr.) Ješua Mešijah (heb.)

 7. VRSK says:

  Najpozitivnija ličnost koju ova smorena Srbija ima je Dr. Nestorović,da izadje na predsedničke izbore pobedio bi glat. Šteta što nema političke ambicije ali sam siguran da bi spasio Srbiju iz ovog ludila.

  • Spasitelj says:

   Da, na izborima bi pobedio glat, ali sam Vuči je izjavio "Nije važno ko i kako glasa, već ko i kako broji te glasove." Onda možeš misliti zašto više nema rivalstva. Međutim dr. Nestorović ne bi mogao da spase Srbiju više od ovoga što sada spašava svojim nastojanjima. Jer takvi ljudi poput njega nemaju mesta u vrhu politike, dok je imao taj uticaj u kriznom štabu on ga je zapravo napustio jer je video koliko je tu sati za njega. Ovim svetom vlada Knez tame iz vazduha kroz sinove nepokornosti Bogu, ali svako od nas će dobiti platu po delima svojim o pravednom Božijem carstvu, On uskoro dolazi, Sin Božiji, a naš Gospod i Spasitelj Isus Hristos.

 8. Gagi says:

  Zavera protiv Srba postoji odavno, narocito je izrazena posle I sv. rata a kulminaciju je dostigla posle 45-e. Sta nam sve okupatorski prvoborci nisu radili da nas uniste, samo nas je Gospod spasao da nas ima bar za pod jednu sljivu. Sta je takodje bilo sa epidemijom velikih boginja, sav narod u Srbiji je sprican a kasnije smo saznali da je nosilac zaraze bio pod rigoroznom kontroliom. Samo par njih su se razboleli i podlegli od te bolesti. A ceo narod usprican, cime. Ova epidemija bolesti od raka u Srbiji nije samo od uranijuma i bombardovanja, davno je narod dobio pelcer za ovu bolest.Tek cemo videti posledice od uranijuma za neku deceniju, tako to ide, za neku deceniju dolazi naplata. Simptomaticno je za ovaj Covid sto ne postoji naucno objasnjenje, sta je zapravo ta bolest. Niko od svetskih autoriteta to nije tacno objasnio i obrazlozio, svi nesto nagadjaju. Ali zato, oni blize farmako mafiji znaju da ce epidemija da potraje pa zbog toga prave nove bolnice za ovu bolest. Kako sada epidemija da stane sa nekim vakcinama, zar da se zatvore toliki proizvodni pogoni a ulozena su ogromna sredstva u iste. Zar ceo svet da se preko noci izleci i zastiti jednom bocom, nece to moci tako. Mora ovo da potraje jer se biznis tek zahuktava, puno je tu para u optacaju a ima dosta i za ove dobosare i urlatore koji su navikli da zive besplatno na nesreci ostalih srodnika i saplemenika. Zar tu dobitnu mantru nismo videli ovih zadnjih sedam decenija, ovi potkupljeni narcisoidi su se smejali muci i patnji Srpskog naroda, pravili se gluvi i nemi na stradanje i prebijanja cak i Blazenopocivseg Pavla dok je sluzbovao na KiM. Ti i takvi karakteri ce da brinu o Srpskom narodu i da ga izlece, hajte molim Vas. Kako to da niko nije stradao od Covida iz NVO a stradase nam tolike Vladike pa glumci, pevaci, mnogobrojne javne licnosti. Neki otrov postoji koji se cudnim zivotnim putevima namenski distribuira, kako i na koji nacin se to ubacuje u opticaj, tek cemo saznati. Verovatno kroz neki zapadni prehrambeni proizvod za siroku upotrebu koji se svakodnevno konzumira. Nekim razmisljanjem se moze doci do zakljucka, najmanje je zarazenog naroda u onim delovima sveta gde zapad jos nije siroko prisutan. Nisam cuo da su Eskimi i oni gore azijati zarazeni, moze biti da gresim.

  • Косовац says:

   @ Gagi, …..Ни Кинези нису заражени.

 9. persida says:

  Ima li iko iz "Federalnih rezervi" da je zarazen? Molila bih za ime.

  • Косовац says:

   @ persida, …..Ево доставили смо твој захтев кадровској служби. Добићеш списак у реалном времену.

   • persida says:

    Uvek sam i mislila da radis za neku sluzbu.

    • Gagi says:

     Ih bre Persida ala si cudna, kako moze neki obican covek da se ukljuci u ovo nase trtljanje sa egzaktnim i vrlo kvalitetno obradjenim pdatcima ako nije u strukturama, KO bre to da mu da, aha, setih se da naginje na Sekija. Mozda mu je pomogao i onaj Zirinovski sto je Bosanskim Srbima prodavao neki gel za odbranu. Mozda se i dalje nastavila ona vrlo mocna spiritualna linija vitezova vecnog jahanja naroda i besplatnog zivota , Dolgorukova. Moze tu da bude svasta, najmanje srce u junaka i Srpstva. Covek koji je u turbulentnoj istoriji ostao uskracen za Srpsko srce, dace i guzu, svoju pamet koju nema, ama dace sve zivo od sebe da opstane kako zna i ume. I naravno, kvarno i bestidno ce da se okite tudjim perjem. Ove "nase" jajare pojma nemaju da se za rec SRBIN tesko gine i strada. To je skupa rec i nije je moguce miksovati i prilagodjavati svojim dnevnoplitickim i zivotnim potrebama. Zbog toga su sve ove ljudske kreature i improvizatori jadni i smesni. Koliki je nas drustveni moralni slom, govori knjiga Borislava Jovica, niko nije sluzio okupatoru i uvek su u dusi bili "srbi", samo niko nije imao snage da odbije okupatorski lagodan zivot i da bude Obilic i krkne u rebra kamiju ne bi li oslobodio svoj narod. Tako i ovi savremeni olosi, da se zaboravi ko je bio komunisticki trte-mtrte na KiM kada su svim Srbima pokazali sta ce biti, na primeru Djordja Martinovica. Nije odvratno i jadno kada te okupira neprijatelj drugog naroda,odvratno je kada te "tvoj" muci po nalogu tvog neprijatelja za pare i neki njihov takav zivot.

   • persida says:

    U, al si duhovit, ko srpski tenk na Kosovu.

 10. Риста says:

  Да допуним оно што је Вучић реко, мада ја нисам чуо њега него други рекли да је он реко. Пуна "мудрост" и оригинал је само мој, обзиром да ја то никада нигде нисам прочитао нити од неког чуо пре него сам ја, препаметни Риста, написао. Дакле, Вучи чита моје коментаре и ондак полако избацује парче по парче. И та, дефинитивно обрађена мудрост гласи - није важно ко и за кога гласа, није важно ни ко броји гласове, није важно ни ко објављује гласове, него је ВАЖАН онај ко нареди ШТА да се објави. Ето, то историјска исправка историјске неправде. Можете ићи уназад по мојим коментарима и ставовима, још од када сам задњи пут гласао чопоративно у титовој СФРЈ и никад више, дакле више од пет деценије. Тамо и тада, после гласања за Тилета које је било моје прво и задње гласање у животу, ја сам знао шта значи гласање и више никаква сила није могла да ме превари и одведе на гласање. Кад сам млађан момак бијо ја, па бијо код моје "јадне" сестре која уживала мајорски стан свога мајора, нисам тео да гласам ни за кућни савет у њено име, иако ме наговарала по дана. Ја се онда заинат толико натреско, да је она на крају беспомоћно дигла руке. Опијање је у ствари само увод у трежњење.

  • Gagi says:

   A be, Risto. Ti napravi izuzetnu misaonu gimnastiku. Tek kada si nam ovo objasnio malo sam shvatio sta su mediji i te medijske objave. Aha, zbog toga su svi ovi komunisticki novinari i saradnici Sluzbe sada u ovim jutarnjim emisijama da analiziraju rezultate svevisnjeg. Sigurno si znao da ce Toma stiropor da pobedi tri sata pre zavrsetka izbora. Reci nam Risto, ko ce sada da pobedi na Jarinju, to je vrlo vazno jer te Vuki cita i slusa.

  • Косовац says:

   @Риста, …..Овај Gagi те доле зеза онако тихо из прикрајка, наоколо као киша око Крагујевца. Није искрен као ја, па да ти спусти директно без задњих намера. ……………Сада ми је јасно где су ти накалемили југоносталгију – у Загребачком мајорском стану. Имао сам једног другара коме је сестра била удата за Хрвата. И уместо да сестра постане Хрватица, он постаде већи Хрват од зета Хрвата. Дуго сам проучавао зашто је то тако, па сам дошао до закључка да је то због тога што је другар био фан Вука Манитога – значи да је другар био менталан.

 11. Риста says:

  Мајмунско А, Косовац. Ај бе не лупај. Ја јесам живео у Загребу али сам једини из целе родбине који је живео у Хрватској. А и то што сам живео, било студирање и сецкање електрона а помало и још понешто, пошто мени увек било мало само један факултет. То друго Гаги не цени па нећу ни да се фалим. Увек ме заскочи због тога. Хрвати су тада имали једног изузетног математичара професора и једног физичара. Обојица су ми предавала и код обојице сам исполагао све што треба. За твоје здравље, све предмете електротехнике сам положио у БГД, ако немаш ништа против. Него, шта те мучи? Живети једно време у Загребу сигурно не ствара југоносталгију. Било то бурно време младости кад сам млађан момак бијо ја. А не као ти. Ти штрудлирао код Енвера Хоџе у Тирани историју АЛБАНАЦА. Твојих драгих пријатеља. Него, сестра ми тада живела у Зрењанину, па тако испаде да ти само покушаваш да будеш паметан. Не иде то. Ај прати ме полако да ти повратим здраву психу и ослободим психоза. Ко што сам те разбијаво неколико месеци, тако ћу те сада и скрпити за неколико месеци. Оћеш, драги Косовац? Ако нећеш, употреби машту да схватиш шта је испред тебе. Видиш колико си погубљен? Ево у знак пријатељства да ти дам први савет - почни да пишеш коментаре. Видиш да висиш испод већине коментара и немам појма како већ сам себи ниси одвратан. Нема везе што си зашанто и заборавио те ствари као што су коментари, али покушај.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u